Η Microsoft θα μπορούσε σύντομα να αποκαλύψει τη δυνατότητα τύπου ChatGPT για εφαρμογές του Office

0
54

Η Microsoft καταβάλλει επιθετικά προσπάθειες για να αξιοποιήσει την επιτυχία του ChatGPT φέρνοντας την τεχνολογία αυτού του Chatbot στα δικά της διαφορετικά προϊόντα, καθώς η εταιρεία σχεδιάζει τώρα για εφαρμογές παραγωγικότητας του Office, όπως π. PowerPoint και Αποψη.

Πρόσφατα, η εταιρεία κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του Bing που έφερε πολλαπλές δυνατότητες ενσωματωμένες στο ChatGPT και αυτή η κίνηση επηρέασε επίσης τη δημοτικότητα του Bing, καθώς πολλοί άνθρωποι περιμένουν να το δοκιμάσουν.

Και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Σάτια Ναντέλα μπορεί να περιμένει το ίδιο αποτέλεσμα για την εφαρμογή Microsoft 365 και σύμφωνα με μια διαρροή, υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες, οπότε ας συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Η Microsoft θα εισαγάγει αυτές τις λειτουργίες που μοιάζουν με ChatGPT για εφαρμογές του Office τον Μάρτιο

Η Microsoft θα εισαγάγει αυτές τις λειτουργίες που μοιάζουν με ChatGPT για εφαρμογές του Office τον Μάρτιο

Μια αναφορά από Το χείλος αποκάλυψε ότι η Microsoft εργάζεται για να ενσωματώσει την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης στη γλώσσα OpenAI στο μοντέλο Prometheus της, με την οποία θα δούμε βελτίωση στις εφαρμογές παραγωγικότητας που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή Microsoft 365.

Εξάλλου, το ρεπορτάζ σημειώνει επίσης ότι η εταιρεία έχει σχέδιο να προβεί σε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με αυτό τον επόμενο μήνα. Ενώ η αναφορά δεν έχει διευκρινίσει την πηγή της και ανέφερε ένα άτομο που είναι εξοικειωμένο με τα σχέδια της Microsoft.

Είναι ακόμα καλύτερο για την εταιρεία καθώς έχει πολλά καλά προϊόντα, αλλά με την απαίτηση της αναβάθμισης, και αυτές οι αναβαθμίσεις καλύπτονται πλήρως από τις πολλαπλές τεχνολογίες του Open AI.

Σε αντάλλαγμα, η Microsoft έχει επίσης χρηματοδοτήσει την εταιρεία νωρίτερα, επομένως αυτές οι επερχόμενες εξελίξεις είναι απλώς η απόδοση της επένδυσής τους.

Ξεχωριστά, ορισμένες προηγούμενες αναφορές υπαινίχθηκαν επίσης ότι η Microsoft δοκιμάζει τις λειτουργίες του μοντέλου γλώσσας ChatGPT στο Outlook της, καθώς το Outlook αποτελεί επίσης μεγάλο μέρος των εφαρμογών παραγωγικότητας της Microsoft.

Αυτές οι δοκιμές έγιναν με στόχο τη βελτίωση των αποτελεσμάτων αναζήτησης και την παροχή ορισμένων άλλων λειτουργιών τεχνητής νοημοσύνης, όπως η πρόταση απαντήσεων σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Και αυτές οι δοκιμές δεν περιορίζονται στο Outlook, επειδή η εταιρεία θέλει να εφαρμόσει το ίδιο για έγγραφα του Word, ώστε η εταιρεία να μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία γραφής των χρηστών.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here