Η Apple επιβεβαίωσε επίσημα τις ημερομηνίες του WWDC 2023: Εδώ είναι όλες οι λεπτομέρειες

0
55

Σήμερα, η Apple επιβεβαίωσε επίσημα τις ημερομηνίες του ετήσιου συνεδρίου προγραμματιστών της, που είναι γνωστό ως το Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC).

Σε αυτή την εκδήλωση, η εταιρεία αναμένεται να αποκαλύψει τα νέα της προϊόντα με αναβαθμίσεις και άλλες βελτιώσεις στο λογισμικό της, όπως νεότερες εκδόσεις iOS, macOS, iPadOS, watchOS και tvOS.

Apple’s WWDC 2023: Όλες οι λεπτομέρειες

Apple's WWDC 2023 Όλες οι λεπτομέρειες

Όπως αποκάλυψε η εταιρεία, το WWDC 2023 θα ξεκινήσει στις 5 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 9 Ιουνίου, και αυτή η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ίδιο μέρος όπου η Apple κάνει συνήθως αυτήν την εκδήλωση.

Η Apple προσκαλεί επίσης περιορισμένους προγραμματιστές και φοιτητές να συμμετάσχουν ως αυτοπροσώπως για να παρακολουθήσουν την κεντρική ομιλία στο Apple Park για να υποβάλουν αίτημα συμμετοχής. μπορείτε να ελέγξετε έξω αυτή η σελίδα.

Η Apple πρόκειται να εμφανίσει προηχογραφημένο περιεχόμενο σε αυτήν την εκδήλωση αντί να κάνει μια ζωντανή παρουσίαση όπως η εκδήλωση Google IO.

Ο αντιπρόεδρος της Apple για τις παγκόσμιες σχέσεις προγραμματιστών, Σούζαν Πρέσκοτ, έδειξε επίσης τον ενθουσιασμό του για τη φετινή διοργάνωση και είπε: «Το WWDC23 θα είναι το μεγαλύτερο και πιο συναρπαστικό μας μέχρι τώρα, και ανυπομονούμε να δούμε πολλούς από εσάς διαδικτυακά και προσωπικά σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση».

Τι να περιμένεις

Η Apple αναμένεται να αποκαλύψει διάφορες νέες αλλαγές και προϊόντα σε αυτή την εκδήλωση, αλλά κυρίως, όλοι βασιζόμαστε σε αυτήν για να αποκαλύψουμε τα ακουστικά Mixed Reality και την ενημέρωση iOS 17 για iPhone.

Άλλωστε, φημολογείται επίσης ότι θα παρουσιάσει ένα τσιπ της σειράς M με νέο Macbook ή iPad. Πρόσφατα, Μαρκ Γκούρμαν αποκάλυψε επίσης ότι η Apple θα επισημοποιήσει το xrOS/RealityOS στο WWDC 2023.

Πώς να παρακολουθήσετε

Προς το παρόν, η εταιρεία δεν έχει διευκρινίσει την ακριβή ώρα της εκδήλωσης, αν και αποκάλυψε ότι πρόκειται να πραγματοποιηθεί την πρώτη Δευτέρα του Ιουνίου, ώστε όλοι να μπορούν να την παρακολουθήσουν εύκολα.

Καθώς η Apple πρόκειται να το μεταδώσει στο κανάλι της στο YouTube, στον ιστότοπο της Apple, καθώς και στο Apple TV+. Επίσης,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here