Δωρεάν εφαρμογές της εβδομάδας για Android και iOS

0
62
Εφαρμογές NextPit
© NextPit

Είναι Παρασκευή για άλλη μια φορά, και εδώ είμαστε με τη συλλογή δωρεάν εφαρμογών και παιχνιδιών κάθε δύο φορές από το NextPit από το Google Play Store και το Apple App Store. Για να εξοικονομήσετε χρόνο, αυτές οι εφαρμογές συνήθως συνοδεύονται από μια τιμή, αλλά μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μπορούν να εγκατασταθούν δωρεάν στο iPhone ή το smartphone Android σας. Ας τα τσεκάρουμε!

Κανονικά, υπάρχουν εφαρμογές επί πληρωμή στο Google Play και το Apple App Store που απαιτούν από εσάς να κερδίσετε χρήματα, αλλά από καιρό σε καιρό, υπάρχουν προγραμματιστές που αποφάσισαν να μεταδώσουν την αγάπη τους κάνοντας τις εφαρμογές τους διαθέσιμες στις μάζες δωρεάν. Αυτό κάνουμε δύο φορές την εβδομάδα—σκουπίζουμε το Google Play Store και το Apple App Store για να αναζητήσουμε τις καλύτερες ευκαιρίες. Πάρτε τα σήμερα στο Android ή το iPhone σας προτού επανέλθουν στην κατάσταση επί πληρωμή.

Λάβετε υπόψη ότι ενώ είναι δωρεάν από τη δημοσίευσή τους, αυτές οι συμφωνίες τείνουν να λήγουν χωρίς καμία προειδοποίηση βάσει των ιδιοτροπιών και της φαντασίας του προγραμματιστή. Η περίοδος προώθησης για εφαρμογές σε αυτές τις πλατφόρμες μπορεί να είναι απρόβλεπτη και μπορεί να τελειώσει ξαφνικά.

Θέλουμε επίσης να σημειώσουμε ότι, ενώ εξετάζουμε αυτήν τη λίστα δωρεάν εφαρμογών και δεν προσφέρουμε τίποτα που να έχει χαμηλές βαθμολογίες, δεν τις εγκαταστήσαμε και δεν τις δοκιμάσαμε όπως κάνουμε με τις 5 κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας. Επομένως, σας συνιστούμε να είστε προσεκτικοί και να διεξάγετε τη δική σας έρευνα πριν κάνετε λήψη οποιασδήποτε από αυτές τις εφαρμογές, καθώς ορισμένες ενδέχεται να περιέχουν αγορές εντός εφαρμογής ή κρυφό κόστος.

  • Μην το χάσετε: Πώς να βρείτε δωρεάν εφαρμογές για Android και iOS

Συμβουλή: Εάν βρείτε μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή στη λίστα μας αλλά δεν τη χρειάζεστε τώρα, εγκαταστήστε την και μετά διαγράψτε την. Αυτό το αποθηκεύει στη βιβλιοθήκη της εφαρμογής σας, επιτρέποντάς σας να το εγκαταστήσετε αργότερα δωρεάν, ακόμη και μετά τη λήξη της προώθησης.

Εφαρμογές Android διαθέσιμες δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές Android για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Equalizer & Bass Booster Pro [4.7-stars / $2.49]: Θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ήχο σας στο smartphone σας; Αυτή η εφαρμογή σάς βοηθά να κάνετε μικρές τροποποιήσεις για μέγιστο κέρδος.
  • Υπενθύμιση Pro [4.2-stars / $2.99]: Χρειάζεστε υπενθυμίσεις για να διατηρήσετε τη ζωή σας σε καλό δρόμο; Αυτή η εφαρμογή κάνει τη δουλειά και λειτουργεί ως ο δεύτερος εγκέφαλος σας.
  • 3D Earth Pro [4.7-stars / $9.49]: Μια όμορφη εφαρμογή πρόγνωσης καιρού που είναι γραφικά βαριά για να μεταφέρει πληροφορίες.
  • Equalizer Music Player Pro [4.4-stars / $2.49]: Ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής και βίντεο που όχι μόνο αναπαράγει πολυμέσα, αλλά είναι επίσης ικανό να κάνει οτιδήποτε άλλο ακούγεται καλύτερα.

