Καλύτερες εφαρμογές ειδήσεων για Android: 7 πηγές για ιστορίες

0
121
Εφαρμογές ειδήσεων AndroidPIT bbc
© NextPit

Τα smartphone μας μπορούν να είναι και ευλογία και βάρος για να παραμείνουμε συνδεδεμένοι. Η ενημέρωση υποτίθεται ότι είναι ευκολότερη από ποτέ, και ωστόσο το φιλτράρισμα μέσα από την πλημμύρα ειδήσεων και αναρτήσεων ιστολογίου είναι από μόνη της μια δουλειά πλήρους απασχόλησης (κυριολεκτικά, για ορισμένους). Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές εξαιρετικές εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να λάβετε τα νέα που θέλετε. Εδώ είναι οι καλύτερες εφαρμογές ειδήσεων στο Android.

  • Οι καλύτερες εφαρμογές Android του 2016
  • Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Android του 2016
Εφαρμογές AndroidPIT News ESP 8808

Αποκτήστε πρόσβαση σε προσαρμοσμένες και επιμελημένες ροές ειδήσεων, ώστε να μπορείτε να παραμένετε ενημερωμένοι οπουδήποτε. / © ANDROIDPIT

Feedly: για το σύγχρονο πρόσωπο των ροών RSS

Μια ροή RSS (Rich Site Summary) είναι ένας αρκετά παλιός τρόπος παρακολούθησης ενημερώσεων σε ιστότοπους, αλλά η μέθοδος έχει βελτιωθεί σημαντικά με τα χρόνια και τώρα υπάρχει ένας αριθμός εφαρμογών που συγκεντρώνουν πρόσφατα δημοσιευμένο περιεχόμενο από ιστότοπους για εσάς για να περιηγηθείτε.

Το Feedly είναι η επιλογή μας. Η δωρεάν έκδοση προσφέρει αρκετή λειτουργικότητα για τους περισσότερους χρήστες. Απλώς προσθέτετε ένα πλήθος εκδόσεων που σας ενδιαφέρουν, τις οποίες μπορείτε να ομαδοποιήσετε ανά θέμα και είστε εκτός.

Το Feedly προσφέρει προτάσεις για δημοσιεύσεις που μπορεί να σας αρέσουν, τις οποίες μπορείτε να περιηγηθείτε, να προσθέσετε και να αφαιρέσετε όπως σας ταιριάζει. Υπάρχει επίσης ένας αλγόριθμος δημοτικότητας που επισημαίνει τις ιστορίες ως καυτές, κάτι που είναι χρήσιμο αν βιάζεστε. Δυστυχώς, επί του παρόντος δεν προσφέρει τρόπο φιλτραρίσματος κατά δημοτικότητα, αλλά υπάρχει ένα πρόσθετο που ονομάζεται Sortly που προσθέτει αυτήν τη λειτουργία και συνιστάται ιδιαίτερα (σημειώστε ότι λειτουργεί μόνο στην έκδοση Ιστού, ωστόσο).

Ροή ειδήσεων AndroidPIT

Λάβετε εξατομικευμένες ροές που σας παρέχουν το πιο πρόσφατο περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει μέσω του Feedly. / © ANDROIDPIT

Pocket: για έναν τρόπο αποθήκευσης εκτός σύνδεσης

Έτσι, έχετε ρυθμίσει τη ροή RSS σας και ξεφυλλίζετε με χαρά την πλούσια προσαρμοσμένη ροή σας, αλλά τι γίνεται αν δεν έχετε χρόνο να διαβάσετε όλα αυτά τα πράγματα που φαίνονται τόσο ενδιαφέροντα; Εκεί μπαίνει το Pocket. Το Pocket παρέχει έναν εξαιρετικά εύκολο τρόπο αποθήκευσης περιεχομένου που θέλετε να διαβάσετε αργότερα. Τα κάνει όλα διαθέσιμα εκτός σύνδεσης και συνδέεται επίσης με το Feedly, επομένως απλώς μοιραστείτε ένα άρθρο στο Pocket και, στη συνέχεια, μπορείτε να επιστρέψετε σε αυτό με την άνεσή σας.

Το Pocket αποθηκεύει άρθρα σε μια προσεκτικά περικομμένη προβολή αναγνώστη, αφαιρώντας όλες τις κεφαλίδες, τα φόντο και τις διαφημίσεις από ιστότοπους. Έχει επίσης μια επιλογή για αρχειοθέτηση άρθρων που σας αρέσουν ιδιαίτερα, ώστε να μπορείτε εύκολα να ανατρέξετε σε αυτά αργότερα.

AndroidPIT τσέπη ειδήσεων

Αποθηκεύστε άρθρα για αργότερα με το Pocket. / © ANDROIDPIT

Μέσα: για επιμελημένες ειδήσεις

Το Inside παρέχει μια νέα επισκόπηση των ειδήσεων. Μια ομάδα εθελοντών επιμελητών επιλέγει ιστορίες, τις συνοψίζει σε μια παράγραφο και τις δημοσιεύει στη ροή. Εάν μια περίληψη ιστορίας σας αρέσει, μπορείτε να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο για να διαβάσετε την πλήρη ιστορία από την αρχική πηγή.

Υπάρχουν δημοφιλείς ιστορίες και κορυφαίες ειδήσεις και όλα είναι κατηγοριοποιημένα, καθιστώντας την μια απρόσκοπτη και ποικίλη εμπειρία ανάγνωσης ειδήσεων.

