Δωρεάν εφαρμογές της εβδομάδας για Android και iOS

0
60
Εφαρμογές NextPit
© NextPit

Ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε καθώς ένα ακόμη Σαββατοκύριακο είναι μπροστά μας. Γιατί να μην ασχοληθείτε με την έκδοση των δωρεάν εφαρμογών της εβδομάδας αυτής της εβδομάδας; Αυτές είναι συνήθως εφαρμογές επί πληρωμή στο Google Play και στο Apple App Store, αλλά αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες δωρεάν μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Επωφεληθείτε από αυτές τις προσφορές στο Android ή το iPhone σας προτού γίνουν μη διαθέσιμες.

Αυτές οι εφαρμογές είναι δωρεάν τη στιγμή της δημοσίευσης, αλλά οι προσφορές ενδέχεται να λήξουν χωρίς προειδοποίηση, καθώς οι προγραμματιστές ελέγχουν την τιμολόγηση. Μπορεί να τα βρείτε πληρωμένα αργότερα, καθώς οι προσφορές εφαρμογών στο Google Play Store και στο Apple App Store δεν έχουν καθορισμένο χρονικό πλαίσιο και μπορεί να λήξουν απότομα.

Θέλουμε επίσης να σημειώσουμε ότι ενώ εξετάζουμε αυτήν τη λίστα με δωρεάν εφαρμογές και δεν προσφέρουμε τίποτα που συνοδεύεται από χαμηλές αξιολογήσεις και δεν τις εγκαταστήσαμε όπως κάνουμε με τις 5 κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας. Επομένως, σας συνιστούμε να είστε προσεκτικοί και να διεξάγετε τη δική σας έρευνα πριν κάνετε λήψη οποιασδήποτε από αυτές τις εφαρμογές, καθώς ορισμένες ενδέχεται να περιέχουν αγορές εντός εφαρμογής ή κρυφό κόστος.

  • Μην το χάσετε: Πώς να βρείτε δωρεάν εφαρμογές για Android και iOS

Συμβουλή: Εάν βρείτε μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή στη λίστα μας αλλά δεν τη χρειάζεστε τώρα, εγκαταστήστε την και μετά διαγράψτε την. Αυτό το αποθηκεύει στη βιβλιοθήκη της εφαρμογής σας, επιτρέποντάς σας να το εγκαταστήσετε αργότερα δωρεάν, ακόμη και μετά τη λήξη της προώθησης.

Εφαρμογές Android διαθέσιμες δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές Android για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Οθόνη κραυγών [4.3-stars / $0.99]: Χρειάζεστε μια αυτοσχέδια οθόνη για να απεικονίσετε γραμμές από ένα σενάριο; Αυτή η εφαρμογή κάνει τη δουλειά.
  • Απλό γραφικό στοιχείο ρολογιού [4.1-stars / $0.99]: Αφαιρέστε τους αριθμούς και αρκεστείτε στις λέξεις για να πείτε την ώρα με αυτό το γραφικό στοιχείο.
  • Έλεγχος περιστροφής [3.8-stars / $0.99]: Θέλετε να ελέγξετε την περιστροφή του smartphone σας με μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή; Αυτό κάνει τη δουλειά.
  • ProCam X [4.3-stars / $4.99]: Θα θέλατε η εφαρμογή στοκ κάμερας να είχε περισσότερα χειροκίνητα χειριστήρια για να τραβάτε καλύτερες φωτογραφίες; Το ProCam X είναι η απάντηση στις προσευχές σας τότε.
  • Matrix Determinant Pro [4.3-stars / $0.99]: Μια μαθηματική αριθμομηχανή που σας κάνει τη ζωή απλή, υπολογίζοντας την ορίζουσα ενός πίνακα.

Παιχνίδια Android

  • Καλύτερο U [4.2-stars / $1.99]: Εάν οι φίλοι σας δεν μπορούν να σας κάνουν κομπλιμέντα, γιατί να μην αφήσετε μια εφαρμογή να κάνει τη δουλειά;
  • Becker’s Cat Adventures [4.1-stars / $1.49]: Το να είσαι γάτα στο δρόμο είναι αρκετά δύσκολο, και θα χρειαστείς όλη σου την εξυπνάδα για να επιβιώσεις από αυτόν τον κόσμο που τρώει τα σκυλιά.
  • Defence Zone 3 Ultra HD [4.7-stars / $2.99]: Tower Defense με εκπληκτικά γραφικά, που διαδραματίζεται στο μέλλον. Έχετε ό,τι χρειάζεται για να αντέξετε;
  • Πλατεία ρουμπίνι [5.0-stars / $0.99]: Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι παζλ όπου περιστρέφετε ένα τετράγωνο από μπλοκ διαφορετικού χρώματος για να το ταιριάξετε με παρακείμενα χρώματα για την πρόοδο. Με περισσότερα από 700 παζλ, σίγουρα θα σας απασχολήσει για ώρες!
  • Dungeon Corp [4.2-stars / $0.99]: Μπορεί να μοιάζετε με τον πιο άγριο άντρα στο γραφείο, αλλά βαθιά μέσα σας, είστε ήρωας, στο δρόμο σας για να βρείτε περισσότερα αντικείμενα και να κερδίσετε περισσότερους πόντους εμπειρίας για να γίνετε απείρως πιο ισχυροί!
  • Rusty: Island Survival Pro [4.1-stars / $0.99]: Μια ανοιχτή όψη πρώτου προσώπου, όπου βρίσκεστε σε ένα νησί και πρέπει να δαμάσετε ζώα και να χρησιμοποιήσετε το τοπίο προς όφελός σας για να επιβιώσετε.
  • Kingdom Rush Origins TD [4.8-stars / $2.99]: Βουτήξτε βαθιά στην παράδοση του Kingdom Rush με αυτό το παιχνίδι άμυνας πύργων που είναι γεμάτο συγκινήσεις και διαρροές.
  • Heroes Infinity Premium [3.6-stars / $0.99]: Αυτός ο τίτλος RPG απαιτεί να αποκτήσετε εμπειρία και να ανεβείτε επίπεδο ανάλογα για να νικήσετε τους εχθρούς σας.

