Δωρεάν εφαρμογές της εβδομάδας για Android και iOS

0
42
Εφαρμογές NextPit
© NextPit

Πώς ήταν η εβδομάδα σας μέχρι τώρα; Ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα ήταν καλά για εσάς και όπως κάνουμε πιστά δύο φορές την εβδομάδα, ψάχνουμε στο Διαδίκτυο για να αναζητήσουμε κάτι που μπορεί να σας ενδιαφέρει στην έκδοση δωρεάν εφαρμογών της εβδομάδας αυτής της εβδομάδας.

Αυτές οι συνήθως επί πληρωμή εφαρμογές στο Google Play και στο Apple App Store είναι επί του παρόντος δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Πάρτε τα στο Android ή το iPhone σας προτού επανέλθουν στην κατάσταση επί πληρωμή. Αν και είναι δωρεάν από τη δημοσίευσή τους, οι προσφορές μπορεί να λήξουν χωρίς προειδοποίηση λόγω τιμολόγησης που ελέγχεται από τους προγραμματιστές. Η περίοδος προώθησης για εφαρμογές σε αυτές τις πλατφόρμες είναι απρόβλεπτη και μπορεί να τελειώσει ξαφνικά.

Θέλουμε επίσης να σημειώσουμε ότι ενώ εξετάζουμε αυτήν τη λίστα δωρεάν εφαρμογών και δεν προσφέρουμε τίποτα που συνοδεύεται από χαμηλές βαθμολογίες, δεν τις εγκαταστήσαμε και δεν τις δοκιμάσαμε όπως κάνουμε με τις 5 κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας. Επομένως, σας συνιστούμε να είστε προσεκτικοί και να διεξάγετε τη δική σας έρευνα πριν κάνετε λήψη οποιασδήποτε από αυτές τις εφαρμογές, καθώς ορισμένες ενδέχεται να περιέχουν αγορές εντός εφαρμογής ή κρυφό κόστος.

  • Μην το χάσετε: Πώς να βρείτε δωρεάν εφαρμογές για Android και iOS

Συμβουλή: Εάν βρείτε μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή στη λίστα μας αλλά δεν τη χρειάζεστε τώρα, εγκαταστήστε την και μετά διαγράψτε την. Αυτό το αποθηκεύει στη βιβλιοθήκη της εφαρμογής σας, επιτρέποντάς σας να το εγκαταστήσετε αργότερα δωρεάν, ακόμη και μετά τη λήξη της προώθησης.

Εφαρμογές Android διαθέσιμες δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές Android για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Ταχύμετρο GPS Pro [4.6-stars / $0.99]: Χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή για να παρακολουθείτε την ταχύτητα, την απόσταση, το χρόνο, την τοποθεσία σας και να λαμβάνετε την ώρα έναρξης, τον χρόνο που έχει παρέλθει, τη μέση ταχύτητα και άλλες πληροφορίες με μια ματιά.
  • Πόσα μπορώ να ξοδέψω Premium [4.6-stars / $2.99]: Θέλετε να παρακολουθείτε τα καθημερινά σας έξοδα; Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη με αυτήν την εξαιρετική εφαρμογή.
  • Home Workouts No Equipment Pro [4.8-stars / $1.49]: Όποιος είπε ότι το να μένεις στο σπίτι δεν σου αφήνει περιθώρια για γυμναστική; Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να παραμένετε σε φόρμα και δυνατοί ακόμα κι αν είστε περιορισμένοι στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σας!
  • All TV Screen Mirroring Pro [4.0-stars / $4.99]: Μια εξαιρετική εφαρμογή που σας επιτρέπει να μεταδίδετε ταινίες, βίντεο, φωτογραφίες και άλλα στοιχεία στην οθόνη της τηλεόρασής σας. Δεν μπορείς ποτέ να έχεις πολύ μεγάλη οθόνη, τελικά.
  • 500X Game Booster και GFX Pro [5.0-stars / $0.49]: Ήρθε η ώρα να δώσετε ώθηση στο smartphone σας με μια εφαρμογή, αλλά αν τα παιχνίδια σας εξακολουθούν να καθυστερούν μετά την εγκατάσταση, ίσως είναι σημάδι ότι πρέπει να αγοράσετε ένα νέο τηλέφωνο.

Παιχνίδια Android

  • Dungeon Shooter: Dark Temple [4.3-stars / $1.99]: Ένα FPS που σας βλέπει να εξερευνάτε μπουντρούμια, να συλλέγετε θησαυρούς και να παραμένετε ζωντανοί σφουγγαρίζοντας τους εχθρούς σας με όπλα!
  • Shuriken Jump [4.0-stars / $0.99]: Fruit Ninja με ανατροπή! Το shuriken σας πρέπει να παραμείνει στον αέρα για όσο το δυνατόν περισσότερο, κόβοντας τα φρούτα στη διαδικασία.
  • Μαγνητικές Μπάλες [4.4-stars / $0.99]: Προσπαθήστε να συνδυάσετε τρεις ή περισσότερες μπάλες του ίδιου χρώματος για να καθαρίσετε τον πίνακα.
  • Bricks Crash [4.0-stars / $0.99]: Arkanoid στο τηλέφωνό σας Android σε γενική μορφή; Είμαι όλος παιχνίδι.
  • ΚΥΡΙΕ ΔΡΟΜΕΙΣ [4.5-stars / $4.99]: Δεν υπάρχει τίποτα σαν να σκίζεις την άσφαλτο στην τελευταία σου βόλτα για να ανεβάζεις την αδρεναλίνη σου.
  • το φως [4.1-stars / $0.99]: Ένα παιχνίδι περιπέτειας τρόμου σε ένα ζοφερό περιβάλλον όπου χρειάζεσαι όλη σου τη διάθεση για να επιβιώσεις.
  • Κρυστάλλινος [4.9-stars / $9.99]: Ένα διασκεδαστικό οπτικό μυθιστόρημα που απαιτεί να αλληλεπιδράσετε με διάφορους χαρακτήρες μέσα σας για να προχωρήσετε.
  • Αιθέριο Αίνιγμα [5.0-stars / $9.99]: Μια εικονογραφική ιστορία περιπέτειας που μπορεί να διαρκέσει έως και 10 ώρες για ένα μόνο playthrough. Πόσο καλή είναι η διαδικασία λήψης αποφάσεων;

