Διαρροή Samsung Galaxy Watch 6 επαναφέρει το περιστρεφόμενο πλαίσιο

0
43
Samsung Galaxy Watch για την αρτηριακή πίεση
© NextPit

Μόλις δοκιμάσαμε το Samsung Galaxy Watch 5 Pro στο γραφείο σύνταξης του NextPit και ο διάδοχος έχει ήδη ανακοινωθεί. Τα πρώτα renders του Samsung Galaxy Watch 6 Classic δείχνουν ότι ο Νοτιοκορεάτης κατασκευαστής επαναφέρει το περιστρεφόμενο πλαίσιο. Οι πρώτες φωτογραφίες μας κάνουν να θέλουμε κι άλλα!

Το Samsung Galaxy Watch 6 Classic εμφανίζεται σε αποδόσεις 5K

Renders Samsung Galaxy Watch 6 Classic

Samsung Galaxy Watch 6 Classic με δύο κουμπιά υλικού στο πλάι. / © onLeaks

Ομολογουμένως, τα γεγονότα που αναφέρονται στην εισαγωγή δεν είναι εντελώς νέα για τον πιστό αναγνώστη του NextPit. Έχουμε ήδη αναφέρει για την επιστροφή του δημοφιλούς περιστρεφόμενου στεφάνου καθώς και του Exynos W980 που πιθανότατα κατασκευάζεται σε διαδικασία 5 nm. Ωστόσο, Steve Hemmerstofferο διάσημος tipster γνωστός για πολλές διαρροές της Samsung στο παρελθόν, έχει κάτι πολύ καλύτερο για εμάς.

Μοιράστηκε τις πρώτες εικόνες render του Samsung Galaxy Watch 6 Classic βασισμένες σε πρωτότυπα σκίτσα CAD που του παρασχέθηκαν και τις πούλησε αποκλειστικά με τα πρώτα τεχνικά δεδομένα στο διαδικτυακό κατάστημα λιανικής MySmartPrice.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic απόδοση

Η Samsung επαναφέρει το περιστρεφόμενο πλαίσιο στο Galaxy Watch 6 Classic. / © onLeaks

Έτσι ακριβώς αυτό αναφέρει επίσης μια οθόνη OLED 1,47 ιντσών με ανάλυση 470 x 470 px για το επόμενο smartwatch της Samsung. Η χωρητικότητα 425 mAh καθορίζεται για την ενσωματωμένη μπαταρία, η οποία υποτίθεται ότι τροφοδοτεί το Galaxy Watch 6 Classic.

Μετά την πρόσφατη συγχώνευση της Samsung και της ανάπτυξης smartwatch της Google, η οποία έθεσε σε ύπνο το δικό της λειτουργικό σύστημα Tizen και προκάλεσε άγρυπνες νύχτες σε κατασκευαστές όπως οι Mobvoi, Fossil και Tag Heuer, το πιο πρόσφατο μοντέλο είναι πιθανό να κυκλοφορήσει απευθείας με Wear OS 4.0 και One UI 5.

  • Μην χάσετε: την κριτική One UI 5 της Samsung

Οι εικόνες βασικά μας δείχνουν ένα οικείο σχέδιο. Εκτός από το περιστρεφόμενο πλαίσιο που επιστρέφει, δύο κουμπιά υλικού εμφανίζονται στη δεξιά πλευρά. Στο κάτω μέρος, βρίσκουμε επίσης τους τυπικούς αισθητήρες για τον καρδιακό ρυθμό και τον αισθητήρα οξυγόνου αίματος στο Samsung Galaxy Watch 6 Classic, καθώς και τη μαγνητική υποδοχή για γρήγορη φόρτιση της μπαταρίας. Αναμένουμε τα δύο μοντέλα Galaxy Watch 6 ήδη από τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, μαζί με τα δύο πτυσσόμενα, το Samsung Galaxy ZF old 5 και το Galaxy Z Flip 5.

Renders Samsung Galaxy Watch 6 Classic

Samsung Galaxy Watch 6 Classic με ανεπαφική φόρτιση μπαταρίας. / © onLeaks | επεξεργασία από NextPit

Και ποια είναι η γνώμη σας για τη σχεδίαση και το πιθανό γεγονός ότι η περιστρεφόμενη στεφάνη επιστρέφει; Μη διστάσετε να μας γράψετε τη γνώμη σας στα σχόλια. Να είστε σίγουροι για την αντίδρασή μας!

Πηγή:
MySmartPrice

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here