Η Xiaomi πειράζει το Smart Band 7 Pro: Μεγαλύτερη οθόνη πάντα ανοιχτή

0
78
Xiaomi Band 7 Pro χαρακτηριστικά μπαταρίας GPS, ημερομηνία κυκλοφορίας στις ΗΠΑ
© Xiaomi

Η Xiaomi επιβεβαίωσε επιτέλους την ύπαρξη του φημολογούμενου fitness tracker Smart Band 7 Pro. Η εταιρεία έχει προγραμματίσει να αποκαλύψει την αναβαθμισμένη έκδοση του Smart Band 7 μαζί με τη σειρά Xiaomi 12S και το νέο φορητό υπολογιστή Book Pro 2022 στις 4 Ιουλίου.

TL;DR

  • Επιβεβαιώθηκε το Xiaomi Band 7 Pro.
  • Η εταιρεία θα ανακοινώσει τα Band 7 Pro και Xiaomi 12S στις 4 Ιουλίου.
  • Το Xiaomi Band 7 Pro μπορεί να έχει GPS και μεγαλύτερη μπαταρία.

Σχεδίαση και χαρακτηριστικά του Xiaomi Smart Band 7 Pro

Οι λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο Smart Band 7 Pro εξακολουθούν να είναι σπάνιες. Ωστόσο, με βάση το σύνολο των φωτογραφιών που μοιράστηκε η Xiaomi, το μη ανακοινωθέν smart tracker γυμναστικής διαθέτει ορθογώνιο σχεδιασμό παρόμοιο με το Redmi Smart Band Pro του περασμένου έτους με οθόνη AMOLED 1,47 ιντσών που είναι πάντα ανοιχτή. Εμφανίζονται επίσης δύο χρωματισμοί: μαύρο και χρυσό.

  • Μην χάσετε: Αξιολόγηση Xiaomi Smart Band 7

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, το Xiaomi Smart Band 7 Pro μπορεί να μοιράζεται ορισμένες λειτουργίες με το Redmi Smart Band Pro, ιδιαίτερα στο τμήμα υγείας και φυσικής κατάστασης. Τόσο ο καρδιακός ρυθμός όσο και η παρακολούθηση του SpO2 (οξυγόνο αίματος) αναμένονται μαζί με τις εκτεταμένες λειτουργίες προπόνησης και την παρακολούθηση ύπνου/στρες.

Το Band 7 Pro μπορεί να συνοδεύεται από GPS, μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας

Εάν πρέπει να γίνει πιστευτή η προηγούμενη φήμη, το Band 7 Pro θα μπορούσε τελικά να διαθέτει μπαταρία 250 mAh, η οποία είναι 25 τοις εκατό μεγαλύτερη από τον ιχνηλάτη με την επωνυμία Redmi. Για πρώτη φορά, η Xiaomi θα μπορούσε επίσης να εισαγάγει αυτόνομη συνδεσιμότητα GPS στην έκδοση Pro. Αυτό θα βάλει το συγκρότημα στην ίδια κατηγορία με το Amazfit Bip 3 Pro της Zepp που κυκλοφόρησε πρόσφατα με το ίδιο χαρακτηριστικό.

Τιμολόγηση και διαθεσιμότητα του Xiaomi Band 7 Pro

Θα ξέρουμε την επόμενη εβδομάδα εάν το Xiaomi Band 7 Pro θα δει επίσης μια παγκόσμια κυκλοφορία όπως το vanilla Band 7. Η τιμή είναι ακόμα άγνωστη. Αλλά σε αντίθεση, το πιο προσιτό Redmi Smart Band 7 Pro διατίθεται επί του παρόντος για 77 $, ενώ το μη Pro Mi Band 7 πωλείται για περίπου 60 $ (60 €) από την Amazon.

Ποιο προϊόν Xiaomi ανυπομονείτε να δείτε την επόμενη εβδομάδα; Ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.

Μέσω: winfuture
Πηγή:
Weibo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here