Η Samsung προσθέτει εγγραφή ήχου 360° στο Galaxy Buds 2 Pro — Πώς λειτουργεί;

0
60
NextPit samsung galaxy buds 2 pro στο ear np22
© NextPit

Αν και ορισμένα ασύρματα ακουστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μικρόφωνα για εγγραφή, η έξοδός τους περιορίζεται στον στερεοφωνικό ήχο. Η Samsung καθιστά πλέον δυνατή την παραγωγή βίντεο με τρισδιάστατο ρεαλιστικό ήχο χρησιμοποιώντας το Galaxy Buds 2 Pro και μια αποκλειστική εφαρμογή που ονομάζεται 360 Audio Recording.

Η δυνατότητα διφωνικής εγγραφής ή εγγραφής ήχου 360 της Samsung αξιοποιεί τη συνδεσιμότητα Bluetooth LE και τη ρύθμιση μικροφώνου των ακουστικών. Όταν φοριούνται, και οι δύο πλευρές των ακουστικών θα λειτουργούν ως μικρόφωνα κατά την εγγραφή ενός κλιπ. Ωστόσο, απαιτείται ένα συμβατό smartphone Galaxy για να επιτευχθεί ένα καθηλωτικό βίντεο.

  • Μην χάσετε: Ανασκόπηση Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Πώς λειτουργεί η εγγραφή ήχου 360 της Samsung

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή του τηλεφώνου, η έκδοση “LE” του Bluetooth επιτρέπει στο λογισμικό να ρυθμίζει μεμονωμένα μικρόφωνα μέσα στα ακουστικά. Στη συνέχεια, μπορεί να ελέγξει περαιτέρω ποιο μικρόφωνο θα λαμβάνει τον ήχο της ατμόσφαιρας. Ταυτόχρονα, χρειάζονται στερεοφωνικά ακουστικά για να μπορέσετε να ακούσετε τη διαφορά ήχου που επικαλύπτεται στο πραγματικό βίντεο.

galaxy buds 2 pro

Το σύστημα δύο οδηγών υποτίθεται ότι βελτιώνει την ποιότητα του ήχου διανέμοντας τη διαχείριση εύρους συχνοτήτων / © NextPit

Η εφαρμογή υποστηρίζει επί του παρόντος τα Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Z Flip 4, κάτι που θα μπορούσε να υποτεθεί ότι συγκεκριμένα εξαρτήματα χρησιμοποιούνται περισσότερο από τα μικρόφωνα και τον ήχο Bluetooth LE των μπουμπουκιών. Αλλά η εταιρεία σκοπεύει επίσης να διαθέσει τη δυνατότητα και για τα επερχόμενα μοντέλα Galaxy, πιθανότατα συμπεριλαμβανομένου του Galaxy S23.

Νέα λειτουργία απομακρυσμένης κάμερας για Galaxy Watch 5 και Watch 4

Εκτός από τα Galaxy Buds 2 Pro, η Samsung αναβαθμίζει τις σειρές Galaxy Watch 5 (Pro) και Watch 4. Το νέο λογισμικό θα δώσει δυνατότητες τσιμπήματος για ζουμ στα ρολόγια όταν χρησιμοποιούνται ως τηλεχειριστήριο κάμερας selfie. Η Samsung λέει ότι η ενημέρωση προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο.

Μας άρεσε ήδη η ποιότητα ήχου και το επίπεδο ακύρωσης θορύβου του Galaxy Buds 2 Pro με βάση την κριτική του Antoine Engels. Το πρόσθετο χαρακτηριστικό κάνει τα μπουμπούκια πιο επιθυμητά. Παραδόξως, τα ακουστικά έχουν πλέον έκπτωση στο Amazon. Λοιπόν, θα σκεφτόσασταν να αποκτήσετε ένα ζευγάρι;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here