Η Google κυκλοφορεί την πρώτη Beta του Android 14

0
69

Η Google κυκλοφόρησε επιτέλους την πρώτη beta του Android 14 μετά την κυκλοφορία δύο προεπισκοπήσεων προγραμματιστών τους τελευταίους δύο μήνες.

Με αυτήν την έκδοση, όχι μόνο οι προγραμματιστές, αλλά πλέον οποιοσδήποτε με υποστηριζόμενη συσκευή μπορεί να δοκιμάσει αυτήν την επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android. Ας συζητήσουμε λεπτομέρειες για το Android 14 Beta 1, συμπεριλαμβανομένης της λήψης και της εγκατάστασής του.

Android 14 Beta 1: Όλες οι λεπτομέρειες

Η Google κυκλοφορεί την πρώτη Beta του Android 14

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η πρώτη προτεραιότητα της Google είναι οι χρήστες συσκευών Pixel, επομένως τα κατάλληλα τηλέφωνα Pixel είναι το Google Pixel 4a (5G), το Google Pixel 5, έως τη σειρά Google Pixel 7.

Αν μιλάμε για ορισμένες από τις δυνατότητες του, το Android 14 θα εισαγάγει μια βελτίωση στις προτιμήσεις γλώσσας ανά εφαρμογή που θα επιτρέπει το σύνολο των γλωσσών που εμφανίζεται στην εφαρμογή.

Και υπάρχει μια βελτίωση στο σύστημα πλοήγησης με χειρονομίες, καθώς το Android 14 περιλαμβάνει ένα εμφανές πίσω βέλος που θα επιτρέψει την καλύτερη αλληλεπίδραση με τις εφαρμογές, ώστε οι χρήστες να μπορούν εύκολα να χρησιμοποιούν κινήσεις προς τα πίσω.

Επιπλέον, υπάρχουν πολλές ακόμη νέες δυνατότητες και βελτιώσεις, τις οποίες μπορείτε επίσης να δείτε στο επίσημο ιστολόγιο καταγραφής αλλαγών από το Android Developers.

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε

Για λήψη του Android 14, επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο στη διεύθυνση google.com/android/betaστη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί “Προβολή των κατάλληλων συσκευών σας” και επιλέξτε την κατάλληλη συσκευή Pixel.

Μετά το παραπάνω βήμα, κάντε κλικ στο πλαίσιο «Επιλογή» για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Beta και, στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Σύστημα > Ενημέρωση συστήματος.

Και το τελευταίο βήμα είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να εγκαταστήσετε την ενημέρωση Android 14 Beta 1.

Αν και είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε ότι η αρχική έκδοση beta μπορεί να είναι ασταθής και ακατάλληλη, επομένως κατεβάστε και εγκαταστήστε την με δική σας ευθύνη, όπως πρότεινε και η Google.

Ημερομηνία κυκλοφορίας του Android 14

Android 14 Ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Google αναμένεται να κυκλοφορήσει τη σταθερή δημόσια έκδοση του Android 14 τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, όπως συνήθως κυκλοφορεί αυτούς τους μήνες.

Και όπως δείχνει το παραπάνω χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας, η τελική κυκλοφορία θα φανεί μετά τον Ιούλιο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here