Κρατήστε σημειώσεις, ελέγξτε το Crypto στα τηλέφωνά σας iOS και Android με αυτές τις κορυφαίες 5 εφαρμογές της εβδομάδας

0
68
Κορυφαίες 5 εφαρμογές COM
© NextPit

Αν υπάρχει ένα πράγμα στον κόσμο των εφαρμογών, είναι πόσο συναρπαστικά μπορεί να γίνουν τα πράγματα με διαφορετικές εφαρμογές που κυκλοφορούν σε εβδομαδιαία βάση. Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε σχέδια χειρός ή να λύσετε παζλ με τον Stuffo, ένα ρομπότ που ζει σε έναν πλανήτη γεμάτο παζλ. Είναι απατηλά εθιστικό καθώς προχωράτε και στα 65 επίπεδα, μετακινώντας κουτιά για να βγείτε από το επίπεδο. Είτε έχετε ένα μακρύ, χαλαρό Σαββατοκύριακο είτε είστε γεμάτοι δραστηριότητες, αυτές οι εφαρμογές είναι βέβαιο ότι θα εμπλουτίσουν τη χρήση του smartphone σας. Ελάτε μαζί μας καθώς εξερευνούμε τις κορυφαίες εφαρμογές που μπορείτε να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε αυτήν την εβδομάδα!

Λάβετε υπόψη ότι αυτό το άρθρο διαφέρει από την έκδοση “Δωρεάν εφαρμογές της εβδομάδας” που δημοσιεύεται δύο φορές την εβδομάδα. Κάνουμε περισσότερα από το να διαβάζουμε για αυτές τις εφαρμογές και να τις ελέγχουμε διεξοδικά κάνοντας λήψη και εγκατάσταση μεμονωμένα. Εξετάζουμε επίσης προσεκτικά κάθε εφαρμογή για να διασφαλίσουμε ότι δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες αγορές εντός εφαρμογής ή ύπουλες πρακτικές συλλογής δεδομένων που θέτουν σε κίνδυνο το απόρρητό μας.

Αυτό το άρθρο δημοσιεύεται σε εβδομαδιαία βάση, ώστε να μπορείτε πάντα να ελέγχετε τις προηγούμενες ιστορίες μας για τις “5 κορυφαίες εφαρμογές” για να δείτε αν υπάρχει κάτι που μπορεί να έχετε χάσει. Αυτή την εβδομάδα, συμπεριλάβαμε ένα συγκινητικό παιχνίδι σε έναν κατεστραμμένο κόσμο που δεν θα θέλετε να χάσετε. Χωρίς άλλη καθυστέρηση, εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές μας για την εβδομάδα!

Soundclub (Android και iOS)

Τώρα που τα lockdowns έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί σε όλο τον κόσμο, ήρθε η ώρα να βγείτε στον ήλιο και να διασκεδάσετε σαν να είναι…καλά, 1999; Το Soundclub είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να ανακαλύψετε πάνω από 5.000 μουσικά φεστιβάλ και 1,2 εκατομμύρια καλλιτέχνες που ασχολούνται με το εμπόριο τους σε όλο τον κόσμο. Με άλλα λόγια, αυτή είναι μια εφαρμογή ενός φεστιβάλ μουσικής που σας επιτρέπει να αγοράζετε εισιτήρια, να διαβάζετε και να αφήνετε κριτικές και να ελέγχετε τα επερχόμενα lineup, μεταξύ άλλων.

Όλες οι πληροφορίες στο Soundclub ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο και μπορείτε να φιλτράρετε και να προβάλλετε όλες τις πληροφορίες του μουσικού φεστιβάλ με μια ματιά. Φυσικά, θα χρειαστεί πρώτα να συνδεθείτε με έναν λογαριασμό, να σημειώσετε τις προτιμήσεις σας και να σας παρουσιαστεί μια επιμελημένη λίστα καλλιτεχνών και επερχόμενες συναυλίες. Πατώντας πάνω στον καλλιτέχνη θα εμφανιστούν ακόμη και τα κομμάτια του Spotify στο κάτω μέρος… τακτοποιημένα!

