Κυκλοφόρησε το Roku Express (2022): Ταχύτερο πρόγραμμα αναπαραγωγής ροής σε φθηνή τιμή

0
78
Συσκευή ροής Roku Express 2022 1080p full HD
© Roku

Η Roku ανανέωσε το φθηνότερο πρόγραμμα αναπαραγωγής ροής σήμερα. Η ενημερωμένη συσκευή Roku Express (2022) φέρνει δύο βελτιώσεις κάτω από την κουκούλα που οι χρήστες μπορεί να φανούν χρήσιμες εάν προέρχονται από το βαρύ παλαιότερο μοντέλο. Και με τον πληθωρισμό να εκτινάσσεται παντού, είναι έκπληξη το γεγονός ότι η Roku δεν αύξησε την τιμή των $30 του τελευταίου gadget ροής Express.

TL;DR

  • Το Roku εισάγει πιο γρήγορο και ισχυρό streamer Express (2022).
  • Η έκδοση Roku Express 2022 έχει ποιότητα 1080p.
  • Ανακοινώνεται επίσης το ηχείο Wireless Bass της Roku.

Τι νέο υπάρχει στο Roku Express 2022

Το Roku Express (2022) παίρνει τη στρογγυλεμένη τραπεζοειδή μορφή του προκατόχου του Express — συμπαγές και συναρμολογούμενο. Έρχεται επίσης με θύρα HDMI μαζί με θύρα USB που χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία της συσκευής. Η μεγαλύτερη αλλαγή βρίσκεται μέσα. Ο Roku λέει ότι το Express (2022) έχει ταχύτερη απόδοση και περισσότερη μνήμη εκτός από τη συνδεσιμότητα WiFi διπλής ζώνης

  • Μην χάσετε: Οι καλύτερες εφαρμογές ροής τηλεόρασης και ταινιών το 2022

Η Roku διατήρησε την ανάλυση 1080p HD, η οποία είναι απλώς μια αναβαθμισμένη έκδοση 720p και όχι μια εγγενής υποστήριξη. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι μια αξιοπρεπής ποιότητα εάν η συνδρομή σας στην τηλεόραση ή τη ροή ροής δεν έχει αναλύσεις Ultra ή 4K.

Λόγω της φθηνής τιμής, το συνδυασμένο τηλεχειριστήριο Roku εξακολουθεί να είναι μια βασική έκδοση όπως στο μοντέλο του 2019. Αυτό σημαίνει ότι η υποδοχή ήχου λείπει αισθητά. Αντίθετα, λαμβάνετε βασικά στοιχεία ελέγχου πέρα ​​από τη συμβατότητα έξυπνου σπιτιού που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μέσω της εφαρμογής Roku για κινητά στο smartphone σας.

Roku Wireless Speaker 2022

Το ασύρματο ηχείο Roku πωλείται για 130 $ / © Roku / Στιγμιότυπο από το NextPit

Ηχείο Roku Wireless Bass και Roku OS 11.5

Η Roko παρουσίασε επίσης ένα νέο ηχείο Wireless Bass. Αυτή είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του Wireless Bass Pro. Επιπλέον, απαιτείται σύζευξη με οποιαδήποτε συμβατή συσκευή ροής, όπως το Streambar (Pro), το Smart Soundbar ή η τηλεόραση Roku με υποστήριξη ασύρματων ηχείων. Η τιμή του είναι 130 $ και εκτιμάται ότι θα φτάσει στις 7 Νοεμβρίου, ενώ η έκδοση Roku Express 2022 είναι ανοιχτή για προπαραγγελία και θα αποσταλεί στις 13 Οκτωβρίου για 30 $.

Από την άλλη πλευρά, η εταιρεία έκανε προεπισκόπηση του Roku OS 11.5 που θα προσθέσει ενότητα Buzz, δυνατότητα Συνέχειας παρακολούθησης και δυνατότητα ιδιωτικής ακρόασης με χρήση ακουστικών Bluetooth στις νέες συσκευές Ultra και Streambar (Pro).

Πηγή:
Roku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here