Εδώ είναι: Οι κορυφαίες 5 εφαρμογές Android και iOS της εβδομάδας

0
111
Top 5 Apps COM
© NextPit

Με τις συμβουλές μας για τις εφαρμογές για το Σαββατοκύριακο, σας απαλλάσσουμε από το να πρέπει να δοκιμάσετε ενδιαφέρουσες εφαρμογές για iOS και Android μέσω δοκιμής και λάθους. Εγκαθιστούμε κάθε πρόταση στα smartphone μας και βλέπουμε αν το παιχνίδι και οι λειτουργίες είναι αρκετά άξιες για να είναι μέρος της συλλογής των εφαρμογών σας. Αυτή την εβδομάδα, έχουμε μια επιλογή που ταιριάζει στην καλοκαιρινή σεζόν, τα περισσότερα από τα οποία είναι διαθέσιμα τόσο για iPhone όσο και για τηλέφωνα Android.

Το να παραδώσει ο ειδικός των εφαρμογών Antoine τις αγαπημένες του “5 Εφαρμογές της Εβδομάδας” σε έναν άλλο επεξεργαστή του NextPit είναι πιο σπάνιο από το να πιάσει και τα τρία Legendary Dog Trio Pokemon! Πολύ περισσότερος λόγος για να σας παρουσιάσω ένα πολύχρωμο μπουκέτο εφαρμογών και για τα δύο iOS και Android το οποίο θεωρώ εξαιρετικά χρήσιμο. Δεν υπάρχουν μόνο ολοκαίνουργιες εφαρμογές στη μίξη, αλλά και πραγματικά χρήσιμα προγράμματα για το smartphone σας.

Όπως πάντα, εκεί’ένα παιχνίδι για κινητά στο τέλος, το οποίο επέκτεινε δυναμικά τον χρόνο γραφής αυτού του άρθρου. Διασκεδάστε με τη λήψη και μοιραστείτε τις συμβουλές σας μαζί μου στα σχόλια! Με την ευκαιρία, αν υπάρχει’Δεν υπάρχει τίποτα για εσάς αυτή την εβδομάδα, εδώ’είναι η προηγούμενη έκδοση των 5 κορυφαίων εφαρμογών μας στο NextPit.


Αποκτήστε ένα δωρεάν Prime Gaming 30 ημερών
με το Amazon Prime Trial

Aqualert

Ανάληψη αυτής της εβδομάδας’Η έκδοση των 5 κορυφαίων εφαρμογών της εβδομάδας ήταν ο τέλειος λόγος για να κατεβάσω επιτέλους μια εφαρμογή παρακολούθησης αλκοόλ. Προσοχή, αφορά το πόσιμο νερό και όχι το ποτό! Το παραδέχομαι ανοιχτά: πίνω πολύ λίγο νερό! Και όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν τον Ιούνιο λόγω αλλαγής των εποχών, το κάνω’Δεν θέλω να καταλήξω αφυδατωμένος και να βλάψω το σώμα μου ενώ ασκούμαι. Ενώ έψαχνα για μια κατάλληλη εφαρμογή, έπεσα πάνω στο Aqualert.

Το Aqualert είναι διαθέσιμο τόσο σε πλατφόρμες iOS όσο και σε Android. Δυστυχώς, δεν έχει ενημερωθεί από τον Ιούνιο του 2021. Και υπάρχουν επίσης πολλές διαφημίσεις που μπορείτε να αντιμετωπίσετε στο Aqualert. Ωστόσο, ο λόγος για τον οποίο συμπεριέλαβα το Aqualert στη λίστα ούτως ή άλλως είναι ο εξής: το Exodus ισχυρίζεται ότι η εφαρμογή το κάνει’Δεν απαιτείται πρόσβαση στην τοποθεσία σας ή στο τηλέφωνό σας Android’εξωτερική αποθήκευση. Εδώ τείνουν να αποτυγχάνουν οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές για κατανάλωση νερού στο Google Play Store και στο AppStore.

Η ίδια η εφαρμογή προσφέρει δύο βασικές λειτουργίες: Μπορεί να σας υπενθυμίσει να πίνετε νερό σε επιλεγμένα χρονικά διαστήματα και να καταγράφει την ποσότητα νερού που’μεθυσμένος. Εάν είστε ικανοποιημένοι με την εφαρμογή, μπορείτε επίσης να απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις με 2,99 $ και να ξεκλειδώσετε πρόσθετες λειτουργίες.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφημίσεις: Ναι / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Λογαριασμός: Δεν απαιτείται.

