Η Google θα διακόψει την ανταλλαγή μηνυμάτων για επιχειρήσεις στην Ινδία λόγω των ανεπιθύμητων διαφημίσεων RCS

0
80
Η Google θα διακόψει την ανταλλαγή μηνυμάτων για επιχειρήσεις στην Ινδία λόγω των ανεπιθύμητων διαφημίσεων RCS

Η Google δήλωσε ότι θα διακόψει την ανταλλαγή επιχειρηματικών μηνυμάτων RCS στην Ινδία λόγω της προηγούμενης διαμάχης χρηστών που στέλνουν ανεπιθύμητες ψεύτικες διαφημίσεις.

Πρόσφατα, η Google πρόσθεσε τα πλήκτρα συντόμευσης για το Google Drive της για ταχύτερη απόδοση. Αυτές οι συντομεύσεις περιλαμβάνουν την αποκοπή, την αντιγραφή και την επικόλληση του αρχείου.

Το RCS δεν θα συνεχίσει πια στην Ινδία

Το RCS δεν θα συνεχίσει πια στην Ινδία
Αυτή η εικόνα αναφέρει αυτές τις ανεπιθύμητες διαφημίσεις

Τον περασμένο μήνα, το Google Messages και τα μηνύματα RCS του έκαναν κατάχρηση από επιχειρήσεις στην Ινδία, εμφανίζοντας ανεπιθύμητες διαφημίσεις μέσω αυτού, όπως διαφημίσεις για προσωπικά δάνεια, εταιρείες τζόγου και ασφάλειες ζωής.

Αυτές οι Πλούσιες Υπηρεσίες Επικοινωνίας χρησιμοποιήθηκαν επίσης για αγαθά και αύξησαν την πιθανή αναλογία για ορισμένες επιχειρήσεις, αλλά σε μεγάλο βαθμό έχουν καταστήσει τους χρήστες άβολα στη στόχευσή τους.

Ακόμη και αυτοί οι λογαριασμοί συνομιλίας επισημάνθηκαν ως “Επαληθευμένη επιχείρηση” στην εφαρμογή Google Messages, ενώ η Google το παραδέχτηκε επίσης ως λάθος και εφάρμοσε κάποιες τροποποιήσεις.

Επίσης, σε προστασία από αυτό, η εταιρεία παρείχε ορισμένες λειτουργίες όπως “Προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα”, αλλά ήταν άχρηστες και τώρα η Google πιστεύει ότι είναι εκτός γραμμής και σχεδιάζει να το κλείσει σύντομα.

Πότε Android Authority επικοινώνησε με την Google, έδωσε μια δήλωση τώρα για όλη αυτή τη διαμάχη ότι σύντομα θα σταματήσει να παρέχει αυτά τα μηνύματα RCS στην Ινδία μόνο για να αποτρέψει όλα αυτά.

Ο εκπρόσωπος της Google δήλωσε: «Γνωρίζουμε ότι ορισμένες επιχειρήσεις κάνουν κατάχρηση των πολιτικών μας κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων για να στείλουν διαφημιστικά μηνύματα σε χρήστες στην Ινδία. Απενεργοποιούμε αυτήν τη δυνατότητα στην Ινδία, ενώ συνεργαζόμαστε με τον κλάδο για να βελτιώσουμε την εμπειρία για τους χρήστες.”

Σύμφωνα με την Google, οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν RCS για την προβολή διαφημίσεων παραβιάζουν άμεσα τις πολιτικές της. Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως, αλλά μόνο στην Ινδία. οι επιχειρήσεις το χρησιμοποιούν έτσι.

Όπως ανέφερε η Google, μπορεί επίσης να επιστρέψει με βελτιώσεις από την εταιρεία και περισσότερους περιορισμούς. Ωστόσο, σύντομα δεν θα είναι διαθέσιμο και δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες σχετικά με αυτό.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here