Η Google θα ενεργοποιήσει τη ροή και τον έλεγχο των εφαρμογών τηλεφώνων Android στα Chomebook

0
44
AndroidPIT Asus Chromebook Flip C434 Flipped
© NextPit

Η Google επιτρέπει επιτέλους τη ροή εφαρμογών Android σε Chromebook μέσω της πιο πρόσφατης εφαρμογής Υπηρεσίες μεταξύ συσκευών που είναι πλέον ζωντανή για ορισμένους χρήστες. Η δυνατότητα ανακοινώθηκε για πρώτη φορά πέρυσι και τώρα προστίθεται στις υπάρχουσες δυνατότητες cross-platform της υπηρεσίας.

Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται ή να διαχειρίζονται εργασίες από μια συσκευή Android και να συνεχίζουν απρόσκοπτα την εργασία σας σε ένα Chromebook. Για παράδειγμα, μπορείτε να στείλετε άμεσα μηνύματα στους προβλεπόμενους παραλήπτες του τηλεφώνου Pixel χρησιμοποιώντας το Chromebook σας. Μπορεί να γίνει εξ αποστάσεως ή τοπικά μέσα στο ίδιο δίκτυο.

  • Όλες οι λειτουργίες που πρέπει να περιμένετε από το Android 14 OS της Google

Πώς ενεργοποιείτε και χρησιμοποιείτε εφαρμογές Android με ροή σε ένα Chromebook

Αν και βρίσκεται σε κατάσταση beta, είναι δυνατή η ενεργοποίησή του με μια συμβατή εγκατάσταση υλικού, όπως δοκιμάστηκε από τον προγραμματιστή Mishaal Rahman, ο οποίος επίσης εντόπισε την αλλαγή. Μπόρεσε να κάνει streaming Twitter από το Pixel 6 Pro που εκτελείται σε Android 13 και δημοσίευσε με επιτυχία tweets στο Chromebook του.

Εκτός από τις συσκευές Pixel της Google, οι συμβατές συσκευές Android περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το Xiaomi 12T, το Oppo Find N2 Flip (κριτική), το Asus Zenfone 9 και το Nothing Phone 1 (κριτική). Απαιτείται επίσης ενημέρωση στην πιο πρόσφατη έκδοση 1.0.285.1 της εφαρμογής.

Εφαρμογή Google Cross-Device Service

Εφαρμογή Google Cross-Device Service / © Google

Πρόσθεσε ότι θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή από το Chromebook σας στις ρυθμίσεις Phone Hub. Αλλά τα πιο σημαντικά κριτήρια είναι ότι ο λογαριασμός σας υποστηρίζεται από τη δυνατότητα συμμετοχής, η οποία ελέγχεται μόνο από την Google αυτή τη στιγμή. Επομένως, δεν υπάρχει τρόπος να καταλάβετε εάν αποκτήσατε πρόσβαση, εκτός εάν ελέγξετε και δοκιμάσετε χειροκίνητα την υπηρεσία.

Η Google δεν έχει ακόμη δημοσιεύσει κάποιες σημειώσεις έκδοσης σχετικά με το εύρος και τα όρια της λειτουργικότητας ροής. Ωστόσο, περαιτέρω δοκιμές επιβεβαίωσαν ότι επιτρέπεται να εκτελείτε πολλές εφαρμογές, να δημιουργείτε παράθυρα ελεύθερης μορφής και να πατάτε τα μικρόφωνα του φορητού υπολογιστή σας πάνω από τη βασική προβολή των πρόσφατων εφαρμογών σας. Ωστόσο, η νέα λειτουργία φαίνεται να βελτιώνει δραστικά την όλη εμπειρία της εφαρμογής.

Ο γίγαντας της αναζήτησης έχει προγραμματιστεί να ανακοινώσει το Android 14 τον επόμενο μήνα. Είναι πιθανό να δώσουν επισημάνσεις σχετικά με τις ενημερωμένες Υπηρεσίες μεταξύ συσκευών ή να διαθέσουν την οριστική έκδοση. Το νέο λειτουργικό σύστημα αναμένεται να φτάσει με βελτιστοποιημένη απόδοση και βελτιωμένη χρηστικότητα, όπως η μετατροπή του τηλεφώνου σας Android σε κάμερα web για φορητούς υπολογιστές και Chromebook.

Ποιες αλλαγές και δυνατότητες ανυπομονείτε να δείτε περισσότερο στο επόμενο λειτουργικό σύστημα της Google; Μοιραστείτε μας τις σκέψεις σας στην ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here