Η Apple μπορεί να κυκλοφορήσει ένα χαμηλού κόστους AirPods SE—Αυτές είναι οι προδιαγραφές και η τιμή

0
73
AndroidPIT airpods pro 10
© Ben Miller / NextPit

Τα Apple AirPods 3ης γενιάς κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο του 2021, πράγμα που σημαίνει ότι οι διάδοχοι του ζευγαριού αναμένεται να φτάσουν αργότερα αυτό το έτος ή στις αρχές του 2024. Αλλά πριν συμβεί αυτό, η Apple ενδέχεται να παρουσιάσει μια lite έκδοση των AirPods με τη μορφή AirPods SE με κομμένα χαρακτηριστικά ήχου και φθηνότερη τιμή.

Όπως και με το πολύ καθυστερημένο AirPods Max 2, η Apple δεν βιάζεται να ανανεώσει τη σειρά AirPods της. Αλλά τώρα η εταιρεία από το Κουπερτίνο φέρεται να εργάζεται σε λιγότερο ικανά τυπικά ασύρματα ακουστικά AirPods σύμφωνα με τον αναλυτή Jeff Pu. Προσθέτει ότι η τιμή θα είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτών των απροειδοποίητων in-ears.

Προδιαγραφές Apple AirPods SE ή Lite

Το μειωμένο κόστος των AirPods SE ή Lite θα μπορούσε να μεταφραστεί σε περιορισμένες προδιαγραφές. Είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η Apple ενδέχεται να απορρίψει τον χωρικό ήχο με την τεχνολογία παρακολούθησης κεφαλής, καθώς και ορισμένους αισθητήρες των AirPods 3, ανάλογα με το πραγματικό κόστος περικοπής. Το πρώτο χαρακτηριστικό προσθέτει ένα εφέ ήχου 3D παρόμοιο με το πιο ακριβό AirPods Pro 2 και το Google Pixel Buds Pro.

Η Apple αναμένεται να διατηρήσει το ANC ή την ακύρωση θορύβου και την υποστήριξη για κωδικοποιητές ήχου AAC και SBC. Τα επερχόμενα ακουστικά θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν τη νεότερη και πιο αποτελεσματική έκδοση Bluetooth 5.3 καθώς και έναν προσαρμοστικό ισοσταθμιστή μέσω της εφαρμογής iPhone.

Ωστόσο, και τα δύο ακουστικά θα μπορούσαν να μοιράζονται το ανανεωμένο σχέδιο αιχμής χωρίς αυτί με μειωμένο στέλεχος και επανατοποθετημένους αεραγωγούς. Επιπλέον, η αδιάβροχη προστασία θα μπορούσε επίσης να παραμείνει, καθώς αυτό γίνεται βασικό χαρακτηριστικό στα σημερινά ασύρματα ακουστικά, όπως το οικονομικό Nothing Ear (Stick).

Η Apple θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τα φθηνότερα AirPods SE ή Lite

Σχέδιο Apple AirPods Pro vs AirPods 2 / © Ben Miller / NextPit

Πόσο θα κοστίσει το Apple AirPods SE ή το Lite

Αν και είναι δύσκολο να εικασίες για άλλες προδιαγραφές των φθηνών AirPods, η τιμή του θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται μεταξύ των AirPods (2021) και του μοντέλου δεύτερης γενιάς που πωλείται στα 199 $ και 129 $, αντίστοιχα. Αλλά αν η Apple θέλει να ανταγωνιστεί εξέχοντα in-ear, όπως τα Google Pixel Buds A και Galaxy Buds Live, μπορεί να τοποθετήσει το AirPods SE στην τιμή των 100 $.

Πότε θα κυκλοφορήσουν τα Apple AirPods SE και AirPods Max 2

Η Apple δεν έχει ανακοινώσει ακόμη εκδηλώσεις για το 2023. Αλλά το πιο εύλογο είναι κατά τη διάρκεια του WWDC 2023 που θα μπορούσε να συμβεί τον Ιούνιο. Ένα άλλο πιθανό χρονοδιάγραμμα είναι σε ένα από τα φθινοπωρινά γεγονότα της Apple τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, αν και λεπτομέρειες σχετικά με την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας αναμένεται να εμφανιστούν στην πορεία.

Το πιο σημαντικό, το AirPods Max 2nd gen θα μπορούσε να έρθει μαζί με το AirPods SE. Τα premium ακουστικά over-ear θα πρέπει να βασίζονται σε ένα ολοκαίνουργιο chipset και θύρα USB-C. Μπορεί επίσης να αγγίζει εκτενώς τα χειριστήρια, αν και θα έχει ακριβό κόστος.

Σκέφτεστε να αγοράσετε φθηνότερα ακουστικά AirPods στο μέλλον; Τι χαρακτηριστικά πρέπει να περιλαμβάνει η Apple; Θα θέλαμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας.

Μέσω: 9 έως 5 Mac

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here