Εφαρμογές iOS διαθέσιμες δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές iOS για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Φωτογραφία οικογενειακού δέντρου [4.6-stars / $7.99]: Πόσο απλό είναι να σχεδιάσεις ένα οικογενειακό δέντρο; Απλώς σύρετε και αποθέστε αυτές τις φωτογραφίες πορτρέτου και είστε έτοιμοι!
  • Φίλτρο Anime [4.7-stars / $4.99]: Μπορείτε να κάνετε anime σχεδόν οτιδήποτε, από ανθρώπους μέχρι κατοικίδια με αυτήν την ξεκαρδιστική εφαρμογή!
  • Φωτογραφία του Clarity [4.6-stars / $1.99]: Διαμορφώστε τις φωτογραφίες σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε κάποιο επαγγελματικό εργαλείο, αλλά με αυτήν την απλή εφαρμογή που ακονίζει και βελτιώνει όλες τις λήψεις σας.
  • Επιπεδόμετρο [4.6-stars / $2.99]: Μετρήστε τις αποστάσεις σε έναν φυσικό χάρτη χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή! Λειτουργεί σαν μαγικά.

Παιχνίδια iOS

  • AirAttack 2 [4.8-stars / $0.99]: Φανταστική εμφάνιση που σας κρατά αφοσιωμένους καθώς αποφεύγετε τα εισερχόμενα βλήματα, δίνοντας παράλληλα την καλύτερη δυνατή βολή.
  • Μαθηματικά Chompers [5.0-stars / $0.99]: Θέλετε τα μικρά σας να είναι καλά στα μαθηματικά; Ίσως αυτό το παιχνίδι να μπορέσει να τρυπήσει τα βασικά στοιχεία στα παιδιά σας με διασκεδαστικό τρόπο…
  • Dot Line [4.2-stars / $0.99]: Πόσο καλή είναι η μνήμη σου; Δείτε το μοτίβο που εμφανίζεται και θα χρειαστεί να το επαναλάβετε άψογα για να προχωρήσετε.
  • Μεγιστάνας Μηχανικός Αυτοκινήτων [4.2-stars / $2.99]: Η διαχείριση μιας επιχείρησης μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά ως μηχανικός αυτοκινήτων. Πόσο καλά μπορείτε να διευθύνετε αυτήν την επιχείρηση για να καταλήξετε βρώμικα πλούσιοι;
  • Mazetron [4.5-stars / $0.99]: Θυμάστε εκείνα τα old school arcade ντουλάπια με υψηλή βαθμολογία; Μπορείτε να ελέγξετε ένα κόκκινο τετράγωνο που περιπλανιέται στην οθόνη, αποφεύγοντας τα εμπόδια. Όσο περισσότερο επιβιώνεις, τόσο μεγαλύτερη είναι η βαθμολογία σου…
  • Αστεροειδής Αποκάλυψη [4.3-stars / $0.99]: Υπάρχει ένας κατακλυσμός από αστεροειδείς κατευθύνεται προς το μέρος σας. Ο στόχος σας είναι να σώσετε τον πλανήτη ανατινάζοντας αυτούς τους βράχους με το οπλοστάσιό σας.

Ας ελπίσουμε ότι ορισμένες από αυτές τις προτεινόμενες εφαρμογές θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν να περάσετε το Σαββατοκύριακο με λίγη διασκέδαση. Πώς σας φαίνεται η λίστα μας αυτή την εβδομάδα; Ακριβώς σε περίπτωση που ψάχνετε για μερικά διαδικτυακά παιχνίδια για να ικανοποιήσετε την όρεξή σας για παιχνίδια χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο, ρίξτε μια ματιά στη συνδεδεμένη ιστορία μας παρακάτω.

  • Τα καλύτερα παιχνίδια Android και iPhone για να παίξετε εκτός σύνδεσης

Θα θέλαμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας για τις επιλογές της Παρασκευής πριν τελειώσουμε για το Σαββατοκύριακο. Συναντήσατε άλλες ενδιαφέρουσες εφαρμογές ή παιχνίδια στο Google Play Store ή στο Apple App Store; Μοιραστείτε τις προτάσεις σας μαζί μας στα σχόλια!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here