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Ναι / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Λογαριασμός: Υποχρεωτικό

Κορυφαίες 5 εφαρμογές - SoundClub

Το Soundclub σάς δείχνει μια λίστα καλλιτεχνών και τις επερχόμενες συναυλίες τους σε μια εύκολη στην εμφάνιση μορφή. / © NextPit

Wacom Notes (Android)

“Ω, όχι, όχι άλλη εφαρμογή σημειώσεων!” Ακούστε με πρώτα πριν το παραλείψετε. Όπως γνωρίζετε, η Wacom είναι ένας από τους γνωστούς παίκτες όσον αφορά τη βιομηχανία tablet και inkspace. Χρειάζεστε πραγματικά μια άλλη εφαρμογή σημειώσεων; Οι θαυμαστές της Wacom, όσοι είναι περίεργοι και δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά το Galaxy S23 Ultra μπορούν να πάρουν τα Wacom Notes που είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αφαιρούν χειρόγραφες σημειώσεις.

Καλά, υποστηρίζει ακόμη και Chromebook, καθιστώντας το μια χρήσιμη εφαρμογή για τη γραμμή εκπαίδευσης. Επιπλέον, όταν εγγράφεστε για λογαριασμό χρήστη, υπάρχει ένας μετατροπέας από σημείωση σε κείμενο, που μεταφράζει όλα όσα έχετε γράψει σε πληκτρολογημένο κείμενο για εύκολο χειρισμό αργότερα. Αυτή η δυνατότητα λειτούργησε αρκετά καλά, παρόλο που πίστευα ότι είχα κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσα για να μιμηθώ τη χειρόγραφη συνταγή ενός γιατρού. Είναι βασικό και λειτουργικό, οπότε μην περιμένετε τίποτα περισσότερο από αυτό.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Κανένα/ Λογαριασμός: Δεν απαιτείται

Κορυφαίες 5 εφαρμογές - Wacom Notes

Από απλά τσιμπήματα μέχρι περίτεχνες σημειώσεις, μπορείτε να τα κάνετε όλα στο Wacom Notes. / © NextPit

Crypto Analogy (Android)

Το κρυπτονόμισμα ήταν τα γόνατα της μέλισσας με όλους και τους παππούδες τους να επενδύουν σε κάτι τόσο άυλο και δύσκολο να κατανοηθεί. Σίγουρα έχει δει αρκετά υψηλά, ενώ πολλοί άλλοι έχουν δει τις αποταμιεύσεις τους να καπνίζουν στο μεγάλο κραχ κρυπτογράφησης του περασμένου έτους. Εάν εξακολουθείτε να έχετε λίγο δέρμα στο παιχνίδι, ίσως το Crypto Analogy να σας βοηθήσει.

Αυτή είναι μια εφαρμογή έρευνας κρυπτονομισμάτων που καταγράφει όλα τα κρυπτονομίσματα που σας ενδιαφέρουν. Θέλετε να μάθετε ποιο έχει την καλύτερη απόδοση τον τελευταίο καιρό; Απλά, απλώς συγκρίνετε δύο διαφορετικά κρυπτονομίσματα με ένα μόνο κτύπημα, όπου θα εμφανίζεται η συναλλαγματική ισοτιμία.

Ακριβώς όπως μια εφαρμογή παρακολούθησης αποθεμάτων, το Crypto Analogy θα συνοδεύεται επίσης από έναν ανιχνευτή τιμών κρυπτογράφησης για να παρακολουθείτε τις επενδύσεις σας. Περιλαμβάνεται ένα γλωσσάρι όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα κρυπτονομίσματα εκτός από τα στατιστικά στοιχεία των νομισμάτων. Ακόμη και για έναν αρχάριο κρυπτογράφησης σαν εμένα, η χρήση της εφαρμογής ήταν εξαιρετικά εύκολη με την καθαρή της διάταξη και τις πληροφορίες που εμφανίζονται με ακρίβεια. η σκηνή.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι (0,99 $/μήνα – 6,99 $/έτος) / Λογαριασμός: Υποχρεωτικό

Κορυφαίες 5 εφαρμογές - Crypto

Θέλετε να παρακολουθείτε την επένδυσή σας σε κρυπτονομίσματα; Αυτή η εφαρμογή κάνει τη δουλειά. / © NextPit

Zedge (Android & iOS)

Το Android έχει να κάνει με την προσαρμογή, οπότε εδώ είναι μια εφαρμογή που δίνει μια γεύση του Android και για χρήστες iOS. Το Zedge τυγχάνει να είναι μια εφαρμογή ταπετσαρίας, ήχων κλήσης, ήχων ειδοποιήσεων και ήχων αφύπνισης που ανοίγει την πόρτα σε έναν εντελώς νέο κόσμο επιλογών προσαρμογής για να τροποποιήσετε τη συσκευή σας με τρόπο που να είστε πραγματικά εσείς.

