Η Apple κατοχυρώνει τη νέα θήκη AirPods που περιέχει διαδραστική οθόνη

0
40

Η Apple ενδέχεται να παρουσιάσει ένα νέο AirPod στο μέλλον, του οποίου η περίπτωση θα διατηρήσει μια διαδραστική οθόνη καθώς η εταιρεία υπέβαλε νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στο Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ σχετικά με αυτό.

Στην κατάθεση διπλώματος ευρεσιτεχνίας, η εταιρεία παρείχε επίσης ορισμένα πρόχειρα διαγράμματα σχετικά με την ιδέα που αποδεικνύει πώς θα λειτουργεί η οθόνη στο κουτί και τι διεπαφή θα αποκτήσει ο χρήστης. Ας ξεκινήσουμε τη συζήτηση παρακάτω.

Θήκη AirPods με διαδραστική οθόνη: Όλες οι λεπτομέρειες

Θήκη AirPods με διαδραστική οθόνη όλων των λεπτομερειών

Σύμφωνα με την κατάθεση διπλώματος ευρεσιτεχνίας, η Apple θέλει να επανασχεδιάσει τη θήκη φόρτισης AirPods με οθόνη αφής που θα μοιάζει πολύ με την οθόνη της σειράς Apple Watch.

Όπως εκφράζει η εικόνα περιγραφής και οι γραπτές λεπτομέρειες, θα προσφέρει περισσότερα από το να δίνει απλώς στοιχεία ελέγχου πολυμέσων, όπως τα βασικά στοιχεία ελέγχου των Χαρτών, Καιρού, Apple TV+ και ειδοποιήσεων.

Και για να επιτρέπεται η εναλλαγή μεταξύ των διαφορετικών εφαρμογών, η Apple προσφέρει μια οθόνη αφής και καθώς και εντολές Siri όπως η παραπάνω εικόνα αναφέροντας ότι θα έχει τη δυνατότητα επικοινωνίας του Siri.

Επιπλέον, ένα από τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που βρέθηκαν σε αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι ο ήχος ειδοποίησης του iMessage και η ροή ήχου του.

Αυτό σημαίνει πότε θα λάβετε οποιοδήποτε μήνυμα στο iMessage, επομένως θα λαμβάνετε μια ειδοποίηση στην οθόνη, επίσης, και αφού το πατήσετε, το μήνυμα θα μεταδοθεί σε ηχητική μορφή για εσάς.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Apple διέκοψε το iPod της πέρυσι και είπε ότι προσφέρει μουσική σε άλλα προϊόντα της, όπως το iPhone, το HomePod και τα AirPods.

Αλλά με αυτό το νέο AirPod με οθόνη, η Apple θα μπορούσε να επαναφέρει την εποχή του iPod σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο.

Η Apple δεν έχει αποκαλύψει επίσημα τίποτα σχετικά με αυτό και δεν υπάρχουν στοιχεία για το αν θα πρέπει να αρχίσει να εργάζεται πάνω σε αυτό.

Ωστόσο, η εταιρεία παραθέτει πολλές πατέντες κάθε χρόνο, αλλά εφαρμόζει μόνο μερικές από αυτές και θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε το AirPod της Apple με όλες τις παραπάνω δυνατότητες.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here