Λίστα ιστοτόπων μεσολάβησης LimeTorrents 2021 (100% τοποθεσίες Working Mirror)

0
87

Ακολουθεί μια λίστα με λειτουργικούς διακομιστές LimeTorrent!

Λίστα τοποθεσιών μεσολάβησης LimeTorrents 2021
Λίστα τοποθεσιών μεσολάβησης LimeTorrents 2021

Λοιπόν, εάν χρησιμοποιείτε ιστοσελίδες torrent πιο συχνά, τότε ίσως γνωρίζετε καλά τα LimeTorrents. Το LimeTorrents είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους torrent που διατίθενται αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, μπλοκαρίστηκε από πολλούς ISP σε όλο τον κόσμο.

Δεδομένου ότι είναι αποκλεισμένος στις περισσότερες χώρες, οι χρήστες δεν μπόρεσαν να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο. Έτσι, εάν δεν μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο LimeTorrents από το πρόγραμμα περιήγησής σας, τότε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις λειτουργικές τοποθεσίες μεσολάβησης του LimeTorrents. Αυτοί οι ιστότοποι μεσολάβησης θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε εύκολη πρόσβαση στον ιστότοπο LimeTorrent.

Τι είναι το LimeTorrents Proxy;

LimeTorrents

Αυτοί είναι οι ιστότοποι μεσολάβησης ή οι ιστότοποι αντικατοπτρισμού που σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο του LimeTorrent ανώνυμα. Εάν δεν διαθέτετε υπηρεσία VPN, τότε μπορείτε να βασιστείτε σε αυτούς τους ιστότοπους μεσολάβησης για να ξεμπλοκάρετε τους ιστότοπους της LimeTorrents.

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν εκατοντάδες ιστότοποι μεσολάβησης που διατίθενται στον ιστό. Ωστόσο, λίγοι ιστότοποι εκτελούν κακόβουλα σενάρια που μπορούν να βλάψουν τον υπολογιστή σας. Οι ιστότοποι Mirror/Proxy που πρόκειται να κοινοποιήσουμε δεν ήταν απαγορευμένοι στις περισσότερες χώρες.

LimeTorrent Proxy & Mirror Sites

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς από τους λειτουργικούς ιστότοπους μεσολάβησης του LimeTorrents που θα σας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρετε τον ιστότοπο. Όλοι οι ιστότοποι λειτουργούσαν τη στιγμή της συγγραφής.

limetorrents.unblocked.pub

limetorrents.unblocked.vet

lime1.unblocked.si

www.limetorrents.asia

www.limetorrents.info

www.limetor.pro

https://limetorrents.cc/

www.limetorrents.co

www.limetorrents.zone

www.limetor.com

limetorrents.unblockall.org

Αυτοί είναι οι ιστότοποι Proxy που λειτουργούν για να ξεκλειδώσετε τα LimeTorrents. Σας συνιστούμε να μείνετε μακριά από κακόβουλους ιστότοπους που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου. Εάν είναι δυνατόν, συνδεθείτε σε ένα VPN πριν αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτούς τους ιστότοπους.

VPN για πρόσβαση στα LimeTorrents

VPN για πρόσβαση στα LimeTorrents

Εάν ανησυχείτε για την ασφάλεια και δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους ιστότοπους μεσολάβησης, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες VPN. Υπάρχουν πολλές δωρεάν υπηρεσίες VPN διαθέσιμες για Windows που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ξεμπλοκάρουν τυχόν ιστότοπους torrent.

Μπορείτε να δείτε το άρθρο μας – Τα καλύτερα δωρεάν VPN για Windows 10 για να επιλέξετε ένα VPN που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Εναλλακτικές λύσεις LimeTorrents

Εναλλακτικές λύσεις LimeTorrents
Εναλλακτικές λύσεις LimeTorrents

Αντί να χρησιμοποιείτε τοποθεσίες Proxy και VPN, μπορείτε να δοκιμάσετε και άλλους ιστότοπους torrent. Τοποθεσίες Torrent όπως το The Pirate Bay, 1337x, κ.λπ. δεν απαγορεύτηκαν και έχουν περισσότερο περιεχόμενο από το LimeTorrents.

Στο Techviral, έχουμε ήδη μοιραστεί ένα άρθρο σχετικά με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις LimeTorrents. Μπορείτε να δείτε αυτό το άρθρο για να επιλέξετε έναν ιστότοπο που ικανοποιεί όλες τις ανάγκες σας για torrent.

Έτσι, αυτό το άρθρο αφορά τους καλύτερους ιστότοπους μεσολάβησης και Mirror του LimeTorrents. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here