Η Microsoft αποκάλυψε το «Νέο Bing» που υποστηρίζεται από το ChatGPT του Open AI

0
63

Μια διαρροή αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα που ανέφερε ότι η Microsoft εργάζεται για την ενοποίηση Ανοίξτε το AI Η τεχνολογία ChatGPT στη μηχανή αναζήτησής τους Bing που θα εμφανίζεται η κύρια διεπαφή του.

Έτσι, σήμερα, η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα αυτή τη νέα έκδοση της μηχανής αναζήτησης Bing που φέρνει μια νέα δυνατότητα συνομιλίας που υποστηρίζεται από το ChatGPT του Open AI, το οποίο είναι διαθέσιμο για χρήση για περιορισμένους χρήστες.

Το νέο Bing της Microsoft με υποστήριξη ChatGPT Όλες οι λεπτομέρειες

Τώρα, αν τσεκάρετε bing.com σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης, έτσι δεν θα δείτε πολλές αλλαγές στη σχεδίαση της διεπαφής του, αλλά θα δείτε ένα νέο “Ρώτα με οτιδήποτε” γραμμή αντί για κανονική γραμμή αναζήτησης.

Με αυτό, σας επιτρέπεται να λαμβάνετε αποτελέσματα με τη μορφή συνομιλίας όπως το ChatGPT, αλλά λέγεται ότι είναι πιο προηγμένο από το ChatGPT, καθώς αλληλεπιδρά με πολύ καλύτερες μεθόδους συνομιλίας, όπως η επισήμανση σημείων και η σαφήνεια στις λέξεις.

Επιπλέον, εκφράζει επίσης τη γνώμη του για ορισμένα σημεία για να κάνει τις συνομιλίες πιο διαδραστικές με τους χρήστες. Με όλα αυτά, θα προτείνει επίσης τις πηγές των αποτελεσμάτων του και τους τέλειους όρους του ερωτήματός σας για αναζήτηση στον Ιστό.

Νωρίτερα, φημολογούνταν ότι θα τρέχει σε μοντέλο γλώσσας GPT-4, αλλά όπως αποκαλύφθηκε σήμερα, τρέχει σε GPT-3.5. Επίσης, δεν περιορίζεται μόνο στο πρόγραμμα περιήγησής τους Edge, αλλά στο μέλλον, θα δούμε ορισμένες ενσωματωμένες λειτουργίες.

Τώρα, η Microsoft σχεδιάζει επίσης να παρέχει την τεχνολογία ChatGPT του OpenAI σε επιχειρήσεις, σχολεία και κυβερνήσεις, ώστε να μπορούν ακόμη και να δημιουργήσουν τα δικά τους chatbot AI, σύμφωνα με μια έκθεση από CNBC.

Πώς μπορείτε να δοκιμάσετε τη λειτουργία συνομιλίας του Bing

Πώς μπορείτε να δοκιμάσετε τη λειτουργία συνομιλίας του Bing

Από σήμερα, αυτή η νέα λειτουργία του Bing είναι πλέον ανοιχτή για να τη δοκιμάσουν όλοι και μπορείτε ακόμη και να τη δοκιμάσετε, αλλά πρέπει να περιμένετε στη λίστα αναμονής.

Για να εγγραφείτε στη λίστα αναμονής, μεταβείτε στο Bing.com και κάντε κλικ στο παραπάνω κουμπί «Συζήτηση» ή «Δοκιμάστε το» (θα εμφανιστεί εάν είστε συνδεδεμένοι), όπως φαίνεται στην εικόνα και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες. Όταν σας επιτραπεί να το χρησιμοποιήσετε, θα λαμβάνετε αλληλογραφία και ειδοποιήσεις στην αρχική σας σελίδα του Bing.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here