Η Google διορθώνει ζητήματα εξάντλησης και υπερθέρμανσης της μπαταρίας στα τηλέφωνα Pixel

0
47
nextpit google pixel 7 χρώματα
© NextPit

Θυμάστε ότι η Google κυκλοφόρησε μια ενημέρωση ασφαλείας για συσκευές Pixel νωρίτερα αυτόν τον μήνα; Οι χρήστες των Pixel 6a, Pixel 6 (Pro) και Pixel 7 (Pro) που εγκατέστησαν αυτήν την ενημέρωση ανέφεραν προβλήματα εξάντλησης της μπαταρίας και υπερθέρμανσης. Η Google αναγνώρισε έμμεσα ότι αυτά τα προβλήματα είχαν μηδενιστεί στη βασική αιτία. Κυκλοφόρησε επίσης μια ενημέρωση για την επίλυση προβλημάτων για τα επηρεαζόμενα μοντέλα.

Σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Φόρουμ κοινότητας Google, ο γίγαντας της αναζήτησης στο Διαδίκτυο εξήγησε ότι το υλικολογισμικό του Μαΐου 2023 οδήγησε σε μια αλλαγή backend στην εφαρμογή Google, η οποία ήταν ο ένοχος. Στη συνέχεια, η εφαρμογή οδήγησε σε δραστική εξάντληση της μπαταρίας με ορισμένους χρήστες να αναφέρουν ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους μειώθηκε αμέσως στο μισό. Επιπλέον, υπήρξαν περιπτώσεις μη φυσιολογικής θέρμανσης, ειδικά στα παλαιότερα Pixel 6 και Pixel 6 Pro.

  • Διαβάστε επίσης: Google Pixel 7a vs Pixel 7 vs Pixel 7 Pro Ultimate Comparison

Ενημέρωση από την πλευρά του διακομιστή για τη διόρθωση της μπαταρίας και της υπερθέρμανσης στα τηλέφωνα Google Pixel

Πριν από την κυκλοφορία της ενημέρωσης, ορισμένοι χρήστες ενημερώθηκαν από την υποστήριξη της Google να επαναφέρουν την εφαρμογή Google σε παλαιότερη έκδοση ή να πραγματοποιήσουν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για τη συσκευή. Περιττό να πούμε ότι τα προβλήματα παρέμειναν παρά την εκτέλεση των προτεινόμενων λύσεων.

Η Google πρόσθεσε ότι η επιδιόρθωση φτάνει μέσω μιας ενημέρωσης από την πλευρά του διακομιστή. Με άλλα λόγια, οι χρήστες δεν θα χρειαστεί να κάνουν κανένα βήμα από την πλευρά τους και θα πρέπει να δουν τα επηρεαζόμενα ακουστικά Pixel να επιστρέφουν στις κανονικές παραμέτρους λειτουργίας μετά την εφαρμογή της ενημέρωσης. Ομοίως, υπονοήθηκε ότι τα προβλήματα ήταν μεμονωμένα στα πέντε μοντέλα Pixel και όχι στο Pixel 7a (αναθεώρηση) που κυκλοφόρησε πρόσφατα ή στο Pixel Fold.

Αντιμετωπίσατε προβλήματα εξάντλησης της μπαταρίας ή υπερθέρμανσης στο τηλέφωνο Pixel; Θα θέλαμε να ακούσουμε τις απαντήσεις σας στα σχόλια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here