Η αυτόματη εναλλαγή ήχου του Android είναι εδώ—αν έχετε τα σωστά ακουστικά

0
171
Διαθεσιμότητα τιμής έκδοσης Google Pixel Buds Pro ANC το 2022
© NextPit

Με την κυκλοφορία του Pixel Buds Pro, η Google λανσάρει επιτέλους την αυτόματη εναλλαγή ήχου για Android. Ναι, μπορεί να φαίνεται σαν μια μικρή βελτίωση. Αλλά αν αλλάζετε πηγές ήχου για τα ακουστικά σας σε καθημερινή βάση, αυτή η ενημέρωση είναι πιθανό να βελτιώσει πολύ την εμπειρία του τηλεφώνου σας. Δυστυχώς προς το παρόν, η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο στο Pixel Buds Pro με την υποστήριξη για περισσότερες συσκευές που ανακοινώθηκε.

TL;DR

  • Η Google ενεργοποιεί την αυτόματη εναλλαγή ήχου σε συσκευές Android μόλις κυκλοφορήσει το Pixel Buds Pro.
  • Η δυνατότητα θα είναι επίσης διαθέσιμη σε ακουστικά της JBL και της Sony «τις επόμενες εβδομάδες».
  • Ο χωρικός ήχος Head-tracking έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσω ενημέρωσης λογισμικού “αργότερα φέτος”.

Οι συνδέσεις Bluetooth είναι πανταχού παρούσες το 2022, σωστά; Εάν οι συσκευές σας (δηλαδή και τα ακουστικά σας και το smartphone ή το tablet σας) το υποστηρίζουν, τότε το Android πρόκειται να αλλάξει τον ήχο μεταξύ των συσκευών σας έξυπνα. Η εναλλαγή εμπρός και πίσω θα πρέπει να είναι εύκολη μέσω μιας ειδοποίησης λειτουργικού συστήματος, εάν, για παράδειγμα, λάβετε μια τηλεφωνική κλήση ενώ κάνετε εμπλοκή σε μελωδίες στο tablet σας.

  • Διαβάστε παρακάτω: Τα καλύτερα αληθινά ασύρματα ακουστικά που μπορείτε να αγοράσετε το 2022!

Google Pixel Buds Pro

Τα Google Pixel Buds Pro θα είναι τα πρώτα ακουστικά που θα υποστηρίζουν αυτόματη εναλλαγή ήχου. / © Google

Όπως γράφει η Google στο δικό της blog, τις «επόμενες εβδομάδες», τα ακουστικά JBL και Sony θα απολαμβάνουν επίσης αυτή τη δυνατότητα. Κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον, συσκευές που δεν είναι Android θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν αυτήν τη λειτουργία, παρά το γεγονός ότι η Google δεν λέει πραγματικά πολλά για το πότε θα πραγματοποιηθεί. Το Fast Pair είναι το κλειδί για να ενεργοποιήσετε την εναλλαγή ήχου, τη σύνδεση με τα ακουστικά σας και τη σύνδεσή τους στον λογαριασμό σας Google.

Δεν είναι μυστικό ότι ουσιαστικά το ίδιο χαρακτηριστικό υπήρχε εδώ και λίγο καιρό με την Apple και τα AirPods της. Γεια σου, ακόμη και η πρωτοποριακή στον ήχο Sony έχει κάτι παρόμοιο με την εναλλαγή ήχου. Τέλος, μπορούμε να πούμε αντίο σε αυτόν τον πολύ συνηθισμένο ερεθισμό. Καλό ξεμπέρδεμα!

Και εδώ είμαστε καλοί άνθρωποι! Ελέγξτε μαζί μας στο NextPit για περισσότερες νόστιμες τεχνολογικές μπουκίτσες! Είστε από εμάς που βρήκαμε αυτή την ταλαιπωρία ενοχλητική και άβολη; Πείτε μας τα συναισθήματά σας!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here