Η λειτουργία νέων καρτελών των Windows 11 ενδέχεται να εξοικονομήσει τη μνήμη RAM σας

0
78
Η λειτουργία νέων καρτελών των Windows 11 ενδέχεται να εξοικονομήσει τη μνήμη RAM σας

Η Microsoft ανακοίνωσε νωρίτερα μια νέα λειτουργία Tabs για τον File Explorer της και μερικές μέρες πριν, η εταιρεία κυκλοφόρησε αυτήν τη δυνατότητα για τους γνώστες του καναλιού beta και τώρα έχουν σημειωθεί ορισμένα από τα πλεονεκτήματά της.

Η νέα λειτουργία Tabs μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε τη μνήμη RAM της συσκευής σας για ορισμένους λόγους και τα άλλα πλεονεκτήματά της. Ας το συζητήσουμε εν συντομία.

Πρόσφατα, η Microsoft παρουσίασε τη νέα της μεμονωμένη εφαρμογή Defender Security για όλες τις κορυφαίες πλατφόρμες όπως τα Windows, το iOS, το macOS και το Android μετά τη διακοπή της λειτουργίας του Internet Explorer.

Η Microsoft ενδέχεται να σχεδιάζει να εξοικονομήσει τη μνήμη RAM σας

Η Microsoft ενδέχεται να σχεδιάζει να εξοικονομήσει τη μνήμη RAM σας

Σύμφωνα με Windows Τελευταία, τα Windows 11 φαίνεται να μειώνουν τη χρήση της μνήμης RAM του File Explorer με αυτήν τη νέα λειτουργία Tabs. Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών φακέλων και παραθύρων εύκολα. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα όπως οι καρτέλες του προγράμματος περιήγησης.

Από τώρα, όταν ανοίγετε την Εξερεύνηση αρχείων για να σερφάρετε για αρχεία, ανοίγετε και άλλα πάνελ της Εξερεύνησης αρχείων για διαφορετικούς σκοπούς. Έτσι, ο διαχειριστής πόρων το υπολογίζει ως πολλαπλό και διανέμει τη μνήμη RAM για κάθε πολλαπλά παράθυρα του File Explorer.

Αλλά με αυτήν τη δυνατότητα “Καρτέλες στην Εξερεύνηση αρχείων”, θα ανοίξετε τις νέες καρτέλες σε αντικατάσταση του νέου παραθύρου, το οποίο θα μετράται απλώς ως συνάρτηση, όχι ως το πλήρες νέο πλαίσιο.

Έτσι, με τη διαδικασία, η χρήση της μνήμης RAM σας θα μειωθεί ακόμη και με μικρότερους όρους, ή μπορεί επίσης να δούμε κάποια περαιτέρω βελτίωση μετά τη σταθερή κυκλοφορία της.

Οπως και Windows Τελευταία δήλωσε, εάν ανοίξετε μια καρτέλα, η χρήση της μνήμης του File Explorer αυξάνεται μόνο κατά 1 MB.

Διαθεσιμότητα

Αυτή η δυνατότητα θα συνοδεύεται από την έκδοση των Windows 11 2H22 (με την κωδική ονομασία SunValley 2), η οποία θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους και η τρέχουσα κατάσταση αυτής της δυνατότητας είναι ότι βρίσκεται ακόμα σε φάση ανάπτυξης.

Μετά την κυκλοφορία του στο κανάλι beta, αντιμετώπισε και κάποια προβλήματα, τα οποία η εταιρεία επιλύει πλέον με την τελευταία ενημέρωση.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here