Η καλύτερη προσαρμοσμένη ROM για το HTC One M8: τα αγαπημένα μας

0
206
μπροστινή κάμερα htc one m8
© NextPit

Οι προσαρμοσμένες ROM ξεκλειδώνουν τεράστιες δυνατότητες στη συσκευή σας Android, αλλά θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να λερώσετε τα χέρια σας με κάποιο flashing και rooting, αν θέλετε να τις δοκιμάσετε. Το HTC One M8 κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό, αλλά αυτό δεν εμπόδισε ορισμένους έξυπνους προγραμματιστές να συνεχίσουν να φτιάχνουν εντυπωσιακές ROM για τη συσκευή. Εδώ είναι οι καλύτερες προσαρμοσμένες ROM για το HTC One M8.

  • Πώς να κάνετε root το HTC One (M8)
  • Συμβουλές και κόλπα για το HTC One (M8).

SkyDragon

Κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2015, SkyDragon ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη ROM που βασίζεται σε Lollipop για το HTC One M8, και επίσης είναι η πρώτη που ενσωματώνει το Sense 7 UI. Το τελευταίο είναι ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό κατόρθωμα, δεδομένου ότι το Sense 7 δεν έχει κυκλοφορήσει πλήρως για το HTC One M8 τη στιγμή της συγγραφής του κειμένου (αν και προφανώς κυκλοφόρησε νωρίτερα από το προγραμματισμένο λόγω της διαρροής του στο διαδίκτυο).

Το UI είναι χωρίς φούσκωμα, έχει φανταστική διάρκεια μπαταρίας, καθώς και προσφέρει έναν τόνο προσαρμογών και τροποποιήσεων απόδοσης.

androidpit skydragon htc one m8

Η SkyDragon ROM τρέχει σε Lollipop και υποστηρίζει το Sense 7 UI. / © SkyDragon

ViperOneM8

Το ViperOneM8 προέρχεται από τους βετεράνους modders Venom και είναι μια από τις πιο ευρέως διαδεδομένες ROM που είναι διαθέσιμες για το HTC One M8. Η διεπαφή του Venom είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμη, αλλά είναι επίσης πολύ θεματική, παρέχοντας μια ολοκαίνουργια, κομψή διεπαφή.

Υποστηρίζονται χειρονομίες με τρία δάχτυλα, υπάρχουν διαθέσιμα πολλά προσαρμοσμένα φόντο και επιλογές διαφάνειας, μπορούν να αντιστοιχιστούν εκ νέου τα κουμπιά και οι ειδοποιήσεις της οθόνης κλειδώματος μπορούν να επεξεργαστούν. Α, και σας δίνεται η δυνατότητα να παραλείψετε τραγούδια με το κουμπί έντασης. Ομορφη.

androidpit htc one m8 viper rom

Η ομάδα του Venom είναι γνωστή για την κατασκευή κομψών και κομψών λογισμικού. / © venomroms.com

MaximusHD

MaximusHD διαθέτει γρήγορη και σταθερή κατασκευή με εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε σχέση με την τυπική εμπειρία HTC One M8. Λειτουργεί εκτός Android 5.0.1, είναι πλήρως Deodexed και Zippaligned και επιτρέπει την αφαίρεση όλων εκείνων των περιττών εφαρμογών που συνοδεύουν το HTC One M8.

Υποστηρίζει έναν αριθμό συσκευών M8 και προσφέρει βελτιώσεις στον ήχο, την κάμερα, την μπαταρία και τη συνολική απόδοση και επιτρέπει την εγκατάσταση άλλων mods. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε; androidpit htc one m8 maximus rom

Το MaximusHD αναπτύχθηκε από αξιόλογους leaker και Android pro LlabTooFer. / © LlabTooFeR

Android Revolution HD

Android Revolution HD είναι μια άλλη αγαπημένη ROM HTC μεταξύ της κοινότητας Android. Το Android Revolution HD απαλλάσσεται από το bloatware και βελτιστοποιεί τη μνήμη RAM και την εικονική μνήμη, παρέχοντάς σας γρήγορη απόδοση και ακατάστατη διεπαφή. Είναι σχεδόν σαν το Stock Android, εξασφαλίζοντας σταθερή κατασκευή και σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε την εμφάνιση και την αίσθηση της διεπαφής όπως σας ταιριάζει.

Το Android Revolution HD παρέχει πιθανώς την καλύτερη έκδοση του HTC One M8 και δεν πρέπει να αγνοηθεί.

androidpit Revolution htc one m8 rom

Android Revolution HD/ © mike1986

Ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη ROM HTC One M8; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here