Καλύτερες τιμές Prime Day: Powerstations με ηλιακούς συλλέκτες από την Jackery με έκπτωση 20%!

0
68
nextpit jackery solargenerator 500 hero2b
© NextPit

Εάν κοιτάζετε έναν σταθμό παραγωγής ενέργειας με ηλιακό πάνελ για λίγο, τότε ίσως σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για απεργία: Η Jackery έχει προσφέρει τεράστιες εκπτώσεις σε μεγάλο μέρος του χαρτοφυλακίου της έως και 20 τοις εκατό για την Amazon Prime Day. Πολλές συσκευές και σετ είναι επομένως κάτω από την προηγούμενη απολύτως χαμηλότερη τιμή.

Είτε σχεδιάζετε εκ των προτέρων για την επερχόμενη σεζόν του κάμπινγκ, είτε ανησυχείτε για διακοπές ρεύματος είτε απλά βγαίνετε κάτω από το hashtag #vanlife, σήμερα μπορείτε να κάνετε κάτι για να τροφοδοτήσετε ανεξάρτητα τα gadget σας. Αυτό συμβαίνει επειδή ο ηγέτης της αγοράς σταθμών παραγωγής ενέργειας Jackery προσφέρει πολλά προϊόντα με εκπτώσεις έως και 30 τοις εκατό για την Amazon Prime Day.

Μεταξύ των προϊόντων με έκπτωση είναι η δημοφιλής σειρά ηλιακών γεννητριών της Jackery, η οποία αποτελείται από έναν σταθμό παραγωγής ενέργειας από τη σειρά Explorer και έναν ή περισσότερους αντίστοιχους ηλιακούς συλλέκτες. Έτσι, όχι μόνο έχετε μια φορητή αποθήκευση ενέργειας με – ανάλογα με το μοντέλο – 518 έως 2160 Wh, αλλά μπορείτε επίσης να την επαναφορτίσετε παντού με ηλιακή ενέργεια.

Με εκπτώσεις 30 τοις εκατό, είστε σε κάθε περίπτωση πολύ κάτω από το MSRP του κατασκευαστή – και συνήθως καταλήγετε σε απόλυτες τιμές. Το Jackery Solar Generator 1000, για παράδειγμα, είναι περισσότερο από 300 $ φθηνότερο σε σύγκριση με τη συνιστώμενη τιμή λιανικής!

Οι τεράστιες εκπτώσεις δεν περιορίζονται μόνο στα πακέτα, αλλά και για τον μικρότερο σταθμό παραγωγής ενέργειας Jackery γνωστό ως Jackery Explorer 240 με μια τεράστια έκπτωση 27 τοις εκατό σήμερα. Αντί να πληρώσετε 299,99 $ για αυτό κανονικά, πρέπει να πληρώσετε μόνο 219,99 $ για ένα σήμερα, φτάνοντάς το σε ιστορικό χαμηλό. Κάντε κλικ εδώ για την προσφορά:

Η ναυαρχίδα του Powerstation, ο Explorer 2000 PRO διατίθεται σε αναθεωρημένο σχεδιασμό και χωρητικότητα 2.160 Wh, είναι επίσης 30 τοις εκατό φθηνότερος σήμερα. Αντί για την κανονική τιμή των 3.599 $, θα πληρώσετε μόνο 2.519 $ κατά τη διάρκεια της Amazon Prime Day. Αυτή η τιμή ήταν διαθέσιμη δύο φορές μέχρι σήμερα, και για περιορισμένο μόνο χρόνο η καθεμία.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το ηλιακό πάνελ Jackery με το όνομα SolarSaga 100 έχει μέγιστη ισχύ 100 Watt και έχει έκπτωση 30%. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ηλιακό πάνελ όχι μόνο για να επαναφορτίσετε έναν ηλεκτρικό σταθμό Jackery, αλλά και να φορτίσετε απευθείας τα gadget σας μέσω των ενσωματωμένων θυρών USB.

  • Διαβάστε περισσότερα: Πώς να βρείτε τον καλύτερο σταθμό παραγωγής ενέργειας με ηλιακό πάνελ

  • Επίσης ενδιαφέρον: Bluetti EB3A με ηλιακό πάνελ PV200 κριτική

Ψάχνετε αυτήν τη στιγμή για σταθμό παραγωγής ενέργειας με ηλιακό πάνελ; Εάν ναι, πώς θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε τον ηλεκτρικό σας σταθμό; Περιμένουμε τις απαντήσεις σας στα σχόλια!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here