Λήψη προγράμματος περιήγησης UC για υπολογιστή με Windows Κυκλοφόρησε επίσημα

0
93
UC Web Browser για υπολογιστή
UC Web Browser για υπολογιστή

Λήψη προγράμματος περιήγησης UC για υπολογιστή με Windows Κυκλοφόρησε επίσημα – Τώρα επιτέλους η εταιρεία Web UC λανσάρει το πρόγραμμα περιήγησης υπολογιστή για υπολογιστή με Windows. Το UC Web είναι γνωστό για το δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης για κινητά για android και άλλα κινητά τηλέφωνα. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού UC έρχεται σε δύο εκδόσεις, πρώτα μια γενική έκδοση και η δεύτερη είναι η ινδική έκδοση. Ινδική έκδοση με προεγκατεστημένα πρόσθετα για κρίκετ, παρακολούθηση ταινιών και ειδήσεις. Το UC Web Browser είναι γνωστό για την απλότητα και τη γρήγορη ταχύτητά του.

Λήψη προγράμματος περιήγησης UC για υπολογιστή με Windows Κυκλοφόρησε επίσημα

[su_quote cite=”Jerry Wen ,Head of the initiative, UC Web”]«Σε μια πρόσφατη έρευνα των χρηστών του προγράμματος περιήγησης για κινητά, ανακαλύψαμε ότι πολλοί από αυτούς που χρησιμοποιούν υπολογιστή καθημερινά αναζητούν μια απρόσκοπτη εμπειρία περιήγησης μεταξύ πλατφορμών τόσο σε κινητά όσο και σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Εκτός από αυτό, πολλοί από αυτούς αγαπούν τις δυνατότητες που παρέχουμε στο πρόγραμμα περιήγησής μας για κινητά και θα ήθελαν να τις χρησιμοποιήσουν ενώ βρίσκονται στην επιφάνεια εργασίας τους. Κερδίσαμε τη φήμη μας μέσω λειτουργιών που καλύπτουν τη ζήτηση των χρηστών μας. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε τη δημοτικότητά μας στο περιβάλλον επιτραπέζιου υπολογιστή, θέτοντας τις ανάγκες των χρηστών μας ως κορυφαία προτεραιότητά μας.”[/su_quote]

Το πρόγραμμα περιήγησης UC για υπολογιστή έρχεται με νέες δυνατότητες. Αυτή η έκδοση συνοδεύεται από συγχρονισμό cloud όπως το Maxthon Browser. Σημαίνει ότι μπορείτε να συγχρονίσετε ανοιχτές καρτέλες και σελιδοδείκτες από το UC Browser Mobile σε UC PC. Το δοκίμασα το UC Web στον υπολογιστή μου και αυτό το πρόγραμμα περιήγησης ιστού είναι πολύ καλό για περιήγηση στο Internet γρήγορης ταχύτητας σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Το UC for Windows PC διαθέτει επίσης προεγκατεστημένη επέκταση Adblock, ώστε να μπορείτε να αποκλείσετε ανεπιθύμητες διαφημίσεις από οποιονδήποτε ή επιλεγμένο ιστότοπο. Παρέχουν δύο δυνατότητες για περιήγηση υψηλής ταχύτητας, όπως η προφόρτωση συνδέσμων σημαίνει ότι το uc προφόρτωσε τη σελίδα όταν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο UC εκκινεί αμέσως αυτήν τη σελίδα.

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού UC παρέχει επίσης καθαρή διεπαφή χρήστη Downloads με υποστήριξη βιογραφικού. Το UC κατηγοριοποίησε τις λήψεις σας και το UC υποστηρίζει επίσης torrents.

Λήψεις UC
Λήψεις UC

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού UC PC βασίζεται σε έργα Ιστού Chromium, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να κάνετε την επέκταση Chrome. Αυτή η δυνατότητα είναι πολύ καλή αν είστε μεγάλος οπαδός του Google Chrome Extension Store.

UC Extension Store
UC Extension Store

Το UC Web UI είναι πολύ καλό και καθαρό. Μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις και σε όλες τις άλλες επιλογές από το αριστερό επάνω κουμπί. Μπορείτε να επιλέξετε το Home Style σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να επιλέξετε τα θέματά σας από το κατάστημα.

UC για υπολογιστή
UC για υπολογιστή

Κατεβάστε την έκδοση beta του προγράμματος περιήγησης UC για υπολογιστή από http://pc.ucweb.com

Λήψη προγράμματος περιήγησης UC για υπολογιστή με Windows Κυκλοφόρησε επίσημα – Τώρα επιτέλους η εταιρεία UC Web λανσάρει το πρόγραμμα περιήγησης υπολογιστή για υπολογιστή με Windows. Το UC Web είναι γνωστό για το δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης για κινητά για android και άλλα κινητά τηλέφωνα. Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, μην ξεχάσετε να μοιραστείτε!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here