Η Sony μπορεί να κυκλοφορήσει το Xperia 7 με καλύτερες προδιαγραφές από το Xperia 10 V

0
53
Sony Xperia 1 IV και 10 IV NextPit 10
© NextPit

Η Sony μόλις κυκλοφόρησε τα Xperia 1 V και Xperia 10 V και τα δύο αναμένεται να είναι διαθέσιμα τον επόμενο μήνα. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει ένα άλλο τηλέφωνο Android μεσαίας κατηγορίας στα μανίκια της ιαπωνικής εταιρείας και το οποίο θα μπορούσε να προσφέρει καλύτερες προδιαγραφές από την τρέχουσα μεσαία κατηγορία Xperia, σύμφωνα με μια νέα έκθεση που προέρχεται από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου.

Βασισμένη σε έναν τυχαίο χρήστη στο Weibo, ο οποίος στη συνέχεια παραλήφθηκε από το SumahoDigest, η άλλη ανώνυμη συσκευή μεσαίας κατηγορίας Xperia που πρωταγωνιστούσε στο παρελθόν στις φήμες δεν είναι άλλη από το Xperia 7 αντί για το Xperia Ace 4. Η υποτιθέμενη ταυτότητα συνδυάζεται με Η τρέχουσα σύμβαση ονομασίας της Sony με το Xperia 1 ως premium σειρά ακολουθούμενη από την τυπική ναυαρχίδα της σειράς Xperia 5 και τη μεσαία κατηγορία Xperia 10.

  • Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα smartphone για αγορά κάτω των 300 $

Προδιαγραφές και έκδοση chipset Sony Xperia 7

Το Xperia 7 εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε πιστοποιήσεις Bluetooth μαζί με ένα άλλο ακουστικό Xperia. Ο πρώτος λέγεται ότι είναι εξοπλισμένος με ένα ανώνυμο chipset MediaTek, το οποίο θα μπορούσε να είναι είτε ένας από τους πρόσφατους επεξεργαστές κινητών στη σειρά Dimensity 8000 ή 9000. Από την άλλη πλευρά, το τελευταίο πιστεύεται ότι είναι το Xperia 10 V που κυκλοφόρησε με χρονολογημένο Snapdragon 695 SoC και οθόνη 60 Hz.

Sony Xperia 10 V σε μαύρο χρώμα

Το Sony Xperia 10 V κυκλοφόρησε με Snapdragon 695 SoC και οθόνη 6,1 ιντσών 60 Hz. / © Sony

Πέρα από το προφανώς καλύτερο και ταχύτερο chipset για το Xperia 7, δεν υπάρχουν άλλες σαφείς λεπτομέρειες που έχουν αποκαλυφθεί ακόμη. Είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η μη ανακοινωθείσα συσκευή Xperia θα μπορούσε να διαθέτει μια ευρύτερη οθόνη με μεγαλύτερες διαστάσεις και μακριά από τη συμπαγή μορφή των Xperia 5 V και Xperia 10 V. Μπορεί επίσης να είναι πιθανό να προσθέσει χαρακτηριστικά όπως μια πιο γρήγορη οθόνη και 4K εγγραφή βίντεο.

Όσον αφορά την κυκλοφορία και την τιμολόγηση, η Sony ενδέχεται να αποκαλύψει το Xperia 7 μαζί με το Xperia 5 V που διέρρευσε πρόσφατα, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους. Η τιμή θα είναι προφανώς πάνω από το Xperia 10 V, το οποίο προς το παρόν διατίθεται στα 450 € (491 $) και κάτω από το όριο των 1000 $ του Xperia 5 IV (κριτική).

Δεν σας εντυπωσίασε το Sony Xperia 10 V; Πιστεύετε ότι η εταιρεία θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα με το Xperia 7; Μοιραστείτε μας τη γνώμη σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here