Δωρεάν εφαρμογές για Android και iOS: Αποκτήστε αυτές τις εφαρμογές επί πληρωμή δωρεάν!

0
77
NextPit Εφαρμογές της εβδομάδας 12
© NextPit

Σας αρέσει να ελέγχετε συνεχώς νέες εφαρμογές; Οι θεοί τότε σου χαμογελούν. Όπως ακριβώς το ρολόι κάθε εβδομάδα, έχουμε καταλήξει σε μια ευρεία γκάμα εφαρμογών και παιχνιδιών τόσο για τηλέφωνα Android όσο και για iPhone που είναι δωρεάν για περιορισμένο μόνο χρόνο! Θα μοιραστούμε μαζί σας πώς μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας σε αυτές τις πολύτιμες λήψεις χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε ούτε ένα σεντ.

Εάν παρακολουθείτε το NextPit για λίγο, θα ξέρετε τι να περιμένετε εδώ σε αυτό το άρθρο: Το Google Play Store και το App Store της Apple προσφέρουν εκπτώσεις και προσφορές σε τακτική βάση, όπου μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν εφαρμογές επί πληρωμή για περιορισμένο χρονικό διάστημα μόνο.

Συγκεντρώσαμε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές και τις καταχωρίσαμε για εσάς, σε αντίθεση με τη λίστα μας με τις πέντε καλύτερες εφαρμογές της εβδομάδας, δεν θα δοκιμάσουμε κάθε προσωρινά δωρεάν εφαρμογή. Ως εκ τούτου, να είστε λίγο προσεκτικοί, ώστε να μην καταλήξετε σε ένα λάκκο χρημάτων, καθώς ορισμένες εφαρμογές μπορεί να εξακολουθούν να περιλαμβάνουν μικροσυναλλαγές.


Αποκτήστε ένα δωρεάν Prime Gaming 30 ημερών
με το Amazon Prime Trial

Συμβουλή: Θέλετε να διατηρήσετε μερικές ενδιαφέρουσες δωρεάν εφαρμογές για το μέλλον; Απλώς κατεβάστε τα μία φορά και απεγκαταστήστε τα εάν χρειάζεστε χώρο. Με αυτόν τον τρόπο, αυτές οι τώρα δωρεάν εφαρμογές θα εξακολουθούν να προστίθενται και να διατηρούνται στη λίστα των εφαρμογών που έχετε αγοράσει και μπορείτε να τις κατεβάσετε ξανά στο μέλλον δωρεάν μόλις τις χρειαστείτε.

Δωρεάν εφαρμογές για το τηλέφωνό σας Android

Αυτές οι εφαρμογές είναι προς το παρόν δωρεάν στο Google Play Store

  • Διακομιστής φακέλων (1,99 $): Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να επιλέξετε έναν φάκελο και να αποκτήσετε πρόσβαση μέσω HTTP από οποιαδήποτε συσκευή. Η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας, καθώς η εφαρμογή παρέχει πρόσβαση μόνο στον επιλεγμένο φάκελο και υποκαταλόγους. Παύση/Επιστροφή/FF όπως το γνωρίζετε από το μηχάνημα υπαγόρευσης.
  • Σαρωτής EVP Wave Spirits (2,49 $): Υπάρχει κάτι περίεργο στη γειτονιά, ποιον θα τηλεφωνήσετε; Κάποιος με την εφαρμογή Spirits Wave, φυσικά. Αυτή η εφαρμογή ισχυρίζεται ότι είναι ένα ισχυρό σύστημα all-in-one για επικοινωνία πνευμάτων. Επόμενος σταθμός, το άσυλο!
  • Υπενθύμιση Pro (2,99 $): Αυτή είναι μια εφαρμογή υπενθύμισης που λειτουργεί απλά, καθώς δεν υπάρχουν ενοχλητικές διαφημίσεις που να στριμώχνουν το στυλ σας. Τι είναι αυτό πάλι που ξέχασες; Τι κάνω εδώ? Χαίρετε?