Σε τελική ανάλυση, δεν θέλετε η αρχική οθόνη και το εικονίδιο του smartphone σας και η διάταξη του widget να μοιάζουν με το υπόλοιπο 99,99% των ανθρώπων εκεί έξω, έτσι δεν είναι; Επιπλέον, το Zedge προσφέρει κατά καιρούς διαφημιστικά είδη, επιτρέποντας στο smartphone σας να διαθέτει ένα θέμα που ταιριάζει στις εποχές, είτε πρόκειται για Απόκριες, Χριστούγεννα ή άλλες εορταστικές περιστάσεις.

Εάν αποστρέφεστε τις αγορές εντός εφαρμογής και τις διαφημίσεις που κολλάνε παντού, τότε το Zedge δεν είναι για εσάς. Ωστόσο, εδώ παίρνετε την προσεκτική απόφαση να επιλέγετε από καιρό σε καιρό μεταξύ μιας νέας νέας εμφάνισης για το smartphone σας, εις βάρος της περιήγησης σε μια διεπαφή με διαφημίσεις. Ο συμβιβασμός είναι σχεδόν ασήμαντος για κάποιους, σωστά; Για να αποκτήσετε περιεχόμενο premium θα χρειαστεί να ξοδέψετε κάποια χρήματα, αλλά γιατί να μην δοκιμάσετε τη δοκιμή 7 ημερών και να δείτε αν αυτό ταιριάζει στην προσωπικότητά σας.

  • Τιμή: Δωρεάν /Διαφήμιση: Ναι / Αγορές εντός εφαρμογής: Καμία / Λογαριασμός: Δεν απαιτείται

Κορυφαίες 5 εφαρμογές - Zedge

Διατηρήστε το smartphone σας φρέσκο ​​με το Zedge. / © NextPit

Stuffo The Puzzle Bot (Android & iOS)

Θέλετε να πειράξετε τον εγκέφαλό σας αυτή την εβδομάδα; Γιατί να μην το κάνετε με χαριτωμένο τρόπο με το Stuffo The Puzzle Bot! Αυτό είναι ένα πολύ χαριτωμένο παιχνίδι που γυρίζει πίσω στις αρχές της δεκαετίας του ’90 με γραφικά εξαιρετικά pixelized. Παίζετε το ρόλο του πρωταγωνιστή Stuffo, ο οποίος είναι ένα puzzle bot που πρόκειται να εξαφανιστεί.

Το Stuffo ζει σε έναν πλανήτη που είναι γεμάτος γρίφους για επίλυση. Τα χειριστήρια είναι απλά και ανταποκρίνονται, και ολόκληρο το παιχνίδι είναι εξαιρετικά εύκολο να βουτήξετε χωρίς πολύ απότομη καμπύλη εκμάθησης. Φυσικά, θα υπάρξουν στιγμές που θα παραγκωνιστείτε, αλλά αφήστε το ήσυχο και επιστρέψτε στο παιχνίδι αργότερα, και πιθανότατα θα μπορέσετε να το καταλάβετε και να προχωρήσετε.

Οι γρίφοι λύνονται σκαρφαλώνοντας μπλοκ διαφορετικού μεγέθους, σπρώχνοντάς τα και τηλεμεταφέροντάς τα έτσι ώστε να βγείτε από το επίπεδο. Ο προγραμματιστής έχει συμπεριλάβει 65 επίπεδα μέχρι στιγμής και υπάρχουν σχέδια να συμπεριλάβει περισσότερα στο μέλλον. Μου αρέσουν τα downtempo beats στο αρχικό soundtrack που είναι παράξενα χαλαρωτικό.

  • Τιμή: 3,49 $ / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Κανένα / Λογαριασμός: Δεν απαιτείται

Αυτά για τις προσφορές αυτής της εβδομάδας! Ποια είναι η γνώμη σας για τις κορυφαίες 5 εφαρμογές της εβδομάδας αυτής της εβδομάδας σε σύγκριση με αυτό που έχετε στο μυαλό σας; Συνεχίστε, δώστε τους μια ευκαιρία και μοιραστείτε τις σκέψεις σας σχετικά με αυτό στα σχόλια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here