Κορυφαίοι καλύτεροι ινδικοί ιστότοποι ασφάλισης για κινητές συσκευές 2019

0
142
Οι καλύτεροι ιστότοποι ασφάλισης ινδικών φορητών συσκευών 2019
Οι καλύτεροι ιστότοποι ασφάλισης ινδικών φορητών συσκευών 2019

Σε αυτήν την ανάρτηση, λοιπόν, θα σας πω τους Καλύτερους Ιστότοπους Ασφάλισης για Κινητά 2019 με τους οποίους μπορείτε να προστατεύσετε τη συσκευή σας από τις δαπανηρές επισκευές ζημιών.

Σήμερα τα smartphone γίνονται μέρος της ζωής και όχι μόνο το χαρακτηριστικό τους απαιτείται μια κατάσταση είναι επίσης με αυτά τα smartphone. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι άρχισαν να αγοράζουν το πιο ακριβό κινητό, αλλά τι γίνεται αν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε ζημιά αυτού του κινητού ή οποιαδήποτε τυχαία ζημιά του κινητού που μπορεί να μην καλύπτεται από το αντίστοιχο κέντρο σέρβις σας, καθώς δεν μπορείτε να ζητήσετε εγγύηση για αυτό. Επομένως, πρέπει να έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας για αυτήν την κατάσταση. Επομένως, για να αποφύγετε αυτήν την κατάσταση, η ασφάλιση κινητού από τρίτους είναι μια καλύτερη επιλογή. Μπορείτε να κάνετε ασφάλιση στο κινητό σας κατά την αγορά και μπορείτε να διεκδικήσετε ακόμη και κατά λάθος εγγύηση με αυτό.

Οι καλύτεροι ιστότοποι ασφάλισης ινδικών φορητών συσκευών 2019

Εδώ είναι οι καλύτεροι ινδικοί ιστότοποι ασφάλισης για κινητά 2019:-

Πρέπει να επιλέξετε το καλύτερο ασφαλιστικό δίκτυο για την έξυπνη συσκευή σας μόνο τότε θα μπορέσετε να λάβετε τις σωστές αξιώσεις την κατάλληλη στιγμή. Παρακάτω, λοιπόν, παραθέτω τους ιστότοπους ασφάλισης για κινητά που θα ασφαλίσουν μόνο τη συσκευή σας. Απλώς διαβάστε τα παρακάτω για να προχωρήσετε.

#1 Warrantyasia.net

Αυτός είναι ένας από τους αξιόπιστους ιστότοπους που παρέχει ασφάλιση για κινητά και εδρεύει στο Νέο Δελχί και υπάρχει σύνδεση αυτού του ιστότοπου με άλλες κατασκευαστικές εταιρείες όπως Apple, Samsung, Sony, LG, Micromax, HTC, Lava, Xolo, Alcatel, Panasonic, Gionee, Oppo, Xiaomi, Asus, Karbonn και πολλοί άλλοι κατασκευαστές που παρέχουν εγγύηση 1 έτους. Τα προγράμματα ασφάλισης σε αυτό ξεκινούν από 349 Rs για τη συσκευή κυμαίνονται από 1500-5000 έως 4299 Rs για τα κινητά από 45001 Rs έως 56000 Rs.

#2 Syskagadgetsecure.com

Όπως γνωρίζετε, η syska είναι η εταιρεία που ασχολείται με το ηλεκτρικό υλικό έχει τώρα ασφαλή εγκατάσταση gadget που παρέχει ασφάλιση για τα gadget όπως smartphone και πολλές άλλες συσκευές. Σε αυτό, θα λάβετε τυχαίες ζημιές, ζημιές από νερό/ρευστό, κλοπή, διάρρηξη και ζημιά από πυρκαγιά. και επίσης θα λάβετε 1 χρόνο δωρεάν συνδρομή antivirus με το πακέτο. Και με βάση τις τιμές των κινητών, αυτά τα ασφαλιστικά προγράμματα χωρίζονται σε πέντε προγράμματα ανάλογα με τις τιμές κινητής τηλεφωνίας αντίστοιχα.

#3 OnsiteGo.com

Αυτό το δίκτυο παρέχει ασφάλιση για σχεδόν όλα τα τεχνολογικά gadget, όπως smartphone, φορητούς υπολογιστές, ψηφιακή κάμερα και πολλά άλλα. Αυτό κυκλοφόρησε το 2010 στη Βομβάη και παρέχει όλες τις υπηρεσίες του online. Μπορείτε επίσης να λάβετε την εκτεταμένη εγγύηση της συσκευής σας από αυτόν τον ιστότοπο. Αυτό το δίκτυο θα παραλάβει τη συσκευή από την πόρτα σας, θα την επισκευάσει από το κέντρο σέρβις και στη συνέχεια θα επιστρέψει πίσω στο σπίτι σου.

#4 Gadgetcops.com

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα και δημοφιλή δίκτυα για ασφάλιση κινητής τηλεφωνίας στην Ινδία. Αυτό το δίκτυο παρέχει τυχαία ζημιά, κλοπή, εκτεταμένη εγγύηση και ποιοτικές υπηρεσίες στους χρήστες του. Επίσης εδώ μπορείτε να επεκτείνετε την εγγύηση του smartphone σας και να έχετε πρόσβαση έως και 2 χρόνια εγγύησης της συσκευής σας και εάν το smartphone σας υποστεί ζημιές μετά την επίσημη εγγύηση 1 έτους που παρέχεται από τον κατασκευαστή σας, τότε δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε τίποτα καθώς θα επεκταθεί έως και 2 χρόνια.

Έτσι, παραπάνω είναι οι Καλύτεροι Ιστότοποι ασφάλισης ινδικών φορητών συσκευών 2019. Με αυτά τα δίκτυα, μπορείτε εύκολα να προστατεύσετε τη συσκευή σας από μηχανικές ή ηλεκτρικές βλάβες και άλλα πράγματα όπως ληστεία και πλήρης ζημιά κινητού από αυτά τα δίκτυα. Η χρήση αυτών των τοποθεσιών για να προστατεύσετε τα ακριβότερα smartphone σας είναι η καλύτερη επιλογή, επομένως πρέπει να το κάνετε και μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here