Αυτά τα παιχνίδια για κινητά είναι προς το παρόν δωρεάν στο Google Play Store

  • Riddles Guessing Game Pro (1,99 $): Δεν χρειάζεται να είσαι ένας τρελός κακοποιός του Batman που δραπέτευσε από το Arkham Asylum για να γαργαλήσει τον εγκέφαλό σου.
  • Αφήστε τον Φαραώ ελεύθερο (0,99 $): Ο στόχος σας σε αυτό το παιχνίδι είναι εξαιρετικά απλός: Μετακινήστε τις διάφορες σαρκοφάγους για να ελευθερώσετε τον Φαραώ!
  • Αυτοκινητόδρομος Infinity (0,99 $): Ένα παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτου με φανταχτερά γραφικά, όπου προσπαθείτε να ζήσετε τις φαντασιώσεις σας μείον τους κινδύνους να βιώσετε εξάνθημα στο δρόμο.
  • Bulbs: A Game of Lights (0,99 $): Ενισχύστε τη δύναμη του εγκεφάλου σας θυμηθείτε ποια σειρά ανάβουν αυτοί οι λαμπτήρες και αναπαράγοντάς τους ξανά.
  • Μαθηματικά ταχύτητας (1,49 $): Εδώ είναι ένα παιχνίδι που διασφαλίζει ότι θα είστε σε θέση να σκέφτεστε γρήγορα στα πόδια σας λύνοντας μαθηματικές εξισώσεις στον ταχύτερο δυνατό χρόνο.
  • Empire Defender (0,99 $): Πιστεύετε ότι έχετε τη στρατηγική οξυδέρκεια για να μπορέσετε να χειριστείτε κυματιστά κύμα εχθρικών επιθέσεων; Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας σε αυτό το παιχνίδι για να μάθετε!
  • Peppa Pig: Θεματικό Πάρκο (3,99 $): Τα πιτσιρίκια σίγουρα θα λατρέψουν αυτό το παιχνίδι, καθώς συμμετέχουν στο Peppa Pig σε ένα θεματικό πάρκο και απολαμβάνουν όλα τα αξιοθέατα που προσφέρει το θεματικό πάρκο.
  • Μπαλόνια Ποπ (1,99 $): Μια παραλλαγή του Candy Crush, αυτό το παιχνίδι θέλει να απελευθερώσετε το άγχος για να σκάσετε όλα τα μπαλόνια διαφορετικών χρωμάτων!
  • Μαγειρική Kawaii (0,99 $): Λατρεύεις τη μαγειρική; Τότε αυτό είναι το τέλειο παιχνίδι για εσάς, χωρίς να γίνετε λιπαροί! Δείτε πόσο γρήγορα μπορείτε να εξυπηρετήσετε τους καλεσμένους σας με τις εισερχόμενες παραγγελίες!

Δωρεάν εφαρμογές για το iPhone σας

Αυτές οι εφαρμογές είναι προς το παρόν δωρεάν για iOS

  • Μεγάλο Ρολόι (0,99 $): Λαμβάνοντας υπόψη πόσο μεγάλη μπορεί να γίνει η οθόνη του iPhone αν παραλάβετε την έκδοση Pro Max, μπορείτε να απολαύσετε ένα ωραίο, μεγάλο ξυπνητήρι δίπλα στο κρεβάτι σας με αυτήν την εφαρμογή.
  • GoTV – M3U IPTV Player (1,99 $): Το GoTV σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια στο iPhone ή το iPad σας. Είναι τόσο απλό όσο να προσθέσετε έναν σύνδεσμο σε μια λίστα αναπαραγωγής M3U ή να τον επικολλήσετε στην εφαρμογή για να παρακολουθήσετε τηλεόραση στο διαδίκτυο.
  • Αντίστροφη μέτρηση (1,99 $): Το iPhone σας είναι μια δύναμη που μπορεί να εκτελέσει πολλούς υπολογισμούς, αλλά τι γίνεται με την προσπάθεια να ξεχωρίσετε τη διαφορά μεταξύ δύο ημερομηνιών; Η εφαρμογή Αντίστροφη μέτρηση το κάνει με διαισθητικό και απλό τρόπο.
  • PDF Max Pro (9,99 $): Αυτή είναι η ολοκαίνουργια εφαρμογή PDF Max που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε όλες τις premium λειτουργίες της, με την άνεση του smartphone σας.

Αυτά τα παιχνίδια για κινητά είναι επί του παρόντος δωρεάν για iOS

  • Συρόμενο παζλ (0,99 $): Επιλέξτε το μυαλό σας ταξινομώντας τα πλακίδια σε αύξουσα αριθμητική σειρά.
  • Wild Horse Riding Simulator 3D (9,99 $): Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα ήταν σαν να προσπαθείτε να δαμάσετε ένα άλογο; Τώρα μπορείτε να το κάνετε με αυτήν την εφαρμογή, χωρίς να διατρέχετε τον κίνδυνο να σπάσετε ένα κόκαλο μετά την απόρριψη.
  • Peppa Pig: Fun Fair (3,99 $): Τα πιτσιρίκια σίγουρα θα λατρέψουν αυτό το παιχνίδι, καθώς συμμετέχουν στο Peppa Pig σε μια διασκεδαστική έκθεση και απολαμβάνουν όλες τις βόλτες και τα παιχνίδια εκεί.
  • Εισβολή Ορδής (0,99 $): Κρατήστε το βασίλειό σας ασφαλές από εισβολές επιδρομέων που δεν θέλουν να κάνουν τίποτα εκτός από τη λεηλασία και το βίαιο τρέξιμο. Βεβαιωθείτε ότι οι δεξιότητές σας στην άμυνα του πύργου είναι στο ίδιο επίπεδο!
  • Mage Mania (0,99 $): Σε έναν κόσμο όπου κάποτε κυριαρχούσαν οι δράκοι αλλά τώρα κοιμούνται στο μπουντρούμι. Φυσικά, συνοδεύοντάς τους είναι ο πλούτος τους, και χρειάζεσαι χρήματα. Ώρα να αντιμετωπίσετε μερικές τρομερές σαύρες και να βγείτε πλούσιοι – και ζωντανοί!

Κρατάμε σταυρωμένα τα δάχτυλά μας ότι βρήκατε μερικές ενδιαφέρουσες νέες εφαρμογές. Αν όχι, θα επιστρέψουμε στις αρχές της επόμενης εβδομάδας με περισσότερες προτάσεις—και είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε κάτι κατάλληλο τότε! Έχετε εντοπίσει μια εφαρμογή επί πληρωμή στη λίστα; Τότε θα χαρούμε να μας στείλετε μια υπόδειξη στα σχόλια!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here