Η Apple θα εργαστεί σε οθόνες OLED έτοιμες για την εποχή των πτυσσόμενων

0
93
ΕπόμενοPit samsung galaxy z flip 3 μεντεσέ c2
© NextPit

Εκτός από το υβριδικό iPad με macOS, η Apple φέρεται να συνεργάζεται επίσης με την LG σε πτυσσόμενα πάνελ OLED. Ενώ η αναδιπλούμενη τεχνολογία πιθανότατα δεν θα φτάσει ακόμη στην επόμενη γενιά iPad ή iPhone, οι επερχόμενες οθόνες OLED της Apple θα επωφεληθούν από ένα βασικό πλεονέκτημα.

TL;DR

  • Η Apple λέγεται ότι αναπτύσσει τις πτυσσόμενες οθόνες OLED της.
  • Η Apple θα μπορούσε να ενσωματώσει λεπτότερα πάνελ οθόνης στις πτυσσόμενες συσκευές της.
  • Ένα αναδιπλούμενο iPhone ή iPad μπορεί να απέχει ακόμη χρόνια από σήμερα.

Μια νέα αναφορά από το TheElec υποδηλώνει ότι η Apple αναπτύσσει ήδη τις ευέλικτες και αναδιπλούμενες οθόνες OLED της. Ακριβώς όπως το Galaxy Z Fold 3, τα νέα πάνελ της Apple δεν θα χρησιμοποιούν πολωτές. Η παράλειψη του πολωτή από μια οθόνη επιτρέπει μια συνολικά πιο λεπτή συσκευή σε αντάλλαγμα για χαμηλότερη μέγιστη φωτεινότητα και μειωμένη ορατότητα.

Η Samsung έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με τις τρέχουσες αναδιπλούμενες συσκευές της μέσω της προσαρμοσμένης τεχνολογίας “Eco Square”. Ωστόσο, η Apple μπορεί να χρησιμοποιήσει μια διαφορετική προσέγγιση: Ένα πιθανό σενάριο είναι η χρήση εξαιρετικά λεπτών γυάλινων καλυμμάτων αντί του υλικού πολυιμιδίου που βρίσκεται στα πρώιμα πτυσσόμενα πάνελ.

Υβριδικό αξεσουάρ iPad με λειτουργίες Macbook OS

Η Apple φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει στο μέλλον ένα υβριδικό tablet iPad με χαρακτηριστικά Mac OS. / © Patently Apple

Αναδιπλούμενο iPad, iPhone και MacBook

Η Apple έχει καταθέσει πατέντες σχετικά με πτυσσόμενες και αρθρωτές συσκευές εδώ και αρκετό καιρό. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη εάν τελικά αυτές οι αναδιπλούμενες οθόνες φτάσουν στο μελλοντικό iPad ή iPhone – αλλά πιθανότατα όχι πριν από το 2025, και η Apple θα μπορούσε να παρουσιάσει πρώτα ένα πτυσσόμενο tablet μεγέθους MacBook και iPad, αναφέρει το TheElec.

  • Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα αναδιπλούμενα smartphone για το 2022.

Αν και υπάρχει ήδη ένα σχέδιο για την Apple να κυκλοφορήσει στο μέλλον ένα αναδιπλούμενο smartphone παρόμοιο με το Vivo X Fold ή το Oppo Find N, η εταιρεία λέγεται ότι θα επικεντρωθεί σε συσκευές με μεγαλύτερους παράγοντες μορφής. Σημαντικά, η Apple πιστεύεται ότι θα κυκλοφορήσει πρώτα ένα iPhone πλήρους οθόνης χωρίς εγκοπή πριν χρησιμοποιήσει ένα πτυσσόμενο.

Πιστεύετε ότι η Apple έχει ήδη καθυστερήσει για το αναδιπλούμενο πάρτι – ή βλέπετε τα πτυσσόμενα τηλέφωνα ως κόλπο ούτως ή άλλως; Πείτε μας τις σκέψεις σας.

Πηγή:
TheElec

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here