Η Apple επιτρέπει στους κατόχους iPhone στην Ευρώπη και στο Ηνωμένο Βασίλειο να επισκευάσουν τη δική τους συσκευή

0
50
Παρουσίαση της Apple αυτοεπισκευής iPhone macbook Ευρώπη στη Γερμανία Γαλλία Ιταλία
© Apple

Η Apple αφήνει περισσότερους πελάτες να ασχοληθούν και να διορθώσουν το iPhone ή το MacBook τους, παρά το γεγονός ότι περιλαμβάνει ένα τρελό σύνολο εργαλείων. Η εταιρεία Cupertino ανακοίνωσε ότι η αυτοεξυπηρέτησή της επεκτείνεται σε μεγάλες χώρες της Ευρώπης και του Ηνωμένου Βασιλείου, αφού κυκλοφόρησε αρχικά στις ΗΠΑ τον Απρίλιο.

Το πρόγραμμα δίνει σε ιδιοκτήτες στη Γερμανία, την Πολωνία, τη Σουηδία, τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο τη δυνατότητα να παραγγείλουν γνήσια ανταλλακτικά iPhone και να μπορούν να το εγκαταστήσουν μέσω μιας μικρής βοήθειας από το iFixit. Προς το παρόν, καλύπτει τις σειρές iPhone 12 και iPhone 13 καθώς και το iPhone SE 2022. Δυστυχώς, δεν έχει γίνει ακόμη αναφορά για κανένα μοντέλο iPhone 14.

  • Διαβάστε επίσης: Βρείτε το καλύτερο smartphone για ηλικιωμένους

Η επιδιόρθωση του δικού σας iPhone μπορεί να είναι τόσο ακριβή όσο η μετάβαση σε κέντρα εξυπηρέτησης

Η Apple προσφέρει επίσης σε όσους είναι πρόθυμοι και έμπειροι να αγοράσουν ή να νοικιάσουν το κιτ εξυπηρέτησης που απαιτείται. Ανάλογα με το εξάρτημα που πρόκειται να αντικατασταθεί, ορισμένες από αυτές τις συσκευές περιλαμβάνουν ογκώδη και ακριβά εξαρτήματα, αν και ένα πλήρες σετ θα μπορούσε να ενοικιαστεί για μόλις 49 $ (59 €) συμπεριλαμβανομένης της αποστολής.

Κιτ επισκευής iPhone της Apple

Το κιτ αυτοεπισκευής iPhone που παρέχεται από την Apple είναι πραγματικά τεράστιο. / © Apple

Παραδόξως, ακόμη και τα βασικά εξαρτήματα δεν θα είναι φθηνά. Για παράδειγμα, ένα πακέτο οθόνης iPhone 13 Pro κοστίζει 330 € στη Γερμανία. Εν τω μεταξύ, η αντικατάσταση της μπαταρίας αυτής της συγκεκριμένης παραλλαγής iPhone θα σας κοστίσει 77€ εξαιρουμένων των απαραίτητων εργαλείων. Σε αυτήν τη σημείωση, η Apple εξακολουθεί να σας ενθαρρύνει να επισκευάζετε το iPhone σας σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα επισκευής.

Εκτός από την Apple, άλλες μεγάλες μάρκες έχουν επίσης εισαγάγει πρωτοβουλίες αυτοεπισκευής. Η Samsung αποκάλυψε πρόσφατα το σχέδιό της για υποστήριξη όχι μόνο φορητών συσκευών, αλλά και το δικαίωμα επισκευής ρολογιών και ακουστικών. Τόσο η Google όσο και η Microsoft έχουν το ίδιο πρόγραμμα για τηλέφωνα Pixel και φορητούς υπολογιστές Surface, αντίστοιχα.

Πιστεύετε ότι θα ήταν οικονομικό να φτιάξετε τη δική σας συσκευή εάν παρέχεται με οδηγούς και εργαλεία; Πείτε μας τη γνώμη σας για τις επισκευές αυτοεξυπηρέτησης.

Πηγή:
μήλο

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here