Εφαρμογές ειδήσεων AndroidPIT μέσα

Το Inside σάς δίνει μια στιγμιότυπο των ειδήσεων, με τη βαθύτερη ανάγνωση ένα προαιρετικό πρόσθετο. / © ANDROIDPIT

Flipboard: για εξατομικευμένο περιοδικό για κινητά

Το Flipboard πήρε το όνομά του από το ευχάριστο κινούμενο σχέδιο που ανατρέπει τη σελίδα που συμβαίνει κάθε φορά που σύρετε το δάχτυλό σας σε μια άλλη ιστορία. Αλλά είναι κάτι περισσότερο από μια απλή ευχαρίστηση για το μάτι: Το Flipboard έχει έναν τεράστιο αριθμό θεμάτων που μπορείτε να επισημάνετε ως ενδιαφέροντα, τα οποία η εφαρμογή χρησιμοποιεί στη συνέχεια για να σας τροφοδοτήσει με περιεχόμενο.

Αυτή η μέθοδος μπορεί να είναι λίγο συντριπτική, αλλά μόλις εμβαθύνετε και αρχίσετε να παρακολουθείτε άτομα μέσω της εφαρμογής, πείτε στο Flipboard ότι θέλετε περισσότερα άρθρα όπως αυτά που σας αρέσουν και γενικά αξιοποιήσετε στο έπακρο τους αλγόριθμούς του, μπορείτε να καταλήξετε ένα εξαιρετικά εκλεπτυσμένο και εξατομικευμένο περιοδικό που είναι ευχάριστο να ξεφυλλίζεις όποτε έχεις την ευκαιρία.

Flipboard ειδήσεων AndroidPIT

Το Flipboard είναι η εφαρμογή ειδήσεων που συνεχίζει να δίνει. / © ANDROIDPIT

SmartNews: για μια επισκόπηση των δημοφιλών ιστοριών

Σχεδιασμένο για μια γρήγορη επισκόπηση των πιο δημοφιλών άρθρων στον ιστό, το SmartNews προσφέρει μια καθαρή και ακριβή διεπαφή που ταξινομεί τις ιστορίες σε γενικές επικεφαλίδες – κορυφαία, ψυχαγωγία, κόσμος, biz, τεχνολογία, επιστήμη. Η προσαρμογή είναι κάπως περιορισμένη, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε νέα κανάλια από μια προκαθορισμένη επιλογή πηγών ειδήσεων.

Αν δεν ψάχνετε για κάτι πολύ συγκεκριμένο, τότε το SmartNews είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να λαμβάνετε ανεπανάληπτες ειδήσεις κατά παραγγελία. Η Έξυπνη προβολή του προσφέρει επίσης μια αποτελεσματική λειτουργία ανάγνωσης, μειώνοντας τις ιστορίες σε προβολή μόνο κειμένου.

AndroidPIT καλύτερες εφαρμογές ειδήσεων 2941

Το SmartNews προσφέρει μια απλή διεπαφή χρήστη και έναν γρήγορο τρόπο για να ξεφυλλίσετε τους τίτλους. / © ANDROIDPIT

Περίπτερο Google Play: για τα δοκιμασμένα και αληθινά

Το Περίπτερο Play προσφέρει περισσότερα όσα περισσότερα καταβάλλετε, μαθαίνοντας από τις συνήθειες και τις κλίσεις σας να δημιουργείτε συνεχώς μια πιο αιχμηρή ροή ειδήσεων που απευθύνεται στα ενδιαφέροντά σας. Τα κινούμενα σχέδια και η διεπαφή χρήστη του είναι τόσο κομψά όσο θα περίμενε κανείς από μια εφαρμογή Google και συνολικά προσφέρει ένα πολύ ελκυστικό πακέτο. Όπως και με το SmartNews, οι κατηγορίες είναι μερικές φορές υπερβολικά γενικευμένες, γεγονός που μπορεί να δυσκολέψει την εύρεση πιο συγκεκριμένων πηγών ενδιαφέροντος.

Ένα πράγμα που προσφέρει το Περίπτερο Play έναντι των άλλων εφαρμογών σε αυτήν τη σελίδα είναι μια συνεκτική ενοποίηση με συνδρομές σε περιοδικά που διατίθενται μέσω του Google Play Store.

AndroidPIT καλύτερες εφαρμογές ειδήσεων 2944

Το Περίπτερο Google Play θα δημιουργεί όλο και πιο ενδιαφέρουσες ροές ειδήσεων για εσάς όσο περισσότερο το χρησιμοποιείτε. / © ANDROIDPIT

Η εφαρμογή της αγαπημένης σας δημοσίευσης: για ειδήσεις που έχετε συνηθίσει να διαβάζετε

Είτε προτιμάτε τους New York Times είτε κλίνετε προς το Fox News, το CNN ή το BBC, πολλοί ειδησεογραφικοί οργανισμοί έχουν πλέον τις δικές τους εφαρμογές που μπορείτε να εγκαταστήσετε για να κάνετε την περιήγηση στο περιεχόμενό τους πιο βολική.

Εφαρμογές ειδήσεων AndroidPIT bbc

Αξιοποιήστε στο έπακρο τον αγαπημένο σας ειδησεογραφικό οργανισμό κατεβάζοντας την εφαρμογή του. / © ANDROIDPIT

Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για να ενημερώνεστε για τα νέα; Εάν πιστεύετε ότι έχουμε χάσει κάτι, ενημερώστε μας στα σχόλια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here