Drei Screenshots der App "Aqualert"
Τέλος, πίνετε αρκετό νερό και μην εγκαταστήσετε μια εφαρμογή εξόρυξης δεδομένων! / © NextPit

BirdNET

Ξεχάστε το Pokémon GO ή άλλα παιχνίδια συλλεκτικής φαντασίας. Στο BirdNET, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ευρετήριο καρτών με πραγματικά πουλιά, ακριβώς την ώρα που ξεκινά η καλοκαιρινή περίοδος. Ο μεγαλύτερος θαυμαστής αυτής της εφαρμογής είναι η αδερφή μου, η οποία εργάζεται ακόμη και ως ξεναγός σε πάρκο πουλιών. Όταν ανακάλυψε το BirdNET, έβγαζε το smartphone της κάθε φορά που ένα πουλί κελαηδούσε για να μάθει ποιο πουλί φώναζε για σύντροφο.

Το’είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε ποια μελωδία ταιριάζει με ένα συγκεκριμένο πουλί. Παράλληλα, η εφαρμογή σε τραβάει άθελά σου σε εξωτερικούς χώρους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, και είναι διαθέσιμη για iOS και Android δωρεάν! Η λειτουργία είναι πολύ απλή. Ενεργοποιείτε την αναγνώριση κλήσεων πουλιών και κρατάτε το smartphone σας προς την κατεύθυνση του ήχου για να το σηκώσετε.

Εφόσον η εφαρμογή δεν αντικαθιστά το παιχνίδι για κινητά, μπορείτε’Μην περιμένετε κανένα στοιχείο παιχνιδιού. Το BirdNET είναι ένα ερευνητικό έργο του K. Lisa Yang Center for Conservation Bioacoustics στο Cornell Lab of Ornithology και στο Chemnitz University of Technology. Εκτός από την εκπαίδευση του εγκεφάλου σας, εκπαιδεύετε επίσης την αναγνώριση φωνής για τα πουλιά και συμβάλλετε στην επιστήμη.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Καμία / Λογαριασμός: Δεν απαιτείται.

Drei Screenshots der App "BirdNET"
Το BirdNET μετατρέπεται σε ένα διασκεδαστικό πραγματικό παιχνίδι Pokémon GO αυτό το καλοκαίρι! / © NextPit

Φωτόμετρο

Αν έχω ποτέ την ευκαιρία να γράψω τις 5 κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας, μια εφαρμογή για σπασίκλες φωτογραφιών πρέπει να κάνει την εμφάνισή της! Το φωτόμετρο είναι ένα ψηφιακό φωτόμετρο που μπορείτε να κατεβάσετε με 0,99 $ στο iPhone σας. Εάν χρησιμοποιείτε αναλογικές κάμερες που δεν’Εάν δεν έχουν το δικό τους φωτόμετρο, ή ίσως ένα μοντέλο που του λείπουν οι κατάλληλες μπαταρίες όπως στο Minolta Autoreflex TC, ήρθε η ώρα να αφαιρέσετε το iPhone σας.

Το φωτόμετρο όχι μόνο φαίνεται πολύ ωραίο, είναι επίσης γρήγορο και εύκολο στη χρήση. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί την κάμερα του iPhone σας για μέτρηση, επιτρέποντάς σας να βλέπετε με σταυρόνημα ακριβώς την περιοχή όπου θέλετε να ρυθμίσετε την έκθεση. Πολλές εναλλακτικές που είδα στο App Store επιχειρούν το ίδιο πράγμα χρησιμοποιώντας τον αισθητήρα φωτός στο μπροστινό μέρος. Ωστόσο, αυτό δεν οδηγεί σε ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Εάν το φωτόμετρο είναι πολύ μοντέρνο για εσάς, μπορείτε επίσης να μεταβείτε σε ένα κλασικό δέρμα. Αυτό έρχεται χωρίς ζωντανή προβολή και σταυρόνημα και σας δείχνει μια βελόνα που υποδεικνύει τον βαθμό υποέκθεσης και υπερέκθεσης.

  • Τιμή: 0,99 $ / Διαφημίσεις: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Κανένα / Λογαριασμός: Δεν απαιτείται.

Drei Screenshots der App "Photometer"

Με το Photometer, μπορείτε να μετρήσετε την ποσότητα έκθεσης για αναλογικές κάμερες χωρίς φωτόμετρο. / © NextPit

  • Κατεβάστε το Photometer από το App Store

adidas Running

Η τελευταία μου συμβουλή πριν φτάσουμε στο παιχνίδι της εβδομάδας για κινητά: adidas Running. Η εφαρμογή ταιριάζει επίσης καλά στο καλοκαίρι και για μένα είναι η καλύτερη εφαρμογή για δρομείς για Android και iOS. Αυτό οφείλεται κυρίως σε τρία πράγματα.

