Η Google εργάζεται σε ένα τηλέφωνο υψηλής τεχνολογίας Pixel 7 “Ultra”;

0
113
Διαρροή Ultra μοντέλου Google Pixel 7 Pro Plus
© Google

Ενώ τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί πλήρως αργότερα μέσα στο έτος, μια νέα αναφορά είναι τώρα διαθέσιμη για μια μυστηριώδη συσκευή Pixel με τις ίδιες προδιαγραφές οθόνης με τα Pixel 7 Pro και Pixel 6 Pro. Αυτό υποδηλώνει ότι η Google μπορεί να έχει ένα άλλο smartphone Pixel στο μανίκι της.

TL;DR

  • Ένα άλλο high-end smartphone Pixel θα μπορούσε να είναι στα σκαριά.
  • Η άγνωστη συσκευή έχει την κωδική ονομασία G10.
  • Διαθέτει τις ίδιες προδιαγραφές οθόνης με το Pixel 7 Pro.

Το 9to5Google μπόρεσε να αναλύσει το αποθετήριο Android και βρήκε πέντε ενδιαφέροντα κωδικά ονόματα συσκευών Pixel. Η λίστα περιλαμβάνει τα C10, P10, Felix, Lynx και G10. Από τα πέντε, ένα προϊόν τραβάει την προσοχή: το G10.

Google Pixel tablet 2023

Το πρώτο tablet Pixel της Google πρόκειται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο. / © Google

Τόσο το C10 όσο και το P10 αντιστοιχούν στα Pixel 7 Pro και Pixel 7, αντίστοιχα. Από την άλλη, το 9to5Google εικάζει ότι ο Felix αναφέρεται στο Pixel 7a της επόμενης χρονιάς, ενώ το Lynx είναι το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone Pixel. Αυτό αφήνει το G10 ως το άγνωστο κωδικό όνομα.

Είναι ενδιαφέρον ότι δεν υπάρχει κανένας πιθανός υποψήφιος για το G10 εκτός από το Pixel Tablet. Αλλά οι προδιαγραφές οθόνης της συσκευής έρχονται σε αντίθεση με το ότι πρόκειται για συσκευή tablet. Αντίθετα, το G10 φαίνεται να έχει ένα πάνελ 6,71 ιντσών σε ανάλυση QHD+ όπως ακριβώς το Pixel Pro 6ης και 7ης γενιάς – και το chipset Tensor της Google.

Περισσότερο premium μοντέλο Pixel 7 Pro Plus;

Υπάρχουν μερικές εξηγήσεις για αυτή τη μυστηριώδη συσκευή. Θα μπορούσε να είναι ένα πιο premium smartphone Pixel 7 με τη μορφή μοντέλου “Plus” ή “Ultra” με επιπλέον δυνατότητες κάμερας ή πρόσθετες δυνατότητες υλικού, όπως η υποστήριξη γραφίδας που περιμένουμε στο Pixel Tablet. Δυνητικά, το G10 μπορεί επίσης να καταλήξει ως μια δοκιμαστική μονάδα που μπορεί να μην δει ποτέ μια πραγματική κυκλοφορία προϊόντος.

Πιστεύετε ότι η Google θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να φέρει στο τραπέζι μια πιο premium συσκευή Pixel; Χτυπήστε μας στην ενότητα σχολίων.

Μέσω: 9to5Google

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here