Παιχνίδια Android

  • Διαστημικό RPG 3 [4.7-stars / $1.49]: Θα χρειαστεί να εξερευνήσετε τον γαλαξία για να δημιουργήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο εμπόριο, αλλά υπάρχουν και προκλήσεις με τη μορφή πειρατών!
  • Zombie Age 2 Premium [4.4-stars / $0.99]: Η πόλη κατακλύζεται από ζόμπι για άλλη μια φορά και θα χρειαστείτε όλη σας τη διάθεση για να επιβιώσετε.
  • Φυλαχτό [4.1-stars / $2.49]: Ένα λιμάνι επιτραπέζιων παιχνιδιών όπου παλεύετε με τόνους φανταστικών πλασμάτων για να διεκδικήσετε το Crown of Command.
  • Space Shooter: Galaxy Attack [4.6-stars / $0.99]: Ο γαλαξίας βρίσκεται σε κίνδυνο εισβολής εχθρικών δυνάμεων. Είστε ο πιλότος του άσου και είναι στο χέρι σας να σώσετε τον γαλαξία με τις τρελές πιλοτικές σας ικανότητες.

Εφαρμογές iOS διαθέσιμες δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές iOS για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Σημειώσεις Ζωγραφικής [3.8-stars / $0.99]: Ένας καμβάς που συνεχίζεται και συνεχίζεται χωρίς τέλος…όλα στη χειρόγραφη δόξα σας.
  • Remote Mouse and Keyboard Pro [4.7-stars / $9.99]: Θέλετε να ελέγχετε το Mac ή τον υπολογιστή σας από τον καναπέ ή το κρεβάτι σας; Δίνει ένα εντελώς νέο νόημα στην εργασία από το σπίτι, καθώς αυτή η εφαρμογή μετατρέπει το τηλέφωνό σας σε απομακρυσμένο ποντίκι, πληκτρολόγιο και ελεγκτή πολυμέσων.
  • Safety Note+ Pro [4.8-stars / $3.99]: Θέλετε να κρατήσετε τις προσωπικές σας σκέψεις, καλά, ιδιωτικές; Αυτή η εφαρμογή κάνει τη δουλειά και προσθέτει άλλο ένα επίπεδο ασφάλειας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.
  • Safety Photo+Video Pro [3.9-stars / $1.99]: Από τον ίδιο προγραμματιστή με την προηγούμενη εφαρμογή, προστατέψτε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας από περίεργα με έναν κωδικό πρόσβασης.

Παιχνίδια iOS

  • Γεια σου Rocket [4.1-stars / $4.99]: Ξεχάστε το Angry Birds, αυτό είναι ένα άλλο παιχνίδι κατεδάφισης βασισμένο στη φυσική που θα σας διασκεδάσει για ώρες.
  • Match Attack! [4.4-stars / $2.99]: Είναι ένας αγώνας ενάντια στο χρόνο καθώς προσπαθείτε να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες για να καθαρίσετε τις γραμμές πριν συσσωρευτεί γρηγορότερα από όσο μπορείτε.
  • Roterra – Flip the Fairytale [4.8-stars / $0.99]: 80 χειροποίητοι λαβύρινθοι που μπορείτε να περάσετε και σας μεταφέρει πραγματικά σε έναν εντελώς νέο κόσμο όπου το “πάνω” μπορεί να μην είναι η κατεύθυνση που νομίζετε.
  • Το Σημείο Αίσθησης [4.0-stars / $2.99]: Αυτό είναι ένα από τα πιο όμορφα παιχνίδια, καθώς περιλαμβάνει κινούμενα σχέδια από πηλό, ώστε να μπορείτε να φανταστείτε την σκληρή δουλειά που καταβλήθηκε στα παρασκήνια για να το λανσάρει. Αυτός ο τίτλος παζλ και περιπέτειας αξίζει σίγουρα να τον εξερευνήσετε.

Αυτό είναι προς το παρόν όταν πρόκειται για τις δωρεάν εφαρμογές αυτής της εβδομάδας! Ελπίζουμε ότι ό,τι βρείτε εδώ αξίζει να εγκαταστήσετε, είτε για τώρα είτε για αργότερα. Πώς σας φαίνεται η λίστα μας για αυτό το Σαββατοκύριακο; Ακριβώς σε περίπτωση που ψάχνετε για μερικά διαδικτυακά παιχνίδια για να ικανοποιήσετε την όρεξή σας για παιχνίδια χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο, ρίξτε μια ματιά στη συνδεδεμένη ιστορία μας παρακάτω.

  • Τα καλύτερα παιχνίδια Android και iPhone για να παίξετε εκτός σύνδεσης

Θα θέλαμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας για τις σημερινές επιλογές προτού ετοιμάσουμε μια άλλη λίστα που θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα. Συναντήσατε άλλες ενδιαφέρουσες εφαρμογές ή παιχνίδια στο Google Play Store ή στο Apple App Store; Μοιραστείτε τις προτάσεις σας μαζί μας στα σχόλια!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here