Κορυφαίες 5 καλύτερες εφαρμογές συγχρονισμού μουσικής για ροή μουσικής σε πολλές συσκευές

0
125
Κορυφαίες 5 καλύτερες εφαρμογές συγχρονισμού μουσικής για ροή μουσικής σε πολλές συσκευές

Υπάρχουν μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Android διαθέσιμες στο Google Play Store που επιτρέπουν στους χρήστες να συγχρονίζουν μουσική σε πολλές συσκευές. Με αυτόν τον τρόπο, η ίδια μουσική θα παίζει ταυτόχρονα σε διάφορες συσκευές για να ενισχύσει την ένταση. Λοιπόν, ας δούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές συγχρονισμού μουσικής για Android.

Λοιπόν, σε όλους μας αρέσει να κάνουμε ένα πάρτι με τους αγαπημένους μας φίλους και την οικογένειά μας. Στα πάρτι, η μουσική είναι σημαντική και κάνει τα πάντα πιο ευχάριστα. Ωστόσο, φανταστείτε μια κατάσταση όπου κάνατε πάρτι με τους φίλους σας και λόγω μιας ξαφνικής διακοπής ρεύματος, τα ηχεία σώπασαν.

Αυτά τα μικρά πράγματα μπορούν πραγματικά να καταστρέψουν όλη την ημέρα, επειδή σε όλους αρέσει η μουσική ενώ κάνουν πάρτι. Όλοι μας δεν έχουμε άλλη επιλογή εκτός από το να περιμένουμε να ξεκινήσει η τροφοδοσία. Όμως, καθώς όλοι έχουμε smartphone, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις συσκευές μας για να συγχρονίσουμε τη μουσική και να ενισχύσουμε την ένταση του ήχου.

Υπάρχουν μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Android διαθέσιμες στο Google Play Store που επιτρέπουν στους χρήστες να συγχρονίζουν μουσική σε πολλές συσκευές. Με αυτόν τον τρόπο, η ίδια μουσική θα παίζει ταυτόχρονα σε διάφορες συσκευές για να ενισχύσει την ένταση.

Κορυφαίες 5 καλύτερες εφαρμογές συγχρονισμού μουσικής για ροή μουσικής σε πολλές συσκευές

Έτσι, εδώ σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές εφαρμογές συγχρονισμού μουσικής Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη ροή μουσικής σε διάφορες κινητές συσκευές, για να ενισχύσετε το αποτέλεσμα. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τις καλύτερες εφαρμογές συγχρονισμού μουσικής για Android.

#1 Ουρλιάζω

Ουρλιάζω
Ουρλιάζω

Το Rave είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες για συσκευές Android και iOS. Το καλύτερο πράγμα για το Rave είναι ότι μπορεί να κάνει ροή πολυμέσων από διάφορους δημοφιλείς ιστότοπους όπως το NetFlix, το YouTube κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Rave είχε επίσης τη δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων πολυμέσων που είναι αποθηκευμένα σε αποθηκευτικούς χώρους cloud όπως το Google Drive και το Dropbox. Το Rave επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν αρχεία μουσικής με τους φίλους σας για να δημιουργήσουν ένα σύστημα ηχείων. Η λειτουργία δεν τελειώνει εδώ, καθώς το Rave προσφέρει επίσης μια ενσωματωμένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συνομιλήσετε με τους φίλους σας.

#2 Χορωδία

Χορωδία
Χορωδία

Το Chorus είναι μια άλλη ενδιαφέρουσα εφαρμογή Android που επιτρέπει στους χρήστες να συγχρονίζουν μουσική σε πολλές συσκευές. Η εφαρμογή βασίζεται στο Bluetooth για να συγχρονίζει τη μουσική σε όλες τις συσκευές. Απλώς πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να προσκαλέσετε τους φίλους σας να συνδεθούν μαζί σας μέσω Bluetooth. Μόλις εγγραφούν, η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να συγχρονίζουν αρχεία μουσικής που είναι αποθηκευμένα τοπικά. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για χρήση και δεν εμφανίζει διαφημίσεις. Αλλά, είναι λίγο λάθη και μπορείτε να περιμένετε μερικά σφάλματα κατά τη διάρκεια του συγχρονισμού της μουσικής. Έτσι, το Chorus είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή συγχρονισμού μουσικής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

#3 SoundSeeder

SoundSeeder
SoundSeeder

Το SoundSeeder είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές συγχρονισμού μουσικής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Το καλύτερο πράγμα για το SoundSeeder είναι ότι προσφέρει μια λειτουργία πάρτι που αναπαράγει μουσική ταυτόχρονα και σε συγχρονισμό με τους φίλους σας για να αυξήσετε την ένταση. Η εφαρμογή βασίζεται στο δίκτυο WiFi για να συγχρονίζει τη μουσική σε διαφορετικές συσκευές. Η εφαρμογή είναι πολύ δημοφιλής στους χρήστες Android και αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται από χιλιάδες χρήστες από όλο τον κόσμο. Έτσι, το SoundSeeder είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή συγχρονισμού μουσικής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android σας.

#4 AmpMe

AmpME
AmpME

Το AmpMe είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή Android στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συγχρονίσετε μουσική σε άλλες συσκευές. Το καλύτερο πράγμα για το AmpMe είναι ότι μπορεί να μεταδώσει μουσική από διάφορες εφαρμογές ροής μουσικής όπως YouTube, Deezer, SoundCloud, Spotify κ.λπ. Ωστόσο, πρέπει να συνδεθείτε με λογαριασμό Google ή Facebook για να συνδεθείτε με τους φίλους σας. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Google Play Store και έλαβε πολλές θετικές αξιολογήσεις. Έτσι, το AmpMe είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συγχρονίσετε μουσική σε πολλές συσκευές.

#5 AllConnect

AllConnect
AllConnect

Το AllConnect είναι η τελευταία εφαρμογή συγχρονισμού μουσικής στη λίστα που επιτρέπει στους χρήστες να συγχρονίζουν μουσική σε πολλές συσκευές. Το υπέροχο με το AllConnect είναι ότι διαθέτει υποστήριξη για ένα ευρύ φάσμα συσκευών και υπηρεσιών. Όχι μόνο αυτό, αλλά το AllConnect είναι επίσης διαθέσιμο στο κατάστημα εφαρμογών iOS, που σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να συγχρονίζετε μουσική και μέσω συσκευών iOS. Έτσι, το AllConnect είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή συγχρονισμού μουσικής για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

Λοιπόν, αυτές είναι οι πέντε καλύτερες εφαρμογές συγχρονισμού μουσικής για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές σαν αυτές, φροντίστε να προσθέσετε το όνομα στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here