Η Sony φημολογείται ότι θα αναπτύξει το «Q Lite» PlayStation Handheld

0
48

Η Sony φημολογείται ότι εργάζεται σε μια νέα φορητή κονσόλα παιχνιδιών της οποίας το κωδικό όνομα αποκαλύπτεται τώρα από μια αξιόπιστη πηγή.

Η ίδια πηγή έχει επίσης αποκαλύψει ορισμένες περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το επερχόμενο PlayStation χειρός, όπως τις δυνατότητες ποιότητας ροής και το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας, οπότε ας τα συζητήσουμε παρακάτω.

«Q Lite» PlayStation Handheld: Όλες οι λεπτομέρειες

Η Sony φημολογείται ότι θα αναπτύξει το «Q Lite» PlayStation Handheld

Σύμφωνα με την αναφορά από Τομ Χέντερσον στο Insider Gamingο γίγαντας της κονσόλας παιχνιδιών αναπτύσσει ένα PlayStation Handheld, αλλά δεν θα είναι όπως PlayStation Vitaτο οποίο κυκλοφόρησε από τη Sony το 2011.

Επειδή αντί να το κάνει φορητή κονσόλα, η εταιρεία το κάνει να λειτουργεί με τη λειτουργία Remote Play, έτσι ώστε να μεταδίδει παιχνίδια από μια κονσόλα όπως το PS5.

Αλλά σίγουρα δεν θα είναι μια συσκευή ροής cloud όπως το Cloud Gaming Handheld της Logitech και για αυτόν τον λόγο, οι στοχευόμενοι καταναλωτές τους θα είναι κάτοχοι PS5.

Αυτό το PlayStation Handheld βρίσκεται ακόμα στη φάση δοκιμών QA και, όπως λέει η πηγή της αναφοράς, έχει την κωδική ονομασία «Q Lite» χειρός.

Η φορητή συσκευή «Q Lite» θα είναι εξοπλισμένη με προσαρμοζόμενες σκανδάλες, ηχεία, κουμπιά έντασης ήχου και υποδοχή ήχου 3,5 mm.

Η συσκευή μπορεί να μεταδώσει έως και 1080p και 60FPS καθώς θα διαθέτει οθόνη αφής LCD 8 ιντσών. Η αναφορά επιβεβαίωσε επίσης ότι δεν θα μπορούσατε να παίξετε παιχνίδια σε αυτό χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Ωστόσο, φαίνεται ενδιαφέρον ότι η εταιρεία θέλει τώρα να εισέλθει στο φορητό υλικό παιχνιδιών με το PlayStation Handheld μετά από πολύ καιρό, και αυτή η απόφαση μπορεί να είναι εμπνευσμένη από ορισμένες άλλες μάρκες όπως π.χ. Logitech και Asus.

Επειδή πέρυσι η Logitech κυκλοφόρησε το Cloud Gaming Handheld της και πρόσφατα η Asus αποκάλυψε επίσης την πρώτη της συσκευή χειρός παιχνιδιών με τις ίδιες δυνατότητες με αυτή της Logitech.

Η έκθεση εξέφρασε επίσης το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της και σύμφωνα με αυτήν, η κυκλοφορία θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη του 2024 μετά την κυκλοφορία του φημολογούμενου PS5 Pro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here