Δωρεάν εφαρμογές Android και iOS της εβδομάδας

0
48
Εφαρμογές NextPit
© NextPit

Καλώς ήρθατε στην τελευταία μέρα του Ιανουαρίου, όπου είναι επίσης το πρώτο άρθρο δωρεάν εφαρμογών της εβδομάδας για αυτήν την εβδομάδα. Διαβάζουμε το Google Play Store και το Apple App Store κάθε εβδομάδα για εφαρμογές που είναι διαθέσιμες δωρεάν μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Τώρα, αυτές οι εφαρμογές συνήθως κοστίζουν κάτι, αλλά για τον έναν ή τον άλλο λόγο, είναι διαθέσιμες στις μάζες δωρεάν μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Κάθε εβδομάδα, σας προσφέρουμε μια προσεκτική ισορροπία εφαρμογών παραγωγικότητας και παιχνιδιών που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Αυτή η λίστα με δωρεάν εφαρμογές θα ενημερώνεται δύο φορές την εβδομάδα. Η συνήθης προειδοποίηση ισχύει σε αυτήν την περίπτωση: αυτές οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες δωρεάν τη στιγμή της δημοσίευσης, αλλά μέχρι να διαβάσετε αυτό το άρθρο ή να ελέγξετε πραγματικά τις εφαρμογές που αναφέρονται, ενδέχεται να έχουν επανέλθει στην κατάσταση πληρωμής τους. Ενώ οι προσφορές του Google Play Store σε εφαρμογές είναι σχετικά εύκολο να προσέξετε, τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα με το Apple App Store καθώς οι προσφορές δεν έχουν συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο για το πότε θα διαρκέσουν και μπορούν απλώς να αφαιρεθούν από τη λίστα το ίδιο γρήγορα όπως ήταν στημένο.

  • Διαβάστε επίσης: Πλήρης οδηγός για την εύρεση δωρεάν εφαρμογών για Android και iOS

Η σύστασή μας: Κάθε φορά που συναντάτε μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή ή παιχνίδι στη λίστα μας αλλά δεν το έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα ή η συσκευή σας έχει απλώς πολύ χώρο, μπορείτε να προχωρήσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή προς το παρόν. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διαγράψετε την πρόσφατα εγκατεστημένη εφαρμογή από τη συσκευή σας, καθώς θα είχε ήδη γίνει μέρος της βιβλιοθήκης εφαρμογών σας. Αυτό σας επιτρέπει να το εγκαταστήσετε στο μέλλον όπως και όταν απαιτείται. Αυτή είναι μια αξιόπιστη μέθοδος για να επωφεληθείτε πλήρως από μια βραχύβια προώθηση.

Προσωρινές δωρεάν εφαρμογές Android στο Google Play Store

Εφαρμογές παραγωγικότητας/τρόπου ζωής Android που είναι προσωρινά δωρεάν στο Google Play Store

  • Συσχετίστε το Ημερολόγιο Υγείας (2,99 $): Παρακολουθήστε την υγεία σας με αυτό το μοναδικό ψηφιακό ημερολόγιο.
  • Υπενθύμιση Pro (2,99 $): Μια εφαρμογή που σας βοηθά να θυμάστε πράγματα, η οποία μπορεί να σας φανεί χρήσιμη σε αυτές τις πραγματικά έντονες μέρες.
  • AppLock Pro (2,49 $): Δεν θέλετε οι άνθρωποι να κατασκοπεύουν το τηλέφωνό σας; Κλειδώστε τις εφαρμογές στις οποίες δεν θέλετε να έχουν πρόσβαση.
  • Γρήγορη ειδοποίηση έντασης ήχου (0,99 $): Αποκτήστε πρόσβαση στο ρυθμιστικό έντασης του τηλεφώνου σας από την ίδια τη γραμμή ειδοποιήσεων.
  • 150x Αφαίρεση διπλότυπων (0,49 $): Υπάρχουν πολλά αντίγραφα του ίδιου αρχείου που είναι αποθηκευμένα στο smartphone σας και θέλετε να τα αφαιρέσετε με μια πτώση; Αυτή είναι η εφαρμογή που κάνει τη δουλειά.

