Ετοιμαστείτε για το Motorola Double Razr: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας

0
33
NextPit Samsung Galaxy Z Flip 4 vs Motorola Razr 2022 Review
© NextPit

Είναι προφανές ότι η πρώην θυγατρική της Google, Motorola, τρέφει ιδιαίτερη προτίμηση στα πτυσσόμενα σε σχεδιασμό clamshell. Γιατί τώρα η εταιρεία μας προσκαλεί επίσημα στην ημερομηνία κυκλοφορίας όχι ενός, αλλά δύο πτυσσόμενων Motorola Razr.

Ετοιμαστείτε για το Motorola Double Razr

Η Motorola φαίνεται να πηγαίνει με τέρμα το γκάζι το 2023. Μόλις κυκλοφόρησε το Motorola Edge Plus 2023 (αναθεώρηση) για να μας παρουσιάσει το Motorola Edge 2023 (κριτική) μόνο ένα μήνα αργότερα, την τελική κριτική του οποίου θα σας παρουσιάσουμε στο τέλος του εβδομάδα.

Ένας άλλος μήνας αργότερα—δηλαδή την Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023— υποτίθεται ότι θα δουν το φως της δημοσιότητας δύο ακόμη smartphone της Motorola. Και πρόκειται αναμφίβολα για δύο εξαιρετικές συσκευές Android, αφού ανήκουν στην ομάδα προϊόντων των «αναδιπλούμενων». Η κατηγορία smartphone—αν μπορείτε να εμπιστευτείτε τη Samsung με αυτήν τη δήλωση—που αυτή τη στιγμή γνωρίζει τη μεγαλύτερη ανάπτυξη.

  • Η απόλυτη μάχη των πτυσσόμενων: ​​Samsung Galaxy Z Flip 4 εναντίον Motorola Razr 2022

Διαφορετικά ονόματα συνοδεύουν τα δύο αναδιπλούμενα smartphone Motorola σε σχεδίαση clamshell. Ως Motorola Razr Lite και Razr+, ακούσαμε για πρώτη φορά για τα δύο τετράγωνα, πρακτικά και καλά πτυσσόμενα. Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, όπως αυτές του tipster Έβαν Μπλαςο οποίος θεωρείται πολύ αξιόπιστος, και τις τελευταίες εικόνες προϊόντων του, πιθανότατα θα ονομάσουμε τους δύο φακέλους Motorola Razr 40 και Motorola Razr 40 Ultra.

Το Ultra συγκεκριμένα φαίνεται να είναι ο άμεσος αμφισβητίας του κορυφαίου σκύλου Samsung Galaxy Z Flip 4 ή του Samsung Galaxy Z Flip 5 που θα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουλίου. Τόσο το αναδιπλούμενο Samsung τελευταίας γενιάς όσο και το Motorola Razr 40 Ultra λέγεται ότι έχουν τεράστια οθόνη (3,2 ίντσες). Όπως δείχνει το διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό, ακόμη και σε ολόκληρη την επιφάνεια και επίσης με ειδικά χαρακτηριστικά, όπως γραφικό στοιχείο μουσικής και λειτουργίες κάμερας.

Διέρρευσαν εικόνες Motorola Razr 40 Ultra

Το Motorola Razr 40 Ultra πιθανώς έρχεται με εξωτερική οθόνη πλήρους οθόνης και δροσερά widget. / © Motorola | επεξεργασία από NextPit

Οι αρχικές πληροφορίες αναφέρουν έναν Snapdragon 8+ Gen 1 για το βασικό μοντέλο, καθώς και 8 GB μνήμης RAM και 256 GB εσωτερικής αποθήκευσης. Το Ultra υποτίθεται ότι θα έχει επίσης εγκατεστημένο τον κορυφαίο επεξεργαστή από πέρυσι — αλλά η τιμή δεν είναι ακόμη γνωστή. Ωστόσο, θα πρέπει να είναι κάτω από το Galaxy Z Flip 5 για να είναι πραγματικός ανταγωνιστής της Samsung.

Ή τι πιστεύεις; Θα καταφέρει τελικά η Motorola να συμβαδίσει με τη Samsung με τα δύο πτυσσόμενα της; Ή είναι αδύνατο με μια χειρότερη πολιτική ενημέρωσης; Γράψτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here