Εφαρμογές iOS διαθέσιμες δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές iOS για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Multi Block Ad [4.5-stars / $0.99]: Βαρεθήκατε και κουραστήκατε να σας παρακολουθούν οι άνθρωποι στο διαδίκτυο; Αυτή η εφαρμογή θα μπλοκάρει όλες τις διαφημίσεις, τα σενάρια παρακολούθησης, ακόμη και το κακόβουλο λογισμικό!
  • iPlayText [4.7-stars / $2.99]: Αυτή η εφαρμογή θα σας διαβάσει το κείμενο. Ιδανικό για άτομα με προβλήματα όρασης και για όσους είναι πολύ απασχολημένοι για να μετακινηθούν και ωστόσο θέλουν να είναι παραγωγικοί.
  • Το τέλειο χρονόμετρο αυγών [4.3-stars / $0.99]: Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς τα εστιατόρια τα καταφέρνουν με τα μισοβρασμένα αυγά τους κάθε φορά; Ίσως αυτή η εφαρμογή θα μπορέσει να σας δώσει μια ιδέα…
  • Γόμα εικόνων [4.5-stars / $0.99]: Υπάρχει photobomber στη φωτογραφία σας; Ξεφορτωθείτε αυτούς με αυτήν την εφαρμογή.
  • Big Clock – Pro [4.0-stars / $0.99]: Μεταμορφώστε το iPhone σας σε ένα τεράστιο ρολόι, όπου δεν βλέπετε τίποτα άλλο εκτός από την ώρα σε ολόκληρη την οθόνη.

Παιχνίδια iOS

  • Adventurer Legends [4.3-stars / $0.99]: Πηγαίνετε σε μια περιπέτεια, πολεμήστε τον δρόμο σας με εχθρούς, συλλέξτε θησαυρούς και πραγματοποιήστε συναλλαγές με άλλους καθώς οδηγείτε το πάρτι σας σε μια εκπληκτική αποστολή.
  • Moto Race Pro [4.1-stars / $1.99]: Έχετε το εντερικό σθένος για να εμπλακείτε σε ακροβατικά που αψηφούν τον θάνατο; Τώρα μπορείτε να το κάνετε σε αυτό το παιχνίδι χωρίς κανένα κίνδυνο…
  • Kaori After Story [5.0-stars / $4.99]: Βυθιστείτε στη ζωή ενός φίλου που έχει προσκληθεί να περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένεια της κοπέλας σας! Πώς ακριβώς θα ενεργήσετε;
  • Παιχνίδι πτήσης προσομοιωτή αεροπλάνου [4.0-stars / $9.99]: Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς ήταν να πιλοτάρεις ένα αεροπλάνο ψηλά στον ουρανό; Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να το ζήσετε.
  • Shock Clock Arcade [5.0-stars / $1.99]: Είναι ένας αγώνας με τον χρόνο καθώς πηδάς από ρολόι σε ρολόι χωρίς να πέσεις!
  • Σκιά του θανάτου [4.7-stars / $0.99]: Με τέσσερις διαφορετικούς ήρωες για να διαλέξετε πριν ξεκινήσετε μια περιπέτεια, πόσο επιδέξιος είστε στο να παραμένετε ζωντανοί;

Εδώ είμαστε, ελπίζοντας ότι τα μέσα της εβδομάδας θα είναι πιο ευχάριστα με τη λίστα με τις δωρεάν εφαρμογές αυτής της εβδομάδας. Ελπίζουμε ότι ό,τι βρείτε εδώ αξίζει να εγκαταστήσετε, είτε για τώρα είτε για αργότερα. Πώς σας φαίνεται η λίστα μας αυτή την εβδομάδα; Ακριβώς σε περίπτωση που ψάχνετε για μερικά διαδικτυακά παιχνίδια για να ικανοποιήσετε την όρεξή σας για παιχνίδια χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο, ρίξτε μια ματιά στη συνδεδεμένη ιστορία μας παρακάτω.

  • Τα καλύτερα παιχνίδια Android και iPhone για να παίξετε εκτός σύνδεσης

Θα θέλαμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας για τις σημερινές επιλογές πριν ετοιμάσουμε μια άλλη λίστα για την έναρξη της εβδομάδας. Συναντήσατε άλλες ενδιαφέρουσες εφαρμογές ή παιχνίδια στο Google Play Store ή στο Apple App Store; Μοιραστείτε τις προτάσεις σας μαζί μας στα σχόλια!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here