Εκτελέστε Windows 10 και COD: Modern Warfare 2 στο OnePlus 6T

0
64

Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι φορητές συσκευές γίνονται όλο και καλύτερες μέρα με τη μέρα, κάτι που μας επιτρέπει απλώς να απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας χόμπι είναι πραγματικότητα. Ως εκ τούτου, σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, ένας χάκερ έχει τρέξει τα Windows 10 και το COD: Modern Warfare 2 στο OnePlus 6T.

Εκτελέστε Windows 10 και COD: Modern Warfare 2 στο OnePlus 6T

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι κινητές συσκευές βελτιώνονται καθημερινά και το να μας επιτρέπουν απλώς να απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας χόμπι είναι πραγματικότητα. Καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν απλώς βιντεοπαιχνίδια στα smartphone τους, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την ευκολία και τη φορητότητα που προσφέρουν οι κατασκευαστές smartphone στις συσκευές τους.

Όλοι γνωρίζουμε ότι στις μέρες μας, μπορούμε να απολαμβάνουμε βιντεοπαιχνίδια σε ένα τηλέφωνο Android σχεδόν σαν να βρισκόμαστε μπροστά σε έναν υπολογιστή. Ως εκ τούτου, τώρα σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, για να γίνει πραγματικότητα αυτή η κατάσταση, ένας Ολλανδός χάκερ κατάφερε να τρέξει την έκδοση για υπολογιστή του Call of Duty: Modern Warfare 2 σε ένα OnePlus 6T, το οποίο είναι, φυσικά, ένα smartphone Android.

Ο 25χρονος Ολλανδός χάκερ Bas Timmer κατάφερε να μεταφέρει το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα υπολογιστή του τεχνολογικού γίγαντα της Microsoft, φυσικά τα Windows 10, για να τρέχει στο smartphone του OnePlus 6T.

Επιπλέον, ο Ολλανδός χάκερ, ο οποίος είναι γνωστός ως Bas Timmer, όχι μόνο κατάφερε να αποδείξει ότι μπορείτε να εκτελέσετε το λειτουργικό σύστημα του τεχνολογικού γίγαντα της Microsoft σε smartphone, αλλά μπορείτε επίσης να απολαύσετε πραγματικά παιχνίδια όπως το Call of Duty: Modern Warfare 2 και πολύ περισσότερο.

Ωστόσο, προς το παρόν, δεν έχει χρησιμοποιήσει ακόμη κανένα smartphone εκτός από το OnePlus 6T, μια συσκευή που συνοδεύεται από έναν κορυφαίο επεξεργαστή της Qualcomm και φυσικά τον Snapdragon 845, τον οποίο οι κριτικοί αξιολογούν καλύτερα τον περασμένο χρόνο.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, το OnePlus 6T είναι ένα από τα καλύτερα smartphone από άποψη τιμής-ποιότητας, ειδικά αν αναζητούμε εξαιρετικές επιδόσεις και σημαντική αυτονομία.

Ως εκ τούτου, ο Ολλανδός χάκερ, γνωστός ως Bas Timmer, αποφάσισε να μοιραστεί το επίτευγμά του στο Twitter. Ωστόσο, η απόδοση του παιχνιδιού δεν είναι πολύ σταθερή. παρά το γεγονός ότι είναι ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2009, καταλαβαίνουμε ότι μόνο το γεγονός της εκτέλεσης ενός παιχνιδιού με αυτά τα χαρακτηριστικά σε smartphone Android είναι ένα συναρπαστικό επίτευγμα, ειδικά αν λάβουμε υπόψη την ηλικία του χρήστη και το γεγονός ότι έχει καταφέρει να κάνε τα πάντα χωρίς τη βοήθεια κανενός.

Ενώ ο χάκερ, Bas Timmer, έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να συνεχίσει με αυτό το έργο για να φέρει περισσότερη τελειότητα, ώστε το παιχνίδι να μπορεί να τρέχει με μεγαλύτερη σταθερότητα στο μέλλον. Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό; Μοιραστείτε όλες τις απόψεις και τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Και αν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση, μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση με τους φίλους και την οικογένειά σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here