Η δυνατότητα εφαρμογής Sideloading του iOS 17 ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη παγκοσμίως

0
74

Η Apple εργάζεται για την ενημέρωση του iOS 17 από τον περασμένο χρόνο και η επίσημη κυκλοφορία της δεν είναι επίσης μέχρι στιγμής, αλλά μια νέα αναφορά αναφέρει ότι η δυνατότητα της εφαρμογής πλευρικής φόρτωσης iOS 17 της Apple μπορεί να φτάσει μόνο για χρήστες iPhone στην Ευρώπη.

Η εταιρεία αναμενόταν να κυκλοφορήσει τη δυνατότητα εφαρμογής sideloading του φημολογούμενου iOS 17 για χρήστες iPhone παγκοσμίως, αλλά αυτή η νέα λεπτομέρεια από μια αξιόπιστη πηγή της έδωσε μια νέα αλλαγή, οπότε ας το συζητήσουμε παρακάτω.

Η Apple θα φέρει τη λειτουργία Sideloading App μόνο για χρήστες iPhone στην Ευρώπη

Η Apple θα φέρει τη δυνατότητα εφαρμογής Sideloading μόνο για χρήστες iPhone στην Ευρώπη

Όπως νωρίτερα, όλοι ανακαλύψαμε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) θέλει η Apple να φέρει μια ακόμη αλλαγή στο οικοσύστημά της μετά τον προηγούμενο νόμο, ο οποίος αναγκάζει την εταιρεία να φέρει τη λειτουργία sideloading app στα iPhone.

Μερικοί από εσάς ίσως σκέφτεστε, τι είναι ενδιαφέρον για αυτήν τη δυνατότητα, ώστε να επιτρέπει στους χρήστες iPhone να εγκαθιστούν εφαρμογές από τις εναλλακτικές λύσεις του App Store.

Ο νόμος ψηφίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση το 2022, επομένως η Apple πρέπει να εφαρμόσει αυτήν την αλλαγή φέτος, και ακόμη και πολλοί tipsters εξέφρασαν ότι η Apple θα φέρει αυτή τη δυνατότητα στην ενημέρωση του iOS 17 για όλες τις περιοχές.

Αλλά διάσημος Μαρκ Γκούρμαν από Bloomberg σημείωσε στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας Η εκπομπή MacRumors ότι η Apple ενδέχεται να μην διαθέσει τη δυνατότητα της εφαρμογής sideloading σε όλες τις περιοχές.

Ίσως επειδή η εταιρεία θέλει να διατηρήσει τη δυνατότητα πλευρικής φόρτωσης της εφαρμογής περιορισμένη στην Ευρώπη, καθώς άλλες χώρες δεν το έχουν ζητήσει ακόμα.

Ωστόσο, όλοι γνωρίζουμε ότι η Apple πρόκειται να αποκαλύψει την ενημέρωση iOS 17 στο Worldwide Developer Conference 2023, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 5 Ιουνίου, οπότε προς το παρόν, μπορούμε να πάρουμε αυτές τις πληροφορίες με αρκετή προσοχή.

Ξεχωριστά, η ΕΕ έχει επίσης αναγκάσει την Apple να αντικαταστήσει τη θύρα Lightning με θύρα USB-C στα επερχόμενα iPhone, αλλά η εταιρεία μπορεί να φέρει αλλαγές παγκοσμίως καθώς ορισμένες άλλες χώρες, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ινδία και η Βραζιλία, απαιτούν το ίδιο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here