Η διαθεσιμότητα του iPhone 14 Pro (Max) έχει καθυστερήσει — Ορίστε πότε μπορείτε να αποκτήσετε ένα

0
67
Στιγμιότυπο οθόνης 2022 09 07 στις 20.15.24
© Apple, Στιγμιότυπο οθόνης: NextPit

Οι προπαραγγελίες για το iPhone 14 της Apple δεν ήταν ομαλή όπως αναμενόταν. Η σελίδα και το επίσημο κατάστημα της Apple κυκλοφόρησαν την Παρασκευή για προπαραγγελίες, αλλά αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης της κατάρρευσης του ιστότοπου, των σφαλμάτων πληρωμής και της ανεπιτυχούς ολοκλήρωσης αγοράς. Ορισμένοι είχαν χειρότερα προβλήματα, όπως μια σημαντική καθυστέρηση για τις παραγγελίες του νέου iPhone 14 Pro και Pro Max με νέα εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης που μεταφέρθηκε στα μέσα Οκτωβρίου.

TL;DR

  • Το κατάστημα της Apple καταρρέει την πρώτη ημέρα των προπαραγγελιών του iPhone 14.
  • Η παράδοση του iPhone 14 Pro εκτιμάται πλέον ότι θα ξεκινήσει στις 11 Οκτωβρίου.

  • Το iPhone 14 Pro Max θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου.

Η Apple είχε ετοιμάσει τον ίδιο διαμορφωτή ταχύτητας ολοκλήρωσης αγοράς φέτος όπως και στην κυκλοφορία του iPhone 13 το 2022. Αν και ήταν χωρίς προβλήματα για κάποιους, δεν ήταν όλοι ευχαριστημένοι καθώς το Apple Store κατέρρευσε την πρώτη μέρα. Τα σφάλματα διορθώθηκαν, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει ένα σημαντικό ζήτημα που φαίνεται να απογοητεύει πολλούς θαυμαστές – το οποίο είναι μια καθυστέρηση στην αποστολή για τα μοντέλα Pro.

  • Ποια είναι η διαφορά: το iPhone 14 (Plus) και το iPhone 14 Pro (Max) συγκρίνονται

Όσοι παρήγγειλαν το iPhone 14 Pro (Max) την πρώτη μέρα, είχαν την τύχη να φτάσει η αποστολή τους σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα στις 16 Σεπτεμβρίου ή να το παραλάβουν προσωπικά από τα φυσικά καταστήματα. Ωστόσο, οι νέες παραγγελίες που έγιναν μια μέρα μετά καθυστερούν πολύ την αποστολή τους. Η νωρίτερη εκτιμώμενη ημερομηνία για το Pro είναι μεταξύ 11 και 18 Οκτωβρίου, ενώ οι παραγγελίες για το Pro Max ξεκινούν μόνο στις 18 Οκτωβρίου.

Η παγκόσμια διαθεσιμότητα για το τυπικό iPhone 14 φαίνεται να είναι σταθερή με αμετάβλητο ETA που είναι την Παρασκευή για τη μικρότερη παραλλαγή. Από την άλλη πλευρά, το νέο iPhone 14 Plus είναι ακόμα σε καλό δρόμο για την κυκλοφορία στις 7 Οκτωβρίου.

Apple iPhone 14 Pro

Διακοπή σε σχήμα χαπιού Dynamic Island σε iPhone 14 Pro και Pro Max / © Apple, Στιγμιότυπο οθόνης: NextPit

Δεν είναι σαφές ποια ήταν η αιτία της μεγαλύτερης άφιξης για τα μοντέλα Pro. Αλλά είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η ζήτηση για τα iPhone με σχεδιασμό Dynamic Island είναι υψηλότερη από την αναμενόμενη.

Ποιο μοντέλο iPhone 14 προπαραγγείλατε φέτος; Πείτε μας τις απαντήσεις σας στην ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here