Κατεβάστε τις νέες ταπετσαρίες Android Nougat εδώ

0
128
Samsung galaxy s7 edge nougat
© NextPit

Εάν δεν έχετε καταφέρει να αποκτήσετε ακόμα την ενημέρωση Android Nougat ή ίσως η συσκευή σας δεν είναι συμβατή, μπορείτε ακόμα να αποκτήσετε αυτές τις φρέσκες ταπετσαρίες Android Nougat. Αυτές οι πέντε ταπετσαρίες έρχονται με Android 7.0 Nougat και είναι βέβαιο ότι θα κάνουν το τηλέφωνό σας να αισθάνεται λίγο νεότερο και πιο ανανεωμένο.

  • Ταπετσαρίες Android Marshmallow
  • Πώς να αποκτήσετε το Pixel Launcher στο τηλέφωνό σας που δεν είναι Pixel

Μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε καθεμία από τις πέντε ταπετσαρίες Android Nougat παρακάτω και αν αυτό δεν ικανοποιεί την ανάγκη σας για νέες όμορφες ταπετσαρίες, έχουμε μια περαιτέρω πρόταση στο κάτω μέρος του άρθρου. Απλώς αποθηκεύστε τις παρακάτω εικόνες στη συσκευή σας και θα εμφανιστούν στην εφαρμογή συλλογής φωτογραφιών κάτω από τις Λήψεις. Από εκεί, μπορείτε να τις ορίσετε ως ταπετσαρίες της αρχικής οθόνης ή της οθόνης κλειδώματος στις ρυθμίσεις προβολής. Απολαμβάνω!

ταπετσαρία android n nougat 1

/ © Google

Ταπετσαρία android n nougat 2

/ © Google

Ταπετσαρία android n nougat 3

/ © Google

Ταπετσαρία android n nougat 4

/ © Google

Ταπετσαρία android n nougat 5

/ © Google

Εάν αυτές οι ταπετσαρίες Nougat σας έχουν αφήσει να θέλετε περισσότερα, μην ανησυχείτε, καθώς υπάρχουν και άλλες αξιόπιστες επιλογές για δροσερές νέες ταπετσαρίες Android. Η εφαρμογή Wallpapers της Google προσφέρει μια ποικιλία επιλογών σε διάφορες κατηγορίες (συμπεριλαμβανομένων των λήψεων του Google Earth), οι οποίες μπορούν να ρυθμιστούν να ανανεώνονται αυτόματα κάθε μέρα, ώστε να μην τις βαρεθείτε ποτέ. Δείτε το με τον παρακάτω σύνδεσμο:

Ποια είναι η γνώμη σας για τις προεπιλεγμένες ταπετσαρίες του Nougat; Έχετε κάποιες καλές προτάσεις εφαρμογών ταπετσαρίας; Ενημερώστε μας εάν τα σχόλια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here