Η Apple θα εμφανίζει περισσότερες διαφημίσεις σε iPhone χωρίς επιλογή απενεργοποίησής τους

0
79
NextPit Apple iPhone 13 Pro Max Test Camila
© NextPit

Εκτός από το ολοκαίνουργιο iPhone 14 ή iPad, οι χρήστες της Apple θα πρέπει επίσης να περιμένουν μια μεγάλη δόση διαφημίσεων από την εταιρεία αυτή την εορταστική περίοδο. Η Apple ανακοίνωσε το σχέδιό της να προσφέρει στους προγραμματιστές πρόσθετες τοποθετήσεις διαφημίσεων που έχουν προγραμματιστεί να φτάσουν σε iPhone και άλλες συσκευές Apple μέσω του App Store αργότερα φέτος.

TL;DR

  • Η Apple σχεδιάζει να εισάγει περισσότερες διαφημίσεις.
  • Οι νέες ενότητες διαφημίσεων θα μπορούσαν να εμφανίζονται στο App Store για iPhone και iPad.
  • Η Apple επιβεβαίωσε ότι αυτές οι τοποθετήσεις θα τεθούν σε ισχύ αργότερα φέτος.

Περισσότερες διαφημίσεις στο ακριβό σας iPhone

Τα νέα δεν είναι καθόλου περίεργα αφού αναφέρθηκαν νωρίτερα σχετικά με την πρόθεση της Apple να επεκτείνει τις υπηρεσίες διαφημίσεων αναζήτησης στο οικοσύστημά της. Εκτός από τις διαφημίσεις προβολής που υπάρχουν σε επιλεγμένες εγγενείς εφαρμογές όπως οι Ειδήσεις και το Χρηματιστήριο, υπάρχει επίσης μια ενιαία ενότητα που εμφανίζεται στην καρτέλα αναζήτησης και στις σελίδες αποτελεσμάτων του App Store.

  • Μην το χάσετε αυτό: σύγκριση iPhone 14 με iPhone 13

Η Apple λέει ότι οι επερχόμενες τοποθετήσεις διαφημίσεων που θα προσφερθούν ανήκουν στην κατηγορία αναζήτησης που δίνει ευκαιρίες στους προγραμματιστές να προωθήσουν τις εφαρμογές τους. Είναι πιθανό αυτές οι διαφημίσεις να εμφανίζονται και στην καρτέλα Σήμερα. Επιπλέον, η Apple θα εμφανίζει μόνο περιεχόμενο που σχετίζεται με εφαρμογές – αντί να ακολουθεί μια πραγματικά ευρεία προσέγγιση εφαρμογών όπως άλλοι κατασκευαστές (εξετάζουμε εσάς, Xiaomi!).

Οι νέες ενότητες διαφημίσεων έχει προγραμματιστεί να εφαρμοστούν σε διάφορα λειτουργικά συστήματα της Apple, όπως το iOS 16 και το iPadOS 16. Επιβεβαιώνεται από την Apple μέσω email στους προγραμματιστές ότι αυτές οι τοποθετήσεις θα κυκλοφορήσουν αυτή την εορταστική περίοδο.

Δεν υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης διαφημίσεων στο iPhone ή το iPad

Όχι μόνο η Apple υπόκειται σε αυξημένο έλεγχο σχετικά με την πρακτική της, αλλά η Samsung αντιμετώπισε επίσης αντιδράσεις μετά την ενσωμάτωση διαφημίσεων στα smartphone Galaxy. Ωστόσο, η προβολή διαφημίσεων έγινε προαιρετική για τους χρήστες της από τότε. Εν τω μεταξύ, φαίνεται ότι η απενεργοποίηση διαφημίσεων στο App Store για iPhone ή iPad δεν αποτελεί επιλογή παρά το υψηλό κόστος για το υλικό της Apple.

Με ακριβά προϊόντα της Apple, όπως το iPhone 14 Pro, πιστεύετε ότι είναι εντάξει η Apple να τοποθετεί περισσότερες διαφημίσεις στο οικοσύστημά της; Αφήστε μας να ακούσουμε την άποψή σας στα σχόλια.

Μέσω: CNBC
Πηγή:
Twitter/u/EricSeufert

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here