Δωρεάν εφαρμογές για Android και iOS: Αυτές οι εκδόσεις Pro είναι επί του παρόντος δωρεάν

0
88
NextPit Εφαρμογές της εβδομάδας 11
© NextPit

Αναζητάτε δωρεάν εφαρμογές για iOS και Android; Τότε συνέχισε να διαβάζεις! Ψάξαμε στο Διαδίκτυο και ανακαλύψαμε αρκετά πράγματα που στην πραγματικότητα κοστίζουν χρήματα, αλλά προς το παρόν είναι διαθέσιμα δωρεάν!

Όπως κάνουμε κάθε Τρίτη (και κάθε Σάββατο), λάβαμε πληροφορίες από σχετικούς ιστότοπους και εφαρμογές συμφωνιών και ψάξαμε λίγο στο Διαδίκτυο για να δούμε τι υπάρχει – δωρεάν! Ποιος δεν θέλει ούτως ή άλλως δωρεάν πράγματα; Για να ξέρετε: Μιλάμε για εφαρμογές που δεν είναι δωρεάν από την αρχή. Μας ενδιαφέρουν μόνο εφαρμογές που κοστίζουν πραγματικά χρήματα και προσφέρονται μόνο δωρεάν ως προσφορά εντός περιορισμένου χρονικού διαστήματος.

  • Διαβάστε επίσης: Πώς να βρείτε δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια για iOS και Android


Αποκτήστε ένα δωρεάν Prime Video 30 ημερών
με το Amazon Prime Trial

Για άλλη μια φορά, εδώ είναι η συμβουλή μας για εσάς σήμερα: Θα πρέπει να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή ακόμα κι αν δεν τη χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή. Ακόμα κι αν επρόκειτο να το απεγκαταστήσετε αμέσως, θα εξακολουθεί να αποτελεί μέρος της συλλογής εφαρμογών σας στην πορεία. Εάν όντως το χρειάζεστε κάποια στιγμή, τότε μπορείτε πάντα να το εγκαταστήσετε ξανά στο smartphone σας – δωρεάν!

Δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια για κινητά στο Google Play Store

Δωρεάν εφαρμογές για το τηλέφωνό σας Android

  • Μαθηματικά παιχνίδια για παιδιά (0,99 $): Αυτή η εφαρμογή περιέχει μαθηματικά παιχνίδια για εξάσκηση στον πολλαπλασιασμό και τη διαίρεση, την πρόσθεση και τις αφαιρέσεις που διευκολύνουν τη μάθηση για παιδιά ηλικίας 6 και 12 ετών.
  • Απομνημόνευση: Μάθετε ταϊλανδικές λέξεις με Flashcards (4,99 $): Κάτι που θα σας βοηθήσει με το καθημερινό σας Wordle—στα Ταϊλανδέζικα! Το Memorize είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή μελέτης με περισσότερες από 4.000 κάρτες οργανωμένες σε διαφορετικά σετ που σας βοηθούν να μάθετε νέες λέξεις σε διαφορετικά πεδία.
  • Διαχειριστής συντομεύσεων (0,99 $): Το Shortcut Manager είναι μια εφαρμογή εξατομίκευσης Android που σας επιτρέπει να δημιουργείτε συντομεύσεις στην αρχική σας οθόνη για εφαρμογές ή λειτουργίες που συνήθως δεν διαθέτουν.
  • 10 WPM CW εκπαιδευτής κώδικα Μορς (0,99 $): Αυτή η πλήρως λειτουργική εφαρμογή εκμάθησης εκτός σύνδεσης σάς βοηθά να μάθετε τον κώδικα Μορς χρησιμοποιώντας μια προσέγγιση παρόμοια με τη μέθοδο Koch.
  • Calc Fast (0,99 $): Στο Calc Fast πρέπει να απαντήσετε σε όσες περισσότερες ερωτήσεις γίνεται σε ένα λεπτό. Η εφαρμογή θα σας προκαλέσει με αφαιρέσεις, προσθήκες, διαιρέσεις και πολλά άλλα.
  • Διαχειριστής σελιδοδεικτών – Διαχειριστής αγαπημένων ιστοτόπων (1,49 $): Οργανώστε τους σελιδοδείκτες σας μακριά από το πρόγραμμα περιήγησης, με επιλογές για εξαγωγή και κατηγοριοποίηση διευθύνσεων URL.
  • VPN Pro – Πληρώστε μια φορά για τη ζωή (0,99 $): Η εφαρμογή διαφημίζει ότι οι διακομιστές VPN είναι όλοι δωρεάν, συν ότι δεν υπάρχουν διαφημίσεις. Έχει επίσης βαθμολογηθεί με 4,2 αστέρια, οπότε τι περιμένετε;
  • Πληροφορίες κυψέλης δικτύου και Wi-Fi (1,99 $): Ένα εκτεταμένο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και εφαρμογή παρακολούθησης Wi-Fi με εργαλεία μέτρησης και διάγνωσης (5G, LTE+, LTE, CDMA, WCDMA, GSM). Απαλλαγείτε από προβλήματα λήψης και συνδεσιμότητας.

