Δωρεάν αντί για 1,99 $: Δείτε αυτήν την εφαρμογή κάμερας!

0
168
Palettes Camera App NextPit
© Shutterstock: blackzheep / Μοντάζ: NextPit

Ενώ ψάχνω για μια δωρεάν εφαρμογή που μπορώ να μοιραστώ μαζί σας ως συμβουλή για σήμερα’στο διάλειμμα για καφέ, συνάντησα Παλέτες. Η εφαρμογή συνήθως κοστίζει 1,99 $ το pop για iOS και φαίνεται μάλλον άσκοπη στην αρχή. Ωστόσο, αφού το δοκιμάσετε για λίγο, προκαλεί κάποια γοητεία, αλλά μόνο εάν τραβήξετε συνειδητά και δείτε φωτογραφίες.

Τι προσέχετε στις περιπέτειές σας με το ρολόι; Η ευκρίνεια ή η ανάλυση; Επικεντρώνεστε στη λεπτομέρεια της εικόνας ή στο μοτίβο; Στα δικά μου φωτογραφικά έργα, Ι’Προσπαθώ να δώσω ιδιαίτερη προσοχή στο χρώμα τον τελευταίο καιρό. Οτι’Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσωπικά θεωρώ ότι η δωρεάν εφαρμογή της ημέρας είναι ένα πραγματικά συναρπαστικό εύρημα και ελπίζω ότι μπορείτε να κάνετε κάτι και εσείς με αυτήν!

Στις Παλέτες, μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες σας με μια γραμμή στην οποία εμφανίζονται τα έντονα χρώματα από την εικόνα σας. Όπως και το σύνολο δυνατοτήτων του, η εφαρμογή’Η λειτουργία του είναι ιδιαίτερα μινιμαλιστικής φύσης, όπου επιλέγετε μια εικόνα και μετά προσαρμόζετε κάπως τα χρώματα. Αξίζει λοιπόν να το εγκαταστήσετε στο iPhone σας;

Αξίζει να κατεβάσω Palettes;

Πριν απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση, ακολουθεί μια μικρή δήλωση αποποίησης ευθύνης: Οι παλέτες κέρδισαν’Μην κάνετε τις φωτογραφίες σας καλύτερες, και κερδίσατε’δεν μπορείτε να τραβήξετε “καλύτερες” φωτογραφίες με την εφαρμογή. Για αυτό, συνοψίσαμε τις καλύτερες εφαρμογές κάμερας σε διαφορετικό άρθρο. Οι παλέτες μπορούν επίσης να βελτιώσουν τις εικόνες που τραβήξατε και να φέρουν λίγη ευαισθητοποίηση στην εφαρμογή γκαλερί σας.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, επιλέγετε μια φωτογραφία από τον αποθηκευτικό χώρο του iPhone και βλέπετε μια γραμμή με εμφανή χρώματα στο επάνω μέρος της οθόνης. Μπορείτε να το αλλάξετε ξανά αν το κάνετε’δεν σου αρέσουν οι εικόνες’διάλεξα. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να μετακινήσετε τη γραμμή στην εικόνα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μερικά πραγματικά συναρπαστικά αποτελέσματα.

Einige Στιγμιότυπα οθόνης από την εφαρμογή "Παλέτα".
Το φάσμα των λειτουργιών της Palette είναι μικρό, αλλά η εφαρμογή εξακολουθεί να είναι συναρπαστική. / © Παλέτα / Στιγμιότυπα οθόνης: NextPit

Οι παλέτες γίνονται έτσι μια συναρπαστική μέθοδος ανακάλυψης παλιών φωτογραφιών. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Παλέτες για να ταξινομήσετε φωτογραφίες που μοιάζουν σε χρώμα. Πολλοί φωτογράφοι, για παράδειγμα, βελτιώνουν τη ροή του Instagram ενοποιώντας τα χρώματα των εικόνων τους. Μπορείτε να το κάνετε πολύ καλά με τις παλέτες.

Μια άλλη περίπτωση χρήσης την οποία αντλώ από την εφαρμογή: Εάν εκκινήσετε την κάμερα στην εφαρμογή, θα εμφανιστεί επίσης η γραμμή χρωμάτων. Αυτό σας επιτρέπει να βλέπετε ζωντανά τα πιο εμφανή χρώματα στην ενότητα της εικόνας. Αυτό σας διδάσκει λίγο πώς να δίνετε προσοχή στα χρώματα στις καθημερινές σας λήψεις και να έχετε μια αίσθηση του πώς αλλάζουν τα χρώματα σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού ή ώρες της ημέρας.


Αποκτήστε ένα δωρεάν Prime Gaming 30 ημερών
με το Amazon Prime Trial

Να μια ιδέα: Δοκιμάστε να τραβήξετε την ίδια φωτογραφία μία φορά το ζεστό απόγευμα και τις βραδινές ώρες. Πιθανότατα, θα δείτε το αποτέλεσμα της μαγευτικής ώρας, όταν τα χρώματα αποκτούν μια όμορφη μπλε απόχρωση.

Είναι ασφαλές να κατεβάζω Palettes;

Σύμφωνα με το App Store, το Palettes – Photo Editor δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα. Επιπλέον, η εφαρμογή βρίσκεται ακόμη υπό ενεργό ανάπτυξη. Στην πραγματικότητα, η τελευταία ενημέρωση κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα με μια σειρά από διορθώσεις σφαλμάτων.

Είστε επιφυλακτικοί με τις εφαρμογές που θέλουν να δουν τις φωτογραφίες σας; Στη συνέχεια, μπορείτε επίσης να παραχωρήσετε στις Παλέτες πρόσβαση σε μεμονωμένες φωτογραφίες στο iOS. Με αυτόν τον τρόπο, η εφαρμογή δεν έχει απευθείας πρόσβαση σε ολόκληρη την εφαρμογή συλλογής σας.

Πώς σας φαίνεται αυτή η μάλλον αντισυμβατική εφαρμογή κάμερας; Σας αρέσει ή σας φαίνεται άχρηστο; Περιμένω τη γνώμη σας στα σχόλια!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here