Πρώτα απ ‘όλα, το adidas Running δεν είναι τόσο ενοχλητικό με την προώθηση πολλών ειδοποιήσεων και ανακοινώσεων. Όταν θέλετε να ξεκινήσετε το τρέξιμο, ξεκινάτε την εγγραφή μιας νέας διαδρομής και ακολουθεί ένα χρονόμετρο 10 δευτερολέπτων. Μετά από αυτό, η εφαρμογή σας ενημερώνει για κάθε χιλιόμετρο για τον τρέχοντα ρυθμό, την απόσταση που διανύσατε και τον συνολικό χρόνο του τρεξίματός σας. Αυτό είναι ωραίο γιατί σας επιτρέπει να εστιάσετε στο τρέξιμό σας.

  • Περισσότερες εφαρμογές γυμναστικής για τις διαδρομές σας

Το επόμενο πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμού. Ακούγεται απλό, αλλά μου επιτρέπει να βλέπω τις διαδρομές μου τα τελευταία τέσσερα χρόνια και να θυμάμαι επιτυχίες όπως ημιμαραθώνιοι ή το σαλιγκάρι μου’ο ρυθμός των αρχικών μου τρεξίματος. Δυστυχώς, μπορείτε να δείτε στατιστικά στοιχεία όπως η συνολική απόσταση ή ο μέσος ρυθμός σας για συγκεκριμένα χρόνια μόνο εάν έχετε συνδρομή.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, υπάρχει ένας παράγοντας κοινότητας στο adidas Running. Αν και έχω μόνο λίγες επαφές, εγώ’Χαίρομαι όταν βλέπω ότι και άλλοι άνθρωποι έχουν τρέξει μια καθαρή Κυριακή. Επιπλέον, υπάρχει μια λειτουργία ευθυμίας όπου μπορείτε να επευφημείτε άλλους ανθρώπους καθώς τρέχουν. Παρεμπιπτόντως, μπορείτε επίσης να απαθανατίσετε τις δραστηριότητες άλλων αθλημάτων αν θέλετε!

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Ναι / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι (προαιρετική συνδρομή) / Λογαριασμός: Υποχρεωτικό.

Drei Screenshots der App "Adidas Running"
Το Adidas Running είναι ένα μόνιμο εργαλείο στα τηλέφωνά μου εδώ και χρόνια, / © NextPit

Παιχνίδι: Happy Color

Το παιχνίδι για κινητά Happy Color φαίνεται βαρετό με την πρώτη ματιά, αλλά είναι’Είναι εθιστικό μετά από μια σύντομη προσπάθεια. Ξόδεψα τουλάχιστον 10 λεπτά από το χρόνο εργασίας μου γεμίζοντας μια εικόνα με χρώμα χωρίς να νιώθω ότι ο χρόνος πέρασε. Η αρχή είναι εξαιρετικά απλή: ακριβώς όπως η κλασική “ζωγραφική με αριθμούς”, πρέπει να επιλέξετε ένα χρώμα και να το βάψετε στην εικόνα.

Αυτό που φαίνεται απλό, ωστόσο, δεν είναι τόσο εύκολο λόγω των λεπτών λεπτομερειών στην εικόνα και των πολλών χρωματικών επιλογών. Εάν κάνετε μεγέθυνση στην εικόνα, θα δείτε πόσοι αριθμοί εμφανίζονται. Τώρα υπάρχουν δύο δυνατότητες: Απεγκαταστήστε το παιχνίδι και έχετε μια εικόνα της άχρωμης εικόνας στο μυαλό σας για πάντα. Ο κορυφαίος δρόμος θα ήταν να ικανοποιήσεις τον καταναγκασμό σου για τάξη μέσα στο χάος, καθίστε αναπαυτικά και χρωματίστε την εικόνα.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές εικόνες σε Happy Color που είναι διαθέσιμες δωρεάν. Ωστόσο, εάν κολλήσετε σε μια εικόνα, μπορείτε να αγοράσετε συστάσεις. Αυτό δεν είναι απαραίτητο αν έχετε αρκετή υπομονή, γι’ αυτό χαλαρώστε και διασκεδάστε χρωματίζοντας!

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Ναι / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Λογαριασμός: Δεν απαιτείται.

Drei Screenshots der App "Happy Colour"

Εκπληκτικά “εθιστικό”: Η εφαρμογή χρωματισμού Happy Color. / © NextPit

Οτι’είναι για αυτή την εβδομάδα’δωρεάν εφαρμογές! Πώς σας φαίνεται η επιλογή μας; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here