Παιχνίδια για κινητά Android που είναι προσωρινά δωρεάν στο Google Play Store

  • Word Flood Pro (1,49 $): Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, καθώς προσπαθείτε να βρείτε όσο το δυνατόν περισσότερες λέξεις στο συντομότερο χρονικό διάστημα προτού πλημμυρίσει ολόκληρο το «ταμπλό».
  • Coin Princess (0,99 $): Αποδράστε από ένα μπουντρούμι με την ομάδα των τεράτων σας.
  • World of Chess 3D (1,99 $): Θυμάστε το Battle Chess στον υπολογιστή με φανταχτερά 3D γραφικά; Αυτό σίγουρα γυρίζει τα χρόνια πίσω.
  • Χειροτεχνία κινουμένων σχεδίων (1,99 $): Ένα RTS με χαριτωμένα γραφικά που θυμίζει Warcraft.
  • Ευτυχία (0,99 $): Ένα παιχνίδι πλατφόρμας 2D που δοκιμάζει τα αντανακλαστικά και το χρόνο σας.
  • Πανω απο τη γεφυρα (1,49 $): Ένα εθιστικό arcade παιχνίδι για όλη την οικογένεια, ανεξαρτήτως μικρού ή μεγάλου, καθώς βασικά χτίζετε μπριτζ.

Προσωρινά δωρεάν εφαρμογές iOS στο Apple App Store

Αυτές οι εφαρμογές iOS παραγωγικότητας/τρόπου ζωής είναι προσωρινά δωρεάν στο Apple App Store

  • Δημιουργός λογότυπου, κάρτας και σχεδίου (1,99 $): Δημιουργήστε λογότυπα και ευχετήριες κάρτες εν κινήσει χωρίς να χρειάζεστε υπολογιστή!
  • VidEdit (0,99 $): Επεξεργαστείτε βίντεο εν κινήσει. Ιδανικό για influencers και όσους θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το σύστημα κάμερας του iPhone τους.
  • Αναγνώριση φύλλων (2,99 $): Εδώ είναι κάτι διαφορετικό για όσους αγαπούν να περνούν χρόνο με τη φύση και θέλουν να μαθαίνουν νέα πράγματα κάθε φορά που βγαίνουν σε καταπράσινες περιοχές.
  • Γευστικές συνταγές και βίντεο (0,99 $): Έχετε ξεμείνει από ιδέες όσον αφορά το μαγείρεμα για την οικογένεια; Με περισσότερες από 5.000 συνταγές σε αυτήν την εφαρμογή, θα σας χαλάσει η επιλογή.
  • Γραφικό στοιχείο φωτογραφιών (0,99 $): Διαμορφώστε την αρχική σας οθόνη με αυτήν την εξαιρετική εφαρμογή που εμφανίζει τις αγαπημένες σας ψηφιακές αναμνήσεις.

Τα παιχνίδια iOS είναι προσωρινά δωρεάν στο Apple App Store

  • Drop Flop! (0,99 $): Δοκιμάστε τα αντανακλαστικά του δακτύλου σας σε αυτό το πολύ δυνατό παιχνίδι.
  • World of Chess 3D Pro (1,99 $): Απολαύστε μια παρτίδα σκάκι με όμορφα γραφικά καθώς προσπαθείτε να αποκτήσετε τον έλεγχο του ταμπλό.
  • Motor Race Pro (1,99 $): Ένα παιχνίδι αγώνων μοτοσικλετών όπου βρίσκεστε σε έναν αγώνα ενάντια στο ρολόι ενώ εκτελείτε ακροβατικά και αποφεύγετε τα εμπόδια.
  • MTG Mate (0,99 $): Παίξατε ποτέ Magic: The Gathering; Αυτή η εφαρμογή βοηθά να παρακολουθείτε επαγγελματικά όλους τους μετρητές σας στο παιχνίδι.
  • Fireworks Pro (1,99 $): Τα πυροτεχνήματα είναι πάντα κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα και μπορείτε να τα προσομοιώσετε σε αυτό το παιχνίδι στην άνεση του σπιτιού σας χωρίς να υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς.

Ποια είναι η γνώμη σας για την επιλογή μας αυτή την εβδομάδα; Βρήκατε άλλες ενδιαφέρουσες εφαρμογές ή παιχνίδια στο Google Play Store ή στο Apple App Store; Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις προτάσεις σας στα σχόλια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here