Δωρεάν αντί για 3,99 $: Αποκτήστε αυτήν την εξαιρετική εφαρμογή λήψης σημειώσεων

0
114
Λίστα Ημερολογίου
© BongkarnGraphic / Shutterstock.com

Το όνομα “Notes” δεν είναι ιδιαίτερα ευφάνταστο, ακόμη και για μια εφαρμογή σημειώσεων. Αλλά μην’μην το αφήσεις να σε ξεγελάσει. Η εφαρμογή έχει πραγματικά μεγάλη γροθιά—και αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη δωρεάν αντί για 3,99 $ στο Google Play Store.


TL;DR

  • Το Notes είναι προς το παρόν διαθέσιμο δωρεάν αντί για 3,99 $ στο Google Play Store—αν και εκεί’Δεν υπάρχει ημερομηνία για την προώθηση.
  • Η εφαρμογή λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις ή αγορές εντός εφαρμογής.
  • Το Notes βαθμολογείται με 4,3 αστέρια με περισσότερες από 1.100 κριτικές και περισσότερες από 100.000 λήψεις.

Στην πραγματικότητα εγώ’Δεν είμαι φωτιστικός για εφαρμογές λήψης σημειώσεων, αλλά όταν έπεσα πάνω σε αυτήν την εφαρμογή που ονομάζεται απλώς “Σημειώσεις”, ήξερα ότι ήθελα να σας την προτείνω.


Αποκτήστε ένα δωρεάν Prime Video 30 ημερών
με το Amazon Prime Trial

Αυτός είναι ο λόγος που’Αξίζει να κατεβάσετε την εφαρμογή Notes

Η εφαρμογή Notes συνοδεύεται από μια μικρή εισαγωγή για τις πιο σημαντικές λειτουργίες, αλλά είναι γενικά πολύ εύχρηστη ούτως ή άλλως. Όταν δημιουργείτε σημειώσεις, μπορείτε να καθορίσετε εάν θα πρέπει να είναι απλό κείμενο ή λίστα. Με τις λίστες, μπορείτε να ελέγξετε τα μεμονωμένα στοιχεία και —αν θέλετε— να αφαιρέσετε ολοκληρωμένα στοιχεία από τη σημείωση.

Στιγμιότυπα οθόνης από το "Notizen"-App auf einem Android-Smartphone
Μπορείτε να κάνετε τις σημειώσεις σας πολύ εκτενείς, να μορφοποιήσετε κείμενα και χρώμα φόντου και να επισυνάψετε αρχεία. / © NextPit

Επιπλέον, μπορείτε να μορφοποιήσετε γραμματοσειρές, να αλλάξετε χρώματα φόντου και να επισυνάψετε αρχεία στη σημείωση. Αυτά μπορεί να είναι εικόνες, φωνητικές σημειώσεις ή άλλα αρχεία. Η εφαρμογή σάς προσφέρει μια λειτουργία ημερολογίου και σας δείχνει τις σημειώσεις που σχετίζονται με την ημέρα στην κύρια σελίδα. Όλα είναι οργανωμένα σε καρτέλες, τις οποίες μπορείτε επίσης να αλλάξετε και να επεκτείνετε όπως θέλετε.

Μπορείτε να μοιραστείτε τις σημειώσεις σας με άλλους ή να τις τοποθετήσετε ως συντόμευση στην αρχική οθόνη σας. Εναλλακτικά, υπάρχει και η επιλογή χρήσης widget και οι σημειώσεις σας εμφανίζονται και στις ειδοποιήσεις. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, όπου έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας μόνο του κειμένου ή του κειμένου καθώς και των συνημμένων. Μπορείτε επίσης να συγχρονίσετε αυτόματα τις σημειώσεις σας με το Google Drive ή άλλες υπηρεσίες cloud.

Στιγμιότυπα οθόνης από το "Notizen"-App auf einem Android-Smartphone
Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε τις λίστες σας στην αρχική σας οθόνη μέσω widget ή συντόμευσης. / © NextPit

Η ουσία είναι ότι έχετε ένα εύχρηστο, ολοκληρωμένο εργαλείο λήψης σημειώσεων που το κάνει’δεν μου λείπει τίποτα για το γούστο μου. Δυστυχώς, το κάνουμε’δεν ξέρω πόσο καιρό θα διαρκέσει η προσφορά. Λοιπόν, κατεβάστε το το συντομότερο δυνατό πριν γίνει ξανά χρεώσιμο.

  • Διαβάστε επίσης: Βρείτε με ασφάλεια δωρεάν εφαρμογές για iOS και Android

Πόσο ασφαλές είναι να κάνετε λήψη των Notes;

Το Notes αναπτύχθηκε από τον Vitaliy Panov, του οποίου τα άλλα εργαλεία κερδίζουν επίσης περισσότερα από τέσσερα αστέρια στο Google Play. Μέσα στο πολιτική απορρήτουο προγραμματιστής δηλώνει ότι συλλέγει δεδομένα καταγραφής (διεύθυνση IP, όνομα συσκευής, έκδοση λειτουργικού συστήματος, ώρα και ημερομηνία χρήσης) για λόγους συντήρησης.


Αποκτήστε μια δωρεάν δοκιμή Apple TV+ 7 ημερών
Foundation, The Morning Show και πολλά άλλα!

ο Πλατφόρμα Exodus αναφέρεται απλώς σε ένα πρόγραμμα παρακολούθησης χωρίς διαφημίσεις για το OpenTelemetry, ένα εργαλείο ανάλυσης και στατιστικών στοιχείων. Παρατίθενται συνολικά 14 άδειες, αλλά δεν είναι όλες απαραίτητες – για παράδειγμα, χρειάζεστε πρόσβαση στο μικρόφωνο μόνο εάν θέλετε να επισυνάψετε φωνητικά σημειώματα. Δεν υπάρχει τίποτα ασυνήθιστο μεταξύ των απαιτούμενων αδειών, ώστε να μπορείτε να το πάρετε χωρίς δισταγμό. Οι πολύ θετικές κριτικές και τα 4,3 αστέρια με πάνω από 100.000 λήψεις αποτελούν επίσης απόδειξη μιας πολύ αξιόλογης εφαρμογής.

Μπορείτε ακόμα να δελεάζεστε από μια εφαρμογή λήψης σημειώσεων; Τι πιστεύετε για τις συμβουλές για τέτοιες εφαρμογές παραγωγικότητας γενικά; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here