Η Apple μετέδωσε τον τίτλο του λειτουργικού συστήματος των ακουστικών μικτής πραγματικότητας σε “xrOS”

0
65
Η Apple μετέδωσε τον τίτλο του λειτουργικού συστήματος των ακουστικών μικτής πραγματικότητας σε

Η Apple μπορεί να σχεδιάζει να μετονομάσει το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα των ακουστικών μεικτής πραγματικότητας, καθώς εντόπισε την κατοχύρωση ενός νέου εμπορικού σήματος που διευκρινίζει το νέο της όνομα.

Το νέο όνομα του λογισμικού είναι «xrOS», το οποίο θα εκτελεί όλες τις λειτουργίες των ακουστικών AR/VR της Apple. Εξάλλου, η εταιρεία δεν έχει κατοχυρώσει αυτό το εμπορικό σήμα με το δικό της όνομα. Αντίθετα, χρησιμοποίησε μια εταιρεία κελύφους.

της Apple ‘xrOS’ Εμπορικό σήμα: Όλες οι λεπτομέρειες

Εμπορικό σήμα «xrOS» της Apple Όλες οι λεπτομέρειες

Όπως ανακάλυψαν προηγούμενες αναφορές, η Apple εγγράφηκε για το όνομα των ακουστικών της επόμενης χρονιάς, το οποίο είναι «RealityOS» ή «rOS», αλλά τώρα η Apple φαίνεται να το αλλάζει με το «xrOS», το οποίο μπορεί να ταιριάζει με τη λειτουργικότητά του.

Αυτό το νέο όνομα XR σημαίνει εκτεταμένη πραγματικότητα, το οποίο περιγράφει λεπτομερώς τις δυνατότητές του σε ακουστικά, καθώς θα είναι ικανό για τεχνολογίες VR και AR σε ένα, σύμφωνα με όλες τις προηγούμενες αναφορές.

Ενώ υπάρχουν ήδη πολλά ακουστικά στην αγορά από διαφορετικές μάρκες, δεν έχουν όλα καλή απόδοση και στις δύο, καθώς η Εικονική Πραγματικότητα χρησιμοποιείται για την είσοδο στο περιβάλλον CGI και η Επαυξημένη Πραγματικότητα για την εμφάνιση αντικειμένων CGI στον πραγματικό κόσμο.

Και καθώς η Apple το φέρνει μετά από έργα πολλών ετών, έτσι θα υπάρξουν μερικές ακόμη βελτιώσεις για να ανταγωνιστούν το Meta του Mark Zuckerberg και τις τεχνολογίες AR της Google.

Επιπλέον, η εταιρεία μπορεί ακόμα να κάνει χρήση του «RealityOS» σε οποιοδήποτε άλλο τμήμα και υπάρχει βεβαιότητα μόνο για ένα λειτουργικό λογισμικό για ακουστικά.

Μια αναφορά από του Bloomberg Μαρκ Γκούρμαν έχει σημειώσει ότι η Apple έχει χρησιμοποιήσει μια εταιρεία κέλυφος που καλείται για την καταχώριση αυτών των εμπορικών σημάτων, η οποία ονομάζεται Deep Dive LLC.

Όσον αφορά την επιβεβαίωση, η Apple συνήθως κάνει το ίδιο για την καταχώριση οποιουδήποτε νέου εμπορικού σήματος σε πολλές χώρες. Επίσης, είναι ένα νέο τμήμα της αγοράς για την Apple, και έχει εισέλθει μετά από επτά χρόνια σε ένα τέτοιο νέο τμήμα.

Προηγούμενες αναφορές ανέφεραν επίσης ότι αυτό το λειτουργικό σύστημα θα έχει επίσης το δικό του App Store με εφαρμογές όπως Χάρτες, Μηνύματα και πολλές άλλες.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here