Διέρρευσε το AirPods Pro 2: Μπορεί να φτάσει ο αισθητήρας ήχου και καρδιακών παλμών χωρίς απώλειες…

0
80
AndroidPIT airpods pro 12
© Ben Miller / NextPit

Το AirPods Pro 2 της Apple μπορεί—έκπληξη, έκπληξη— να έρχεται με τον ίδιο οικείο σχεδιασμό που βασίζεται σε στέλεχος που βασίζεται στην τελευταία έκδοση, που μοιράζεται μια αξιόπιστη πηγή, το 52audio. Η πλειονότητα των πρόσθετων λειτουργιών που βρέθηκαν με τα ακουστικά περιλαμβάνουν τον φημολογούμενο αισθητήρα καρδιακού ρυθμού, αναπαραγωγή ήχου χωρίς απώλειες και τον πιο πρόσφατο κωδικοποιητή Bluetooth LC3.

TL;DR

  • Μια νέα διαρροή υποδηλώνει ότι τα AirPods Pro 2 έχουν αμετάβλητο σχεδιασμό που βασίζεται στο στέλεχος.
  • Το AirPods Pro 2 της Apple θα μπορούσε να διαθέτει αισθητήρα καρδιακών παλμών και βελτιωμένη ποιότητα ήχου.
  • Η Apple ενδέχεται να εισαγάγει τη λειτουργία Find My στο AirPods Pro 2.

Η έκδοση έχει ένα σταθερό ιστορικό όσον αφορά την παροχή μιας πρώιμης εμφάνισης των ακουστικών της Apple. Για παράδειγμα, στην περίπτωση του AirPods 3. Οι πιο πρόσφατες εικόνες του θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν ότι τα AirPods Pro δεύτερης γενιάς ενδέχεται τελικά να έχουν παρόμοια αισθητική με το αρχικό AirPods Pro. Συγκεκριμένα, τα ακουστικά έχουν μακρύ στέλεχος σε αντίθεση με τις πρώτες αναφορές του αναλυτή Mark Gurman που χρησιμοποιεί έναν παράγοντα επανασχεδιασμού.

Apple Airpods Pro 2 με σχέδιο στελέχους

Το Apple Airpods Pro 2 θα μπορούσε να έχει τον ίδιο σχεδιασμό στελέχους, αλλά με νέο αισθητήρα καρδιακών παλμών και ήχο χωρίς απώλειες / © 52Audio

Πολλές από τις ορατές διαφορές εντοπίζονται στην υποτιθέμενη θήκη του AirPods Pro 2. Φαινομενικά, υπάρχουν νέες τρύπες τοποθετημένες στο κάτω μέρος που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν το ενσωματωμένο ηχείο που χρησιμοποιείται από τη λειτουργία Find My και ένα μικρόφωνο. Είναι δύσκολο να πούμε αν η θύρα κάτω από τη θήκη είναι η παλιά Lightning ή το ταχύτερο USB τύπου C. Το τελευταίο αναμένεται επίσης να έρθει με το iPad 2022 και το iPhone 15 του επόμενου έτους.

Θήκη φόρτισης Apple Airpods Pro 2

Το Apple Airpods Pro 2 θα μπορούσε να διαθέτει Find My και βελτιωμένες λειτουργίες ακουστικού βαρηκοΐας μέσω της θήκης / © 52Audio

Βελτιωμένοι αισθητήρες ήχου και υγείας στο AirPods Pro 2

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές του MacRumors, το ANC-ready AirPods 2 Pro θα διαθέτει τον κωδικοποιητή Bluetooth LC3 καθώς και την ποιότητα ήχου χωρίς απώλειες (ALAC) της Apple μέσω του νέου chipset. Υπάρχει πιθανότητα το ζευγάρι των ακουστικών να έρθει με αισθητήρες καρδιακού ρυθμού και θερμοκρασίας. Επιπλέον, η εταιρεία θα μπορούσε να εισαγάγει δυνατότητες ακουστικών βαρηκοΐας όπως ισχυρίζεται η 52audio.

  • Μην χάσετε: Τα καλύτερα in-ear ακουστικά ANC για αγορά το 2022!

Θα γνωρίζουμε τους επόμενους μήνες εάν αυτές οι λεπτομέρειες σχετικά με τα ακουστικά Apple επόμενης γενιάς είναι όντως αυθεντικές. Η εταιρεία θα μπορούσε να ανακοινώσει το AirPods Pro 2 αυτό το φθινόπωρο μαζί με το iPhone 14 και το Apple Watch Series 8.

Αυτά τα υποτιθέμενα χαρακτηριστικά των ακουστικών σας ενθουσιάζουν; Ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.

Μέσω: MacRumors
Πηγή:
52 Ήχος

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here