Η Google κυκλοφόρησε επιτέλους το πρώτο της αναδιπλούμενο smartphone «Pixel Fold»

0
62

Η Google κυκλοφόρησε τελικά τρεις νέες συσκευές Pixel, συμπεριλαμβανομένου ενός πολυαναμενόμενου αναδιπλούμενου τηλεφώνου, του πιο πολυαναμενόμενου tablet και ενός smartphone μεσαίας κατηγορίας στη σειρά Pixel 7.

Στην κεντρική ομιλία της πρώτης ημέρας του Google I/O 2023, η εταιρεία έκανε πολλές ανακοινώσεις σχετικά με την ανάπτυξη τεχνητής νοημοσύνης, αλλά η ανακοίνωση του αναδιπλούμενου τηλεφώνου φέρνει περισσότερο ενθουσιασμό, οπότε ας τις συζητήσουμε παρακάτω.

Αποκαλύφθηκε το Google I/O 2023 Pixel Fold, Pixel 7a και Pixel Tablet

Αποκαλύφθηκε το Google I/O 2023 Pixel Fold, Pixel 7a και Pixel Tablet

Η Google κάνει το χαρτοφυλάκιο των συσκευών Android της ακόμα περισσότερο, ισχυρότερο με αυτές τις νέες συσκευές Pixel για να ανταγωνιστεί ορισμένες άλλες μάρκες όπως η Apple και η Samsung.

Google Pixel Fold: Όλες οι λεπτομέρειες

Η αγορά των πτυσσόμενων smartphone σημείωσε τεράστιο άλμα την τελευταία τετραετία και υπό την επιρροή, πολλές μάρκες smartphone κυκλοφόρησαν τη δική τους σειρά πτυσσόμενων smartphone.

Και τώρα, η Google μπαίνει επίσης στη λίστα με αυτές τις επωνυμίες καθώς κυκλοφόρησε το πρώτο της αναδιπλούμενο smartphone, το οποίο ονομάζεται Google Pixel Fold.

Η οθόνη OLED αυτής της αναδιπλούμενης συσκευής έχει μέγεθος βιβλίου 7,6 ίντσες που προσφέρει μια εμπειρία tablet καθώς και έχει μια κανονική οθόνη τηλεφώνου στο εξωτερικό, μεγέθους 5,8 ιντσών.

Και το σύστημα κάμερας αυτού του smartphone περιλαμβάνει μια τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος, και αυτές οι κάμερες είναι ένας φακός 48 MP, ένας υπερευρυγώνιος φακός 10,8 MP και ένας φακός 10,8 MP.

Για πρώτη φορά, ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο αποκτά τηλεφακό με οπτικό ζουμ 5x και υποστηρίζει επίσης Super Res Zoom έως και 20x.

Η εταιρεία φέρνει διάφορες αλλαγές στις εφαρμογές του λογισμικού της για την αναδιπλούμενη οθόνη, όπως η ζωντανή μετάφραση θα εμφανίζει κείμενο και στις δύο οθόνες ταυτόχρονα.

Το Pixel Fold τροφοδοτείται από ένα τσιπ Tensor G2 και θα υπάρχουν δύο επιλογές αποθήκευσης: 256 GB και 512 GB. Η τιμολόγησή του ξεκινά από £ 1.749 στο Ηνωμένο Βασίλειο και $ 1799 στις ΗΠΑ, και η εταιρεία θα ξεκινήσει την αποστολή της τον Ιούνιο.

Ξεχωριστά, η εταιρεία κυκλοφόρησε επίσης το Google Pixel Tablet, το οποίο ανακοίνωσε πέρυσι. Αφού αποκάλυψε μερικές από τις ακριβές συσκευές, η Google παρουσίασε το Pixel 7a στην εκδήλωση Google I/O 2023.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here