Η Samsung υποβαθμίζει το Galaxy S23 Ultra—αλλά μην ανησυχείτε!

0
75
NextPit Samsung Galaxy S22 Ultra USB
© NextPit

Τα Galaxy S23 και S23 Plus προφανώς εκμεταλλεύονται τις μπαταρίες μεγαλύτερης χωρητικότητας. Ωστόσο, το μοντέλο Galaxy S23 Ultra της Samsung μπορεί να προσφέρει την ίδια χωρητικότητα σύμφωνα με την πιο πρόσφατη τεκμηρίωση που διέρρευσε. Η νοτιοκορεάτικη εταιρεία ενδέχεται να υποβαθμίσει ακόμη και την ταχύτητα φόρτισής της!

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, μοντέλα βανίλιας του επερχόμενου Galaxy S23 εντοπίστηκαν να έχουν περάσει την πιστοποίηση FCC. Εκτός από τις επιβεβαιωμένες βαθμολογίες μπαταρίας και το chipset, αναφέρθηκε ότι η Samsung θα φιλοξενήσει την επόμενη εκδήλωση Unpacked στις αρχές Φεβρουαρίου του επόμενου έτους, όπου αναμένεται να παρουσιαστεί η σειρά Galaxy S23.

  • Διαβάστε επίσης: Οι καλύτερες κάμερες smartphone για το 2022

Μπαταρία και φόρτιση Samsung Galaxy S23 Ultra

Όσον αφορά το πιο ακριβό μοντέλο, η τεκμηρίωση αποκάλυψε ότι θα διατίθεται με μπαταρία 4.855 mAh, αν και θα διαφημίζεται ως 5.000 mAh, καθιστώντας το παρόμοιο με το Galaxy S22 Ultra. Παραδόξως, έδειξε επίσης ότι η συσκευή αποκτά πιο αργή ταχύτητα φόρτισης 25 W, κάτι που μπορεί να μην αποτελεί πρόβλημα δεδομένου ότι η τρέχουσα βαθμολογία 45 W δεν επιφέρει σημαντικές βελτιώσεις στις πραγματικές δοκιμές ούτως ή άλλως.

Ωστόσο, οι λεπτομέρειες που επισυνάπτονται στο αρχείο δεν απεικονίζουν πάντα την όλη εικόνα. Για παράδειγμα, η αναφερόμενη έκδοση Wi-Fi είναι η έκδοση 6E, παρά το γεγονός ότι το SoC Snapdragon 8 Gen 2 υποστηρίζει το νεότερο Wi-Fi 7. Σε αυτήν τη σημείωση, υπάρχει πιθανότητα να δούμε τελικά ταχύτερη φόρτιση εάν συνδυαστεί με ένα πιο ικανό power brick.

Το πιο σκληρό Gorilla Glass Victus 2 του Galaxy S23 Ultra

Η Samsung αναμένεται να εξοπλίσει το Galaxy S23 Ultra με κύριο αισθητήρα 200 MP, καλύτερη κάμερα selfie και πιο προηγμένο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων. Η συσκευή θα μπορούσε επίσης να φέρει το πιο σκληρό Gorilla Glass Victus 2 πάνω από το σώμα από αλουμίνιο θωράκισης. Δυστυχώς, είναι αβέβαιο εάν θα υπάρξουν αλλαγές στην τιμολόγηση ολόκληρου του Galaxy S23.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Apple δεν προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση και στα iPhone της, πιστεύετε ότι είναι εντάξει για τη Samsung να αγνοήσει τις προδιαγραφές των συσκευών Galaxy της;

Πηγή:
FCC

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here