Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε ένα ρομποτικό λειτουργικό σύστημα για Windows 10

0
47

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, το ολοκαίνουργιο ρομποτικό λειτουργικό σύστημα για το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα υπολογιστών του τεχνολογικού γίγαντα της Microsoft, φυσικά, τα Windows 10 έχουν εισέλθει στην πιλοτική φάση για να βοηθήσουν εταιρείες και μηχανικούς να εφαρμόσουν διαφορετικές τεχνικές που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη (AI).

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε ένα ρομποτικό λειτουργικό σύστημα για Windows 10

Το ρομποτικό λειτουργικό σύστημα για το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα υπολογιστών του τεχνολογικού γίγαντα της Microsoft, φυσικά, τα Windows 10 έχουν εισέλθει στην πιλοτική φάση για να βοηθήσουν εταιρείες και μηχανικούς να εφαρμόσουν διαφορετικές τεχνικές που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη (AI).

Στην έκθεση ROSCon που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Μαδρίτη, ο τεχνολογικός γίγαντας Microsoft ανακοίνωσε μια πειραματική έκδοση του πρόσφατα αναπτυγμένου λειτουργικού του συστήματος, φυσικά, μιλάω για το ρομποτικό λειτουργικό σύστημα για το τελευταίο λειτουργικό σύστημα Windows 10 της Microsoft για επιτραπέζιους γίγαντας της τεχνολογίας.

Μιλάμε για ένα σύνολο βιβλιοθηκών και τεχνικών που βοηθούν στην κατασκευή πιο περίπλοκων ρομπότ, που χρησιμοποιούνται σε πολλά ρομποτικά έργα αιχμής σε όλο τον κόσμο. Αυτή η εξέλιξη φέρνει τη δυνατότητα διαχείρισης και ασφάλειας του πιο πρόσφατου λειτουργικού συστήματος Windows 10 IoT Enterprise του τεχνολογικού γίγαντα της Microsoft στο οικοσύστημα ROS.

Η εταιρεία Redmond εξηγεί, φυσικά, στον τεχνολογικό γίγαντα Microsoft ότι η ύπαρξη αυτού του έργου βασίζεται στον αριθμό των ρομπότ που σήμερα περιβάλλουν τη ζωή μας. Όχι μόνο εκείνα της δουλειάς ή του σπιτιού μας, αλλά αναφέρονται και σε εκείνα τα ρομπότ που χρησιμοποιούν οι εταιρείες για να κάνουν πραγματικότητα τις απαιτήσεις της σημερινής κοινωνίας.

Διαβάστε επίσης: Κορυφαίες 20+ καλύτερες εφαρμογές εκπαίδευσης εγκεφάλου για το Android σας

Ο τεχνολογικός γίγαντας Microsoft δήλωσε επίσης ότι καθώς τα ρομπότ έχουν προχωρήσει, έτσι τώρα ήρθε η ώρα για τα εργαλεία ανάπτυξης. Χάρη σε αυτό το νέο λειτουργικό σύστημα για τα Windows 10, καθώς οι προγραμματιστές θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας, εκμάθηση CPU των Windows, υπηρεσίες Azure και άλλες τεχνολογίες για ρομπότ όλων των τύπων.

Αυτό προορίζεται να «φέρει την τεχνητή νοημοσύνη στη ρομποτική ενσωματώνοντας προηγμένα χαρακτηριστικά, μηχανική εκμάθηση Windows με επιτάχυνση υλικού, όραση υπολογιστή, γνωστικές υπηρεσίες Azure, υπηρεσίες cloud IoT και άλλες τεχνολογίες του τεχνολογικού γίγαντα Microsoft για οικιακές, εκπαιδευτικές, εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές ρομπότ.”

Επιπλέον, ο τεχνολογικός γίγαντας Microsoft πιστεύει ότι οι κατασκευαστές που θέλουν τα ρομπότ να έχουν μεγαλύτερη επίγνωση του περιβάλλοντος τους και πιο ασφαλή και τονίζει ότι οι περισσότερες κυβερνήσεις και κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο επενδύουν στην επόμενη γενιά που ονομάζεται Industry 4.0. Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό; Απλώς μοιραστείτε όλες τις απόψεις και τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here