Η δυνατότητα συγχρονισμού συνομιλίας WhatsApp μπορεί να επιτρέψει στους χρήστες να συνδεθούν από άλλο τηλέφωνο

0
226
Η δυνατότητα συγχρονισμού συνομιλίας WhatsApp μπορεί να επιτρέψει στους χρήστες να συνδεθούν από άλλο τηλέφωνο

Φέτος έχουμε τόσες πολλές ενημερώσεις για την πιο δημοφιλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Whatsapp. Ωστόσο, η εταιρεία δοκιμάζει πολλά νέα χαρακτηριστικά. Το πιο πρόσφατο χαρακτηριστικό που εντοπίστηκε είναι η νέα δυνατότητα συγχρονισμού συνομιλίας.

Το Whatsapp φέρεται να εργάζεται σε μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να συγχρονίζουν συνομιλίες μεταξύ δύο smartphone. Η δυνατότητα εντοπίζεται στην έκδοση 2.22.15.13 beta του Android.

Προς το παρόν, δεν είναι γνωστό πώς θα λειτουργήσει η λειτουργία ή πότε θα κυκλοφορήσει σε όλους. Νωρίτερα, υπήρχε μια αναφορά ότι η εταιρεία εργάζεται σε μια συνοδευτική λειτουργία που μπορεί να προσφέρει την υποστήριξη των συνομιλιών συγχρονισμού σε όλες τις συσκευές.

Λειτουργία συγχρονισμού ιστορικού συνομιλίας για συνοδευτική λειτουργία

Η δυνατότητα συγχρονισμού συνομιλίας WhatsApp μπορεί να επιτρέψει στους χρήστες να συνδεθούν από άλλο τηλέφωνο

Σύμφωνα με το WABetaInfo, το Whatsapp κυκλοφορεί την ενημερωμένη έκδοση beta 2.22.15.13 για συσκευές Android. Η δημοσίευση μετά την ενημέρωση δείχνει τη νέα δυνατότητα που θα επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν δύο smartphone, ώστε να μπορείτε να συγχρονίσετε το ιστορικό συνομιλιών σε διαφορετικά smartphone.

Με την ενημέρωση Android beta του Whatsapp, υπάρχει μια αναδυόμενη ένδειξη για συνοδευτική λειτουργία στις συνομιλίες. Σας ενημερώνει ότι το ιστορικό συνομιλιών συγχρονίζεται.

Αυτό σημαίνει ότι όταν φτάσει η λειτουργία, η χρήση ενός λογαριασμού WhatsApp από οποιεσδήποτε δύο συσκευές με τον ίδιο λογαριασμό θα συγχρονίσει τις συνομιλίες. Στη συνέχεια, ενδέχεται να αφαιρεθεί ή να μετεγκατασταθεί από το αρχικό ακουστικό ενώ αλλάζετε τη συσκευή.

Αυτό το χαρακτηριστικό φαίνεται περίπλοκο και μοιάζει κατά κάποιο τρόπο με το χαρακτηριστικό μετεγκατάστασης που εντοπίστηκε πέρυσι.

Προς το παρόν, η λειτουργία είναι υπό ανάπτυξη και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε συσκευές Android στις επερχόμενες ενημερώσεις. Επίσης, το Whatsapp εργάζεται για την προσθήκη της ίδιας δυνατότητας στο WhatsApp Web.

Νωρίτερα τον Μάιο, υπήρχε μια αναφορά ότι το Whatsapp δοκιμάζει μια συνοδευτική λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν μια δευτερεύουσα συσκευή στον ίδιο λογαριασμό. Πρώτον, η δυνατότητα εντοπίστηκε τον Απρίλιο στην ενημέρωση Android beta 2.22.10.13.

Στη λειτουργία πολλών συσκευών, περιορίζεστε σε ένα smartphone, υπολογιστή, φορητό υπολογιστή, tablet και επιλεγμένες έξυπνες οθόνες.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here