Δωρεάν παιχνίδια Android

  • Cyber ​​Fighters: Παιχνίδι εκτός σύνδεσης (0,99 $): Ένα φουτουριστικό παιχνίδι δράσης φαντασίας όπου εξοπλίζετε και ισοπεδώνετε τους χαρακτήρες σας και πολεμάτε ενάντια σε τέρατα. Όλα σε στυλ cyberpunk.
  • Superhero Fruit Premium (0,99 $): Ένα παιχνίδι όπου καταπολεμάτε το σκοτάδι με ρομπότ σε σχήμα φρούτου—όποιος δεν το κατεβάσει πρέπει να είναι τρελός.
  • Castle Defender Premium (0,99 $): Ένα παιχνίδι άμυνας πύργων που προσφέρει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε όλες τις γνώσεις σας για στρατηγικές άμυνας. Μπορείς να το χειριστείς?
  • Sudoku Pro (2,99 $): Ένα παιχνίδι Sudoku για κινητά με πολλά επίπεδα δυσκολίας για να διαλέξετε, ανάλογα με το πόση πρόκληση θα θέλατε να επιδοθείτε.
  • Grow Zombies VIP-Συγχώνευση ζόμπι (1,99 $): Τι να πει κανείς για αυτό το παιχνίδι; “Δημιουργήστε και αναπτύξτε τα ζόμπι σας για να κατακτήσετε τον κόσμο. Πιστεύω ότι είναι αρκετό!
  • The Lost Lands Dinosaur Hunter (0,99 $): Ερευνήστε αντικείμενα σε έναν κόσμο που ονομάζεται “The Lost Lands” για να συναντήσετε ζωντανούς δεινόσαυρους, οι οποίοι εξαφανίστηκαν πριν από εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια.
  • Ψυχιατρικό Νοσοκομείο II (0,99 $): Αυτός ο τρόμος πρώτου προσώπου έχει υπέροχα γραφικά και βραβευμένη ατμόσφαιρα. Εδώ, ο κεντρικός χαρακτήρας βρίσκεται σε ένα ψυχιατρείο όπου γίνονται μυστικά πειράματα. Ο στόχος είναι να βγούμε ζωντανοί από αυτό το μέρος!


Αποκτήστε ένα δωρεάν Prime Gaming 30 ημερών
με το Amazon Prime Trial

Δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια για κινητά στο Apple App Store

Δωρεάν εφαρμογές iOS

  • Ρολόι χυμού (4,99 $): Ναι, η Apple διαθέτει ήδη μια τυπική λειτουργία για αυτό στο iPhone, αλλά η παρακολούθηση του επιπέδου της μπαταρίας του iPhone απευθείας στον καρπό σας χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή τρίτου μέρους είναι επίσης καλή.
  • JING Focus – Calm Down & Focus (1,99 $): Χρησιμοποιήστε λευκό θόρυβο και ελαφριά μουσική για να είστε συγκεντρωμένοι σε πράγματα που πραγματικά έχουν σημασία κατά τη διάρκεια της ημέρας σας. Ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε τα νεύρα σας χωρίς επιπλέον κόστος.
  • Γραφικό στοιχείο υγείας: Παρακολούθηση δραστηριότητας (0,99 $): Μια αναπαράσταση των δεδομένων Apple Health σε ένα Widget. Παρακολουθήστε το περπάτημα, το τρέξιμο, το οξυγόνο του αίματος και πολλά άλλα. Λειτουργεί επίσης με το Apple Watch.
  • Single Origin – Coffee Timer (0,99 $): Φτιάξτε το τέλειο φλιτζάνι καφέ κάθε φορά. Αποκτήστε μια ισορροπία ξινών, γλυκών και πικρών νότων ακολουθώντας μερικές οδηγίες. Μόλις το κατέβασα κι εγώ.
  • Εφαρμογή Invoice Maker (0,99 $): Μια άλλη συναρπαστική εφαρμογή που σας επιτρέπει να γίνετε παραγωγικοί στο iPhone σας. Με αυτό μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τιμολόγια για τους πελάτες σας on-the-fly.
  • Ελέγξτε το Ημερολόγιο (2,99 $): Μια εφαρμογή ημερολογίου για τις συνήθειές σας. Δημιουργήστε το δικό σας ημερολόγιο για όλα όσα έρχονται: Ένα για μελέτη, ένα για άσκηση, ξέρετε το τρυπάνι. Μόλις ολοκληρώσετε την εργασία μια δεδομένη ημέρα, ελέγχεται με ένα απλό πάτημα του δακτύλου σας.

Δωρεάν παιχνίδια iOS

  • Cosmic Frontline AR (2,99 $): Διαθέσιμο για iPhone και iPad, το Cosmic Frontline είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής AR με τρισδιάστατα γραφικά και μάχες διαστημόπλοιων.
  • Όλοι είναι RPG (0,99 $): Ένα μικρό χρονόμετρο σε σχήμα RPG, αγροτικά είδη και βελτιώστε τους ήρωές σας.
  • Vive le Roi 3 (4,99 $): Αυτό είναι ένα μίνι παιχνίδι παζλ πλατφόρμας που λαμβάνει χώρα την εποχή του Βασιλιά της Γαλλίας. Σίγουρα φαίνεται πολύ ενδιαφέρον από την αρχή, για να μην αναφέρουμε τις δονήσεις του λαβύρινθου. Καλή τύχη στη συλλογή των καρτών των βασιλιάδων της Γαλλίας.
  • QB – η ιστορία ενός κύβου (2,99 $): Περνάς με τον κύβο σου σε 80 επίπεδα σε αυτό το παζλ. Στην πορεία, υπάρχουν κουμπιά που διατίθενται σε πολλά χρώματα, τα οποία ενεργοποιούν διαφορετικές ενέργειες. Μερικές φορές μια τέτοια ενέργεια καθιστά αδύνατη την ολοκλήρωση του επιπέδου, οπότε δώστε προσοχή!
  • Monsterz Minigames Deluxe (2,99 $): Η ταχύτητα είναι η ουσία σε αυτήν τη συλλογή mini-games γεμάτη δράση.
  • Car Driving Sim – Ichallenge 1 (0,99 $): Αυτό το παιχνίδι απευθύνεται σε λάτρεις των αγώνων ανάμεσά σας. Μια προσομοίωση αγώνων ανοιχτού κόσμου με πολλούς τρόπους παιχνιδιού για να διαλέξετε! Μπορείτε να κάνετε αγώνες σε όλο τον κόσμο με το avatar σας και να συναντήσετε άλλους παίκτες.
  • Warlords Classic Strategy (4,99 $): Παιχνίδι στρατηγικής με ρετρό εμφάνιση. Σας θυμίζει αυτό τις παλιές εποχές που τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά; Στη συνέχεια, βουτήξτε και κατακτήστε εχθρικές πόλεις! Παρεμπιπτόντως, περισσότεροι χάρτες μπορούν να ξεκλειδωθούν μέσω αγορών εντός εφαρμογής.

Αυτά για σήμερα! Ελπίζουμε να έχετε βρει κάτι κατάλληλο. Εάν όχι, θα έχουμε δύο ακόμη άρθρα με περισσότερες εφαρμογές και παιχνίδια για εσάς την επόμενη εβδομάδα! Επειδή δεν μπορούμε να δούμε πόσο καιρό θα παραμείνουν δωρεάν ορισμένοι από αυτούς τους συνδέσμους: Ενημερώστε μας στα σχόλια εάν μια εφαρμογή δεν είναι πλέον δωρεάν—ευχαριστούμε!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here