Εδώ είναι: Οι κορυφαίες 5 εφαρμογές Android και iOS της εβδομάδας

0
126
Κορυφαίες 5 εφαρμογές COM
© NextPit

Κάθε Σαββατοκύριακο, στο NextPit συναντιόμαστε για να ελέγξουμε την επιλογή μου από 5 δωρεάν ή επί πληρωμή εφαρμογές και παιχνίδια για κινητά που τράβηξαν την προσοχή μου τόσο στο Google Play Store όσο και στο Apple App Store.

Κάθε εβδομάδα, θα προσπαθώ να σας φέρνω τις καλύτερες δυνατές εφαρμογές που δεν είναι παγίδες δεδομένων ή κόλαση μικροσυναλλαγών. Εκτός από τις δικές μου ανακαλύψεις, συμπεριέλαβα επίσης εφαρμογές που ανακαλύφθηκαν από την κοινότητα του NextPit και κοινοποιήθηκαν στο φόρουμ μας, τις οποίες σας προσκαλώ να δείτε.

Από παιχνίδια για κινητά έως εφαρμογές παραγωγικότητας, εδώ είναι οι 5 δωρεάν και επί πληρωμή εφαρμογές Android/iOS από το NextPit αυτήν την εβδομάδα. Δημοσιεύουμε αυτήν την επιλογή κάθε εβδομάδα, μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις 5 δωρεάν εφαρμογές μου της προηγούμενης εβδομάδας.

Madhur AI: TTS κειμένου σε ομιλία (Android)

Ξεκινάμε με μια εφαρμογή προσβασιμότητας Android που σας επιτρέπει να διαβάζετε κείμενο μέσω σύνθεσης φωνής σε πολλές γλώσσες. Μπορείτε να σαρώσετε ή να εισαγάγετε το κείμενό σας σε έντυπη μορφή, PDF, eBook ή άλλες μορφές και να το μεταγράψετε εύκολα μέσω OCR (Optical Character Recognition).

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε από 127 γυναικείες και ανδρικές φωνές σε 27 διαφορετικές γλώσσες (λάβετε υπόψη ότι η ίδια η εφαρμογή δεν μπορεί να μεταφράσει το κείμενό σας). Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την ταχύτητα ομιλίας όταν πρόκειται για το voice over. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και δεν περιέχει διαφημίσεις, αλλά έχετε όριο 400 σαρωμένων λέξεων. Για να απολαύσετε έναν απεριόριστο αριθμό λέξεων, θα πρέπει να πληρώνετε 2,49 $ μηνιαίως, 19,99 $ ετησίως ή να συμφωνήσετε σε μια εφάπαξ αγορά 25,99 $.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφημίσεις: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι (2,49 $ έως 25,99 $) / Λογαριασμός: Δεν απαιτείται
5 εφαρμογές de la semaine Madhur AI

Η εφαρμογή διαθέτει 127 φωνές ανδρών και γυναικών σε 27 γλώσσες. / © NextPit

Καναπές: Οργάνωση διακοπής λειτουργίας (iOS)

Αυτή η εφαρμογή παραγωγικότητας iOS είναι εδώ για να βελτιστοποιήσει, όχι την αποτελεσματικότητά σας στην εργασία, αλλά τον χρόνο αναψυχής σας. Ναι, οι συνεδρίες παιχνιδιού ή ανάγνωσης που δαπανώνται στον καναπέ ή το κρεβάτι σας, μπορούν επίσης να οργανωθούν.

Τι ζωή να έχεις αν δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιο παιχνίδι θα παίξεις αυτό το Σαββατοκύριακο, ε; Έχουμε κάποια προβλήματα στον πρώτο κόσμο, έτσι δεν είναι; Μην ανησυχείτε, με το Sofa, μπορείτε να προγραμματίσετε τις χαλαρωτικές στιγμές σας αναφέροντας, ιεραρχώντας και προγραμματίζοντας ποιο βιβλίο θέλετε να διαβάσετε, ποια ταινία θέλετε να παρακολουθήσετε ή ποιο βιντεοπαιχνίδι θέλετε να παίξετε.

Η πληρωμένη έκδοση σάς επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε τις λίστες σας (εικόνα εξωφύλλου, περιγραφή, κ.λπ.), να δημιουργήσετε σημειώσεις για ορισμένα στοιχεία, να έχετε πιο ακριβή στατιστικά στοιχεία για τις δραστηριότητές σας, να έχετε μια ροή ειδήσεων με όλα τα στοιχεία που αναφέρονται κ.λπ. Αλλά με 3,99 $ μηνιαίως ή 35,99 $ ετησίως για μια συνδρομή 1 ατόμου, θεωρώ ότι είναι πολύ ακριβό.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφημίσεις: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι (3,99 $ έως 35,99 $) / Λογαριασμός: Δεν απαιτείται
5 εφαρμογές de la semaine Καναπές

Γιατί η χαλάρωση δεν είναι αστείο! / © NextPit

Backtrack (Android)

Αυτή η εφαρμογή Android ισχυρίζεται ότι μπορεί να «υπολογίσει» τη νοσταλγική μουσική σας περίοδο και σας προσφέρει αρκετά καλτ τραγούδια που υποτίθεται ότι σας θυμίζουν τις παλιές καλές εποχές.

Συγκεκριμένα, η εφαρμογή απλώς λαμβάνει υπόψη μια χρονική περίοδο 10 και 20 ετών μετά το έτος γέννησής σας. Η ιδέα είναι η εξής: είναι πιο πιθανό να νοσταλγούμε τραγούδια που κυκλοφόρησαν όταν ήμασταν έφηβοι ή στα είκοσί μας.

Δυστυχώς, η εφαρμογή δεν μου πρόσφερε ύμνους από τη δεκαετία του 2000 όπως το Hey Ho! από Tragedy, Façon Sex από Tribal King ή Femme Like U του K.Maro.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφημίσεις: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Καμία / Λογαριασμός: Δεν απαιτείται
5 εφαρμογές de la semaine BackTrack

Η εφαρμογή «υπολογίζει» τη νοσταλγική σας περίοδο με βάση την ημερομηνία γέννησής σας. / © NextPit

Αναλογία καφέ (Android)

Τα πάντα, και εννοώ τα πάντα, μπορούν να έχουν μια θέση με την κοινότητα των καθαρολόγους. Στον καθένα τον δικό του, και ποιος είμαι εγώ να κρίνω τέλος πάντων; Το Coffee Ratio είναι για τους λάτρεις του εσπρέσο και άλλους εκλεκτούς baristas που θέλουν να μετρήσουν τέλεια το ρόφημά τους.

Η εφαρμογή υπολογίζει την ποσότητα του καφέ με βάση τη συνολική παρασκευή (oz, ml) ακόμα κι αν αναμειγνύετε δύο διαφορετικούς τύπους κόκκων. Διαθέτει επίσης ένα εύκολα προσβάσιμο χρονόμετρο στο επάνω μέρος της οθόνης. Λαμβάνετε μια εκτίμηση για το πόσο καφέ θα χρειαστείτε αν βιάζεστε και δεν έχετε πρόσβαση σε ζυγαριά.

Αυτή είναι μια εφαρμογή επί πληρωμή, χωρίς διαφημίσεις ή αγορές εντός εφαρμογής και η διεπαφή της είναι πολύ εύκολα κατανοητή. Ταυτόχρονα, το να θεωρείς κάποιον δεδομένο επειδή έχει μηχανή Nespresso με κάψουλες, ενώ αλέθεις στο χέρι τους σπόρους σου που εισήγαγε απευθείας από την Κολομβία ένα τούκαν με μια μηχανή λείανσης από χυτοσίδηρο που κληροδότησε ο προπάππους σου, είναι ανεκτίμητο!

  • Τιμή: 0,99 $ / Διαφημίσεις: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Κανένα / Λογαριασμός: Δεν απαιτείται
5 εφαρμογές de la semaine Coffee Ratio

Μπορείτε να προσδιορίσετε με ακρίβεια τη δόση καφεΐνης σας με το Coffee Ratio. / © NextPit

Η αγάπη είναι… στα μικρά πράγματα (Android & iOS)

Ως ελεύθερος άνθρωπος, το μεγάλο μου πάθος είναι να βλέπω άλλους ανθρώπους να είναι ευτυχισμένοι. Είναι πραγματικά υπέροχο και τόσο καλό για το ηθικό μου. Ω, τι όμορφη που είναι η αγάπη! Αλλά δεν έχω χρόνο για αυτό, έχω ένα χρυσό καμουφλάζ να ξεκλειδώνω σε ένα πολυβόλο στο Call of Duty Mobile. Με λίγα λόγια, έχω μια ζωή.

Αλλά θα κάνω μια εξαίρεση στην πολυάσχολη καθημερινότητά μου για το παιχνίδι Love is… in small things ή «Love is made of small things». Είναι ένα παζλ και ένα οπτικό παιχνίδι σε ένα κόμικ σε στυλ ακουαρέλας. Η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από την αγάπη, το ζευγάρι, τη συναισθηματική υγεία. Θεωρώ ότι το soundtrack του παιχνιδιού είναι πολύ χαλαρωτικό.

Ακολουθείς μια σειρά από πίνακες που αναπαριστούν ασπρόμαυρα σχέδια με μολύβι που πρέπει να «χρωματίσεις». Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να εντοπίσετε μια σειρά στοιχείων που έχουν τη μορφή αριθμών, σχημάτων ή συμβόλων που είναι διάσπαρτα στον πίνακα. Κάποια από αυτά είναι καλά κρυμμένα, ενώ άλλα είναι πιο αισθητά. Φανταστείτε ένα “Πού είναι ο Τσάρλι;” σενάριο. Κάθε φορά που βρίσκετε ένα κρυμμένο στοιχείο, ζωντανεύετε ένα μέρος του πίνακα και προχωράτε την ιστορία.

Το παιχνίδι προσφέρει 300 επίπεδα που χωρίζονται σε 30 κεφάλαια, αλλά το παιχνίδι περιέχει διαφημίσεις από τις οποίες μπορείτε να απαλλαγείτε αγοράζοντας την πλήρη έκδοση στα 4,99 $.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφημίσεις: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι (4,99 $) / Λογαριασμός: Δεν απαιτείται

Πώς σας φαίνεται η επιλογή αυτής της εβδομάδας; Έχετε ήδη τη δυνατότητα να δοκιμάσετε ορισμένες εφαρμογές σε αυτήν τη λίστα; Ποιες θα ήταν οι εφαρμογές Android ή/και iOS της